reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczynki super ze do domu:) zazdroszcze Wam :)

U mnie leci juz 5 kroplowka. Miałam też badanie-szyjka z tytanu wydluza sie zamiast skracać i już nic jej nie ruszy, jak tak dalwj pojdzie to na Boze Narodzenie jeszcze bede w dwupaku się objadac hehe:d
Dla mnie te wigilijne dania moglyby nie istniec poza rybka smazona bo uwielbiam ;d

Gaga ja zamawialam z tym ze jeszcze w kartonie leza ale Iza tez i u niej już uzytku i chyba zadowolona.

Jestem w 37. tygodniu ciąży <3

reklama
Tak tak my bralysmy tez laktatory i jakies podklady majtki etc bo troche taniej bylo od nich niz na gemini. Gąbka gratis wiec tylko brac:d

Ja chyba kupie taka Avent ale jedna ze szkła, oglądałam dziś ten plastik i mnie nie przekonuje:( w szkle na 100% nie ma żadnych substancji.

Gaga niezle z ta wizyta. Działaj i trzymamy kciuki:)

Keejti ale lepiej ci po tych kroplowkach?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Keejti, a jak się czujesz? Widać malutka jeszcze nie gotowa albo nie chce mieć na starcie osłabionej mamy, więc czeka, aż wyzdrowiejesz :)

Gaga, napisz jej smsa, że to Ty i potrzebujesz skierowanie, jeśli dalej nie będzie odbierała, moja też telefonów nie odbiera, bo nie ma kiedy, zawsze mówi, żeby pisać smsy i wtedy sama oddzwania.

Milia oslabiona jestem nic nie jem i nie pije, 5 kroplowka sie konczy i zastrzyki przeciw wymiotom dostaje. Cisnienie 95/58 wiec tanczyc nie mam ochoty. A malutka jak chce to niecj siedzi[emoji14]na sile jej nie wygonie

Gaga to szybko ta wizyta:)

Martini , Aob jak tam?

reklama
lepej tych maleństw zbyt cześnie ne wyganiac, niech siedzą i "dojrzewają"... moja koleżanka z grudnia miała dziś cc bo poród sie jej zaczął.. młody wprawdzie już w 35+3 i waży 3,2kg, ale jest w inkubatorze bo sam nie oddycha :(

Do góry