reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Czyli za chwilę wejdziemy w 8 tydzień :-) na co mogę się dziś nastawić?W sensie co może być ba usg widać?

reklama
Gosiu haha to było do drugiej Gosi, do Ciebie wcześniej pisałam :-)
Joasia no to widzisz my albo w walentynki albo dwa dni pizniej. Póki co to i tak nie zwracam na to uwagi, czekam na usg będzie najważniejsze. A Ty już wiesz kiedy idziesz na swoją wizyte? Bo my tak razem czekamy..
Ciężko mi się połapać jak suwaczkow nie widzę a one i tak nie wszystkie są dokładne.. Tekila Ty już byłaś na usg wcześniej? Teraz to serducho na pewno byś widziała jak to skonczony 7tydzień.
Zaraz sobie wyszperam usg z synkiem.

Gosiu haha to było do drugiej Gosi, do Ciebie wcześniej pisałam :-)
Joasia no to widzisz my albo w walentynki albo dwa dni pizniej. Póki co to i tak nie zwracam na to uwagi, czekam na usg będzie najważniejsze. A Ty już wiesz kiedy idziesz na swoją wizyte? Bo my tak razem czekamy..
Ciężko mi się połapać jak suwaczkow nie widzę a one i tak nie wszystkie są dokładne.. Tekila Ty już byłaś na usg wcześniej? Teraz to serducho na pewno byś widziała jak to skonczony 7tydzień.
Zaraz sobie wyszperam usg z synkiem.
A to przepraszam :D jestem przyzwyczajona ze przewaznie jestem jedyna Gosia haha

f2w39jcgdz0az452.png

Tekila ja 3 mam kciuki za serduszko.

Princeseczka a dkaxzefk wcześniej nie pójdziesz skoro dziś u ciebie 6 tyg i 5 dni ja to jednak bardzo niecierpliwa jestem ;-)

Tekila to fajowo. Pierwsze usg z synem przez brzuch Mialam robione 8t3d i widać normalnego czlowieczka a 3 dni później to juz machal raczkami!! Ale widok..
Joasia warto czekać.. Choć chyba jakbym mogła jak większość dziewczyn to juz bym poszla.. Zaraz zerke kiedy u mnie skonczony 8 i kilka dni..fatalnie to wypada ze względu na święta.. Jakby coś miało się przeciągać to idę prywatnie bo dłużej to juz nie wytrzymam jak te 2,5 tyg. Na prywatny przez brzuch mogę iść juz za tydzień ale to zbyt ryzykowne..
Gosia no co Ty hihi.. Tylko nie wiem jak pisać by było zrozumiałe :-(

Lilith no najgorsze jest to, że ja prywatnie tak czekam, ale z drugiej strony 150zł zostanie w kieszeni. Właśnie szukałam usg z 8 tyg z Zu i znaleźć nie mogę. Bo sama jestem ciekawa jak mały człowiek będzie wyglądał.

Zuza zasnęła, a ja pałaszuje kanapke i sie zastanawiam co robić - spać czy serial nadrobić jakiś. Chyba serial wygra. Spać bede w nocy :) taaa... jak zwykle ;)

Lilith dzieki ty tez odpoczywaj :) Ja musialam troche posprzatac i zaraz cala spocona jestem hahaha a kiedy idziesz na usg ? Chyba juz jako ostatnia listopadowka ;)
Mi jakos szybka leca te dni juz jutro bede miec 7 tydzien tylko jak liczyc ? w srode mam wizyte bede w 7tydz i 1 dzien to zaczne 8 czy 7 dalej ?
gosia Ja tez myslalam ze malo popularne me imie hehe
Meza wyslac na zakupy to tragedia kilka telefonow mimo ze lista zakupow zapisana hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny:)
Alez tu sie dzieje, ruch jak na bazarze;)))

Milagros ja w 1 ciazy zobaczylam serduszko w 6t3d wiec mysle, ze masz szanse;)

Fajnie, ze wiecie kiedy byla implantacja i owu. Ja co miesiac schizowalam, robilam testy owu i ciazowe i nic....w udanym cyklu tez sie staralismy ale w sumie odpuscilam bo maz wyjechal i zalozylam ze nic z tego nie bedzie....no i bum:D wiec nie wiem kiedy implantacja, wiem mniej wiecej kiedy mogla byc owu ale bez monitoringu to nic nie wiadomo. Wiec nawet nie wiem czy to poczatek 5 tc czy koniec a moze owu sie przesunela i jest jeszcze inaczej?;)

Zastanawiam sie jak to jest z usg przez brzuch- bo ono jest chyba mniej inwazyjne niz to dowcipne? I czy musze sie na nie jakos specjalnie umowic czy lekarz sam decyduje jakie zrobi bo ma rozne koncowki? Moze glupie pytanie ale jeszcze nie zdecydowalam co robic i rozwazam rozne opcje;))

Do góry