reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Gosia w 5tygosniu nie spodziewałbym sie nic więcej nie raz serduszko pojawia sie w 8 tc dopiero , wiec nie nastawiałbym sie zeby sie nie rozczarować .

Książkowo w 22 od zapłodnienia pojawia sie serducho wiec umowny sie owu musiałaby byc dosc wczesniej a dwa nie każda ciaza jest książkowa .
O wlasnie sama sobie odpowiedziałaś , chcesz zobaczyć serduszko przesuń wizytę o tydzień.

Ja nic nie kupuje na tum etapie - jak dla
Mnie zdecydowanie za wczesnie- oczywiście jak bede wiedzieć kto tam rośnie to wtedy dla dziewczynek bedzie szał zakupowy w ciuszki pieluszki i reczniczki bo cała resztę mam :)

Ok lecę sie ogarniać mały zasnął w końcu :)

reklama
U mnie też dziś apogeum, obiadu dziś nie ma bo nie jestem w stanie, Ogarnęłam chalpe z rana, uspalam Lili, właśnie wstała, siebie do Gina oporzadzilam i tyle, nie mam sił, mdłości sięgają zenitu

Princeska chyba podobnie zaszłyśmy w cieszę :-) ja też między 6-8 lutego :-) :-) kiedy masz wizytę bo zapomniałam??I który teraz tydzień wychodzi??

A ja sciagnelam sobie na telefon aplikacje "moja ciaza". I wedlug niej moj zarodek jest teraz wielkosci tic taca
Tez sciagnelam :D i wedlug tego mam napisane ze moja dzidzia jest wielkosci zianka grochu i wazy 0,25g :D

f2w39jcgdz0az452.png

Dorota ja to juz na spokojnie bo inaczej się nie da. Powodzenia z tym ginem.
Gosia Ty też uważaj, powolutku..
Netta wierze, ze musiało być ciężko.. Jeszcze w takim zaduchu.. No ale juz za Tobą :-)
U mnie owu chyba 15 była i tyle wiem, w każdym razie pasowałoby bo wszystko mam jak w zegarku.
Zjadlam.. W końcu a ciężko było bo też mi źle.. Nudlesy z kurakiem i warzywami wcsosie teryiaki.. I od razu mi lepiej. Wzielam nospe i się relaksuje.
Za to z rosolem Tragedia..jak to gotowane mięso cuchnie.. Musiałam kuchnie pozamykac i wietrzyc..

A mi mdlosci ustapily juz. Apogeum to u mnie bylo w piatek.
Dzisiaj troche mnie rzucalo jak wyciagalam mieso z piekarnika- ten zapach pieczenia strasznie mi przeszkadzal ale juz jest ok.
Mi mama dala wczoraj schabowego i chyba go zjem na obiadek ale dopiero za jakis czas bo o 11 dopiero sniadanie szamalam.

I tak mysle ze pozniejw usmaze nalesnikow. Maz jak wroci wieczorem z drugiej zmiany bedzie mial niespodzianke bo straszny z niego lasuch:-)

Princesseczka ja wizyte mam 30stego więc czekamy razem.

Lilith ja też zauważyłam plamienie 24.02. A bobo zmajstrowaliśmy w walentynki. Nawet śmiałam do męża że pewnie będzie psikus i zajde w walentynki. Zuza za to powstała w dzień matki :-)

reklama
Do góry