reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith sama niedawno myslalam o takim podsluchiwaczu. Ile takie cuś kosztuje?

Zu wcina malaron z serem a mnie strasznie boli głowa, ale miło się patrzy, że je ze smakiem.

reklama
Papciarkowa, no widzisz, kurde to chyba jest tak ze jak ma byc dobrze to bedzie i ilosc usg pewnie nie ma tu znaczenia:)

Milagros, to ty jestes duzo dalej niz ja! Ja 13.02 to mialam ostatnia @. O rany, chcialabym byc juz te 2-3 tygodnie do przodu i biec na wizyte. Tez marze o zobaczeniu serduszka i mojego szkraba z raczkami i nozkami:)))) Kiedy masz wizyte Milagros??:)

Dorota ostatnio bylam tydzien po tygodniu na badaniu, lekarz nastepna wizyte wyznaczyl na 31 marca. Powiedzial ze jakby sie cos dzialo to mam dzwonic i zobaczymy sie wczesniej. Mysle ze nie ma sensu tak co chwila latac. Skoro on mnie prowadzi i on wyznaczyl nastepne badanie na 31 marca, powiedzial ze ciaza sie rozwija to chyba nie ma sensu zebym co tydzien czy co dwa biegala i sprawdzala co tam u kropka sie dzieje:-) tymbardziej ze wiadomo kazda wizyta kosztuje:-)
W dodatku 22 marca ide na usg mojego serca do szpitala. Po tym badaniu bedzie klarowac sie moja sytuacja odnosnie porodu czy bedzie to cc czy sn.

Uff dziewczyny przespalam sie! Spalam 2 godziny. Jakis bzdety mi sie snily ale teraz juz nie pamietam hahaha

Ostatnia edycja:
Papciarkowa, no widzisz, kurde to chyba jest tak ze jak ma byc dobrze to bedzie i ilosc usg pewnie nie ma tu znaczenia:)

Milagros, to ty jestes duzo dalej niz ja! Ja 13.02 to mialam ostatnia @. O rany, chcialabym byc juz te 2-3 tygodnie do przodu i biec na wizyte. Tez marze o zobaczeniu serduszka i mojego szkraba z raczkami i nozkami:)))) Kiedy masz wizyte Milagros??:)
Wizytę mam teraz w piątek, ale jestem już po pierwszej wizycie, ale wtedy jeszcze nie było za specjalnie nic widać, tylko czarne kropki na usg i ciałko żółte o ile dobrze zrozumiałam :)

Trochę się stresuje jak to będzie, biorę duphaston dwa razy dziennie i uspokajam się tym,że nic więcej nie mogę zrobić niż się oszczędzać ;)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros bedzie dobrze:-) ja na poczatku swirowalam i najlepiej to zeby nikt mi nie kazal z l9zka wstawac a teraz? Stosuje sie do zalecen lekarza, oszczedzam sie ale nie jakos glupkowato w sensie ze nic nie robie tylko leze i wiem ze nic wiecej zrobic nie moge. Chcialabym urodzic babaska ale wiem ze glowa muru nie przebije. Co ma byc to bedzie:-) ale musi byc ok;-)

Milagros bedzie dobrze:-) ja na poczatku swirowalam i najlepiej to zeby nikt mi nie kazal z l9zka wstawac a teraz? Stosuje sie do zalecen lekarza, oszczedzam sie ale nie jakos glupkowato w sensie ze nic nie robie tylko leze i wiem ze nic wiecej zrobic nie moge. Chcialabym urodzic babaska ale wiem ze glowa muru nie przebije. Co ma byc to bedzie:-) ale musi byc ok;-)
Dziękuję za słowa otuchy:) staram się być dalej aktywna, ale mam dni kiedy nigdzie nie idę tylko leżę bo po prostu mi się nie chce ;)
Ale stres będzie dopóki serduszka nie zobaczę :) później Mam nadzieję że będzie już lepiej :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry