reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Sorki bo zdjęcie se zdjęcia..
Przez brzuch wszystkie, pierwsze 8t3 drugie dwa 8t6d.
Wstawie zaraz przez apke bo tu coś nie mogę..

Migduch w udanym cyklu co prawda twsty owu robilam ale to był miesiąc, w którym pistanowilam juz odpuścić po doświadczeniach i latach czekania na poprzednia ciaze.. I proszę..

Ostatnia edycja:
reklama
Lilith rozumiem ze wczesniej nie ma co isc bo przez brzuch moze nie byc widac? Mi do tej pory robili dowcipnie ale z powodu tamtej straty juz mam schizy i chyba bym chciala miec przez brzuch ale slyszalam, ze przez brzuch na poczatku moze nie byc widac....a dodam ze jestem szczupla, wiec to nie kwestia tluszczyku;)

Chyba się uda..

No u mnie na szpitalne najwcześniej tez kolo 30.03. Jakbym chciała na prywatne to juz za tydzień mogę ale to chyba nie warto..Nie wiem czy serce przez brzuch zobaczą a skoro już tyle czekam to wolę mieć pewność. Zobacze co jutro mi powie mój lekarz.

Kochana nie wiem właśnie.. Joasia chyba pisała, że miała w równym 8tc i widziała? Potwierdź proszę. U mnie napewno 3 dni po 8 było widać pieknie.

Ciekawe jak tam dziewczyny przed wizytami!

Gosie, ja mam tak na drugie imię haha.

Załączniki

• 1457963184269.jpg
    1457963184269.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 70
  • 1457963200806.jpg
    1457963200806.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 73
  • 1457963214776.jpg
    1457963214776.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 71
Lilith o kurcze super widac dzidzie! Dzieki za zdjecia, to moze ja teraz tez bede sie upierac przy usg brzusznym? Sama nie wiem....W sumie to mam troche metlik w glowie, czesc osob mowi ze usg zadne nie ma wplywu na malucha, czesc mowi ze kazde usg ma wplyw a to dowcipne to juz w ogole inwazyjne grzebanie i lepiej tego nie robic.... Wkurza mnie to,mze kazdy mowi co innego, a ze jestem po stracie to jestem podatna na te wszystkie dobre rady:/:(

Nie wiem co Ci doradzić.. Ja nie mam wyboru.. A widać w 8 superowo. Zawsze będą różne opinie..jak że sluchaniem serducha.. Ja od 9 tc dzień w dzień słuchałam, mam taki pidsluchiwacz jak położne i sami mówili, że jeśli ma mnie to uspokajać to mogę słuchać. Oczywiście nie non top, tylko ze bije.. I tak do ruchów.. Inaczej bym zwariowala..
A co to był za strach tak późno iść patrzeć..

Uciekam, czas na spacer i po core.
Kciuki zacisniete za wizytujace!!

Aaa ile mam pryszczy..jak nie ja..dzis odkrylam..trudno..i tak alergiczka jestem to ciagle cos gdzieś mam.. I test zrobilam..jrecha juz chyba grubsza być nie może :-)

Lilith dzieki za rady, musze to sobie pzetrawic i jeszcze poczytac;) A co do pryszczy to gdzies ktoras dziewczyna pisala ze mydlo z nanosrebrem pomaga, moze pomysl o czyms takim? Tylko sprawdz czy napewno bezpieczne w ciazy;)

Migduch ja też jestem po stracie i też boję się tego usg dowcipnego Ale jedyna szansa by tak szybko coś zobaczyć. :)

Co do poczecia, nasz kropek też był zrobiony na 1000%, w Walentynki[emoji14]A owulacje obstawiam na 16.02, z moich obserwacji. Obstawialam,że ten cykl będzie bezowocny bo później nie było już żadnego zbliżenia A jednak, jakiś był wytrwały i zaczekal :)

Edit: Migduch tak bym chciała zobaczyć serduszko, ale staram się nie nakręcić żeby później nie rozpaczac :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith A zdjęcia bomba! Pierwszy raz takie widzę i nie mogę się napatrzec :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith dzieki za rady, musze to sobie pzetrawic i jeszcze poczytac;) A co do pryszczy to gdzies ktoras dziewczyna pisala ze mydlo z nanosrebrem pomaga, moze pomysl o czyms takim? Tylko sprawdz czy napewno bezpieczne w ciazy;)
Ja w 1 ciazy mialam ponad 20 usg robione i dzidzia zdrowa poród bez komplikacji takze bez obaw

reklama
Do góry