reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
U mnie też coś wtedy mówiła o zaczątku zarodka ale ja tego nie umiałam dostrzec... Kurczę jeszcze 4 długie godziny ...a później nerwowe czekanie... och mam nadzieję, że wszystko dobrze..

Gosiu, dasz rade. Postaraj się myśleć bardziej optymistycznie, Niby łatwo nie jest ale jednak, nie mamy innego wyjścia. Pomysł, że przynajmniej juz coś zobaczysz i nie musisz czekać kolejnych tyg.w niepewności. No i sama nie jesteś, dzis wizytuje więcej dziewczyn, każda ma stresa!

Nie chciałam wcześniej smecic ale juz mnie to denerwuje.. Zaczęła mnie lewa pachwina i jajnik bardziej pobolewac..Teraz zaś na środku.. Niby tak może być, wiem, uspokajam się ale chyba kiepsko mi to wychodzi..
Piwiem Wam, że czytanie o waszych wizytach motywuje, mogę pomyśleć jak teraz ma się moje maleństwo ale z drugiej strony budzi coraz większą niepewność..

Aob dobrze ze nacie pokoje a nie pokoj;-) my mamy jeden duzo 25m2 i kuchnia wraz z lazienka tez tyle zajmuje. Ciasno jest ale trzeba poki co jakos dac rade. Z czasem pomyslimy o budowie wlasnego M albo dobudowie jeszcze jednego pokoju(wtedy pokoje tez bylyby przejsciowe)

Masz racje nie ma co narzekac, moglo by byc gorzej :-) oby udalo wam sie z wlasnym M ;-)

Gosiu tak jak dziewcxyny pisza, kazda dzidzia rosnie w swoim tempie i dla Twojej moze byc jeszcze za szybko zeby zobaczyc ja na usg u mnie do zagniezdzenia doszlo 22/23, wiec dzis sa juz 3tyg :-)

Jeju, skąd wiecie kiedy? Ja w ogóle się na ciążę nie nastawialam i niczego nie wypatrywalam, test dla jaj zrobilam po takich oczekiwaniach..jedynie wiem kiedy owu i przytulanki.. A @ dzis spóźnia się 15dzień..

Lilith ja Ci będę to mówić jak zdarta płyta ZWOLNIJ, napewno jest dobrze.

Gosiu dokładnie na ten etapie spodziewaj się pęcherzyka i ciałka żółtego wtedy myślę będzie bardzo dobrze ;-)

Dziewczyny cud nastał, do tego lekarza na NFZ terminy na kwiecień, Rano umówiłam się z nim prywatnie na 20.30, później dzwonie do przychodni zarejestrować się na kwiecień, a pani do mnie ze mogę przyjść dziś. Jak tylko mój m zdoła się zwolnić to dziś do godziny 16 mam być w przychodni, wcześniej skocze do innej po wyniki krwi i moczu, ma czekać na mnie ksero.
Mam nadzieję że gin zbytnio zły nie będzie że prywatnie dziś do niego nie przyjdę, no chyba że mój m nie zdąży na czas.

Aob jest szansa że dziś pójdziemy spać "razem" ;-)

Ja tez nie wiem kiedy doszlo do zapladnienia jeden kalkulator mi tylko obliczyl ze 6 czy 9 lutego ale ja nie wiem i nie jestem w stanie tego wskazac bo przytulanki byly praktycznie codziennie.

Jeju, skąd wiecie kiedy? Ja w ogóle się na ciążę nie nastawialam i niczego nie wypatrywalam, test dla jaj zrobilam po takich oczekiwaniach..jedynie wiem kiedy owu i przytulanki.. A @ dzis spóźnia się 15dzień..
LILITH wiem stad, ze mialam plamienie implantacyjne ;)

f2w39jcgdz0az452.png

A ja nie mam nic oprocz łóżeczka z materacykiem i kompletem poscieli unisex i kilku kocyków a i mam jeszcze fotelik samochodowy do 13 kg ;D
Ale dla mnie bedzie sama przyjemnosc kupowac te wszystkie ubranka i inne cuda dla maleństwa <3
Wszystko rozdalam znajomej ;D A teraz dzieci ich dorastaja i same juz porozdawaly :)
kurde jest mi slabo do tego jestem strasznie glodna bo nic nie jadlam ale jak pojde do kuchni to od razu odruch wymiotny ;/ chyba dzis nic nie przelkne bo czuje sie fatalnie ;/ Jest mi slabo robilam pozadki w szafie corki i siadalam caly czas bo tak mi slabo bylo ;/

reklama
Do góry