reklama
Gosiu, dasz rade. Postaraj się myśleć bardziej optymistycznie, Niby łatwo nie jest ale jednak, nie mamy innego wyjścia. Pomysł, że przynajmniej juz coś zobaczysz i nie musisz czekać kolejnych tyg.w niepewności. No i sama nie jesteś, dzis wizytuje więcej dziewczyn, każda ma stresa!
Nie chciałam wcześniej smecic ale juz mnie to denerwuje.. Zaczęła mnie lewa pachwina i jajnik bardziej pobolewac..Teraz zaś na środku.. Niby tak może być, wiem, uspokajam się ale chyba kiepsko mi to wychodzi..
Piwiem Wam, że czytanie o waszych wizytach motywuje, mogę pomyśleć jak teraz ma się moje maleństwo ale z drugiej strony budzi coraz większą niepewność..
Nie chciałam wcześniej smecic ale juz mnie to denerwuje.. Zaczęła mnie lewa pachwina i jajnik bardziej pobolewac..Teraz zaś na środku.. Niby tak może być, wiem, uspokajam się ale chyba kiepsko mi to wychodzi..
Piwiem Wam, że czytanie o waszych wizytach motywuje, mogę pomyśleć jak teraz ma się moje maleństwo ale z drugiej strony budzi coraz większą niepewność..
aob66
Moderatorka
Aob dobrze ze nacie pokoje a nie pokoj;-) my mamy jeden duzo 25m2 i kuchnia wraz z lazienka tez tyle zajmuje. Ciasno jest ale trzeba poki co jakos dac rade. Z czasem pomyslimy o budowie wlasnego M albo dobudowie jeszcze jednego pokoju(wtedy pokoje tez bylyby przejsciowe)
Masz racje nie ma co narzekac, moglo by byc gorzej :-) oby udalo wam sie z wlasnym M ;-)
Gosiu tak jak dziewcxyny pisza, kazda dzidzia rosnie w swoim tempie i dla Twojej moze byc jeszcze za szybko zeby zobaczyc ja na usg u mnie do zagniezdzenia doszlo 22/23, wiec dzis sa juz 3tyg :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lilith ja Ci będę to mówić jak zdarta płyta ZWOLNIJ, napewno jest dobrze.
Gosiu dokładnie na ten etapie spodziewaj się pęcherzyka i ciałka żółtego wtedy myślę będzie bardzo dobrze ;-)
Dziewczyny cud nastał, do tego lekarza na NFZ terminy na kwiecień, Rano umówiłam się z nim prywatnie na 20.30, później dzwonie do przychodni zarejestrować się na kwiecień, a pani do mnie ze mogę przyjść dziś. Jak tylko mój m zdoła się zwolnić to dziś do godziny 16 mam być w przychodni, wcześniej skocze do innej po wyniki krwi i moczu, ma czekać na mnie ksero.
Mam nadzieję że gin zbytnio zły nie będzie że prywatnie dziś do niego nie przyjdę, no chyba że mój m nie zdąży na czas.
Aob jest szansa że dziś pójdziemy spać "razem" ;-)
Gosiu dokładnie na ten etapie spodziewaj się pęcherzyka i ciałka żółtego wtedy myślę będzie bardzo dobrze ;-)
Dziewczyny cud nastał, do tego lekarza na NFZ terminy na kwiecień, Rano umówiłam się z nim prywatnie na 20.30, później dzwonie do przychodni zarejestrować się na kwiecień, a pani do mnie ze mogę przyjść dziś. Jak tylko mój m zdoła się zwolnić to dziś do godziny 16 mam być w przychodni, wcześniej skocze do innej po wyniki krwi i moczu, ma czekać na mnie ksero.
Mam nadzieję że gin zbytnio zły nie będzie że prywatnie dziś do niego nie przyjdę, no chyba że mój m nie zdąży na czas.
Aob jest szansa że dziś pójdziemy spać "razem" ;-)
Priinceseczka
Fanka BB :)
Ja tez nie wiem kiedy doszlo do zapladnienia jeden kalkulator mi tylko obliczyl ze 6 czy 9 lutego ale ja nie wiem i nie jestem w stanie tego wskazac bo przytulanki byly praktycznie codziennie.
LILITH wiem stad, ze mialam plamienie implantacyjneJeju, skąd wiecie kiedy? Ja w ogóle się na ciążę nie nastawialam i niczego nie wypatrywalam, test dla jaj zrobilam po takich oczekiwaniach..jedynie wiem kiedy owu i przytulanki.. A @ dzis spóźnia się 15dzień..
gosia081145
A ja nie mam nic oprocz łóżeczka z materacykiem i kompletem poscieli unisex i kilku kocyków a i mam jeszcze fotelik samochodowy do 13 kg ;D
Ale dla mnie bedzie sama przyjemnosc kupowac te wszystkie ubranka i inne cuda dla maleństwa <3
Wszystko rozdalam znajomej ;D A teraz dzieci ich dorastaja i same juz porozdawaly
kurde jest mi slabo do tego jestem strasznie glodna bo nic nie jadlam ale jak pojde do kuchni to od razu odruch wymiotny ;/ chyba dzis nic nie przelkne bo czuje sie fatalnie ;/ Jest mi slabo robilam pozadki w szafie corki i siadalam caly czas bo tak mi slabo bylo ;/
Ale dla mnie bedzie sama przyjemnosc kupowac te wszystkie ubranka i inne cuda dla maleństwa <3
Wszystko rozdalam znajomej ;D A teraz dzieci ich dorastaja i same juz porozdawaly
kurde jest mi slabo do tego jestem strasznie glodna bo nic nie jadlam ale jak pojde do kuchni to od razu odruch wymiotny ;/ chyba dzis nic nie przelkne bo czuje sie fatalnie ;/ Jest mi slabo robilam pozadki w szafie corki i siadalam caly czas bo tak mi slabo bylo ;/
reklama
Priinceseczka
A ja sciagnelam sobie na telefon aplikacje "moja ciaza". I wedlug niej moj zarodek jest teraz wielkosci tic taca