reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka gratulacje ♡♡
To czekamy na to zdjęcie bo ja sama nie widziałam :)
Cudnie ze był koło Ciebie i jest coraz lepiej. Sama się zestresoealam juz

Mamcia to jakieś wirusy chyba z tymi chorybzdami :( zdrówka

Gaga no padlam ze zdj

Koalka biedna psinka ♡

Princeseczko tak dużo płynów [emoji106]Ja wolałam w kapsułkach i wyciskalam prosto do buzi także spokojnie. Potem miałam w buteleczce to też zależy jakie bo ciężko czasem wymierzyć odp ilość

Aob no wreszcie się odezwałaś

Martini dobrze ze pojechałaś

Ivi kochana nasza dużo siły i dobrej energii Ci wysyłam . Zawsze wszystkim pomagasz a teraz sama mierzysz z gorszym czasem...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Mam tu tak okropne łóżko ze chyba urodze z bólu od leżenia ☺ w nocy mnie nadal pedzilo dostalam jakies tabletki ale już nie pytałam nawet co to ,kroplowke i w miarę był spokoj dopóki nie wstałam. Teraz napilamsię 2 lyki wody i czuję ze niedługo kibel. Jem tylko biszkopty jak już muszę a teraz czekam na śniadanie zobaczymy co mi dadzą. Ciśnienie przeważnie 100/60 teraz. Póki co nic więcej nie wiem. Niedawno oddałam mocz.

Martini trzymam kciuki żeby szybko minęło, i tak sądzę że najważniejsze że Cię mają pod opieką i pilnują non stop i Ciebie i maluszka.. Wymęczysz się biedactwo niepotrzebnie na koniec, ale jeszcze chwila i przejdzie a potem raz dwa będziesz z dzidzią :)

U nas noc spokojnie minęła, ja kończę robić sweterek na drutach dla maluszka (do kompletu z czapeczką będzie;) ), rosół pyrka na kuchni, ziemniaki na sałatkę ziemniaczaną się gotują, chleb w piekarniku, dzieci nakarmione;) - żyć nie umierać ;) Oby tylko dzień był lepszy niż wczoraj to w ogóle będzie pięknie ;)

Dzień dobry

U mnie noc jak od niedawna każda... starszak doslownie wchodzi mi na głowę, spi ze mną - na mnie, takze nie wysypiam się, ale nie przez ciążę bo ta dałaby mi spać...

MartiniM oby szybko Ci to przeszło[emoji10]

Ivi wooow sporo masz już zrobione a ja w koszuli nadal, zdążyłam włączyć tylko zmywarkę i podłożyć do pieca i już mam dość na dziś[emoji6]

Życzę wszystkim miłego dnia[emoji2]

Jestem w 39 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

o Emalkadream- ja mam identyczne obawy chyba największe o męża. boje sie troche zostać ze wszystkim sama.
Ja też codziennie robie gorące kąpiele- zawsze mi po nich zanikają skurcze.. - kiedy myśle ze to już !!

Linka Twoj synek jest prześliczny!!!
Iza, Emka i Linka- proszę powiedzcie mi ile trwał WAsz porod SN? Być może gdzieś napisałyscie ,ale umkneło mi :(. NApiszcie proszę, ile trwał od kiedy rozpoczeła się akcja- nie od 1 skurczu. Bede bardzo wdzięczna... i może spokojniejsza...

Dzień dobry

Linka synuś śliczny :* przez te Wasze zdj nie mogę się doczekać swojego :)

Martini oby jak najszybciej się wszystko wyjaśniło żeby mogli Ci pomóc

Ja w nocy pospalam w miarę ;) rosół się gotuje, ziemniaki oskrobane jeszcze kotlety rozbić i makaron ugotować ;)

Miłej i spokojnej niedzieli :)

No dziewczyny nie mówcie że Wy energii nie macie. Ja zwleklam się z głodu po 9 dopiero by zrobić śniadanie. A Wy tu już obiady naszykowane. Mój rosół jeszcze w sklepie [emoji14] Ale zaraz się ubiore i idę do sklepu [emoji5]

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Emalka i reszta - coś z czasem trzeba robić jak moja szarańcza wstaje codziennie o 6 rano :D

sweterek skończyłam, jeszcze tylko ozdobić ale to później ;)A pokażę go jak skończę ;)
Teraz "drugie śniadanie" i siadam do pisania. Jak skończe jeden dokument to będe mogła rodzić.. wcześniej nie :D więc się sprężam :D Nie wiem czy pisać bo nie wiem co sądzicie o "pracach domowych" w niedziele;) ale u mnie już druga pralka nastawiona i suszarka końćzy pierwsze suszyć;) więc ja od rana działam, ale to raczej z braku innego wyjśćia niż jakiś wielkich chęci :D
Mąż mój przed chwilą wstał :D Dobrze żę pospał bo do wieczora dzieciaki będzie miał na głosie hehehe dziś on działa z nimi a ja siedzę przy kompie, miła odmiana wreszcie ;)

Hej.
U mnie dziś noc do bani. Skurcze dają o sobie mocno znać , brzuch mnie bolał i niestety przez to się nie wyspałam.
PrzyznajĘ się też oficjalnie że przestałam na razie gotować. W tygodniu dzieciaki jedzą obiad w przedszkolu i szkole , a w weekendy zamawiamy. Wybrałam się dziś na giełdę samochodową ,po 15 minutowym spacerku wymiękłam i siedzę sobie właśnie w aucie, a mąż z synkiem oglądają.
Nie mam już siły kompletnie na nic, to chyba najgorsza moja ciąża i powiem szczerze , że już nie mogę się doczekać kiedy będziemy w dwupaku bo męczy mnie to wszystko już bardzo. Dobrze, ze mąż tymczasowo ograniczył pracę do całkowitego minimum tj. 3-4 godz. dziennie i pomaga jak tylko może.
Działające, gotujące i sprzątające dziewczyny podziwiam bardzo. U mnie to się kończy albo paskudnyM bólem w okolicach blizny i więzadeł albo ogromnym osłabieniem. To się oficjalnie przyznałaM do mojego lenistwa i przy okazji się wyżaliłam.

Dziewczyny rozpakowane jak tam maluszki?
Spokojne, czy dają Wam czadu?

reklama
Hello,

Ivi dobrze ze juz lepiej i samopoczucie ok:) ale masz zapał od rana!

Mamo4 pozytywne fluidy wysyłam.

Martini moze to jakiś rotawirus lub cos, ostatnio tez juz któryś raz słyszę o salmonelli, mam nadzieje ze sprawdza pod tym katem i szybko wdroża dobre leczenie by sie uspokoiło.

Milagros ja tez mało robie wiec spoko:)

A my dziś wyspani, do 10 Basia razem z nami, dopiero zjedliśmy śniadanie. Wzięło nas na oglądanie filmów z Basia by jej pokazać jaka była dzidzia i sie przeraziłam bo ciuszki które mam wyjęte (62) ona prawie w 4 i 5 miesiącu nosiła. Zdecydowanie musze kupic zimowy kombinezon 56[emoji12]
My dziś mamy zaproszenie na obiad do cioci do jakiej knajpki, nie wiem czy iść czy nie, do IKEI bym chciała wejść;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry