reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzien dobry! :)
Gdzie piszecie o wizytach kochane? Na jakkm wątku?

f2w39jcgdz0az452.png

Link do: Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Tutaj Gosiu :-) dzis troche sie ruszy :p

Mama czworki ja mam akurat wszystko po synku, wiec jak bedzie kolejny chlopczyk to wszystko mam i pewnie tylko jakies "pierdolki" kupie plus nowe tetry, jakies ubranko na wyscie, a jak dzziewczynka bede mogla bardziej poszalec :-) teraz i tak mysle, ze za wczesnie..

reklama
Hej dziewczyny :-)
Jestem dwa dni przed @ i wczoraj zrobiłam test. Wyszły dwie kreski co jest wielkim zaskoczeniem.
Dzisiaj zrobiłam bhcg i czekam na wyniki. Nie mogę w to uwierzyć.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Samotnaja- gratulacje, witaj w gronie przyszłych mam:happy:

Lilith- mam ten sam problem z wczesnym wstawaniem. Zawsze wstawałam ok 6.15,ze względu na obowiązki oczywiście, a w sobotę i niedzielę spało się do 8. Teraz budzę się przed 5:baffled: i choćbym nie wiem ile z boku na bok się przewracała na dalszy sen nie ma szans. Nie wiem skąd to, w żadnej ciąży tak nie miałam. Trzeba by poszperać , czy ma to jakiś związek. Pocieszające jest to, że niedługo zmiana czasu

Gosia- no właśnie mnie się też wydaje, że jeszcze trochę za wcześnie na kupowanie, ale kusi mnie jak nie wiem , jak widzę takie urocze, maleńkie ciuszki.

Serdeczne gratulacje, kiedy masz wyniki? Napusz coś o sobie.

Poki Co nic nie kupuje.. A dużo mam po synku, łóżko, karuzela itp.

Mama czwórki, to chyba ma związek z ciążą..z cora tez się tak budzilam i w poprzedniej, z tym ze wtedy moglam sobie pizwoluc na odsypianie czy wylegiwanie do pozna a teraz nie. Najgorsze jest ta walka..może zasne.. Tak w to wierzę, że nie mogę się pozbierać i niepotrzebnie skacze z boku na bok..

Dzień dobry :)

Ja dopiero wstałam, chęci na sen mi wróciły już się tak nie rzucam w nocy jak na początku, całe szczęście, ale wstaje z bólem głowy :(

Dorota wizytę mam dopiero w piątek, to będzie wtedy 6t3d. I po cichu liczę na serduszko....

Witam nowa mamę :)

Czekam na wasze relacje z wizyt :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Witaj Samotnaja :-)

Mamo czwórki ja też nic nie kupuje. Na taką malotke mam dużo unisex i nawet koleżanka oddała ostatnio,bo pozyczylam dla chlopczyka. Jeśli byłaby dziewczynka to w ogóle byłoby super, choć wiadome że zdrowie na pierwszym miejscu. W sumie po Zu nic nie sprzedałam. W łóżeczku śpi jeszcze ona, bo mamy takie 140x70 2w1 ktoro zmienia się w tapczanik. Juz od jakiegos czasu sie zastanawiam jak to bedzie jak bedzie bobo. Bo łóżeczko Zu stało u nas w sypialni, a teraz stoi tam 3 drzwiowa szafa ;-)

Samotnaja witaj :-)

Joasia ja mam dla maluszka drewniane lozeczko a mlody spi w tirustycznym juz od dawna, ale tez zastanawiam sie gdzie ja to wszystko pomieszcze w tym malym mieszkanku =-O

A w ktorym tc najwczesniej zobaczylyscie serduszko? [emoji173]️
Ja mam wizyte w piatek o 13.10, to bedzie 5t5d i nie wiem czego mam sie spodziewac [emoji50]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
U nas z łóżeczkiem też będzie problem.Mieszkanie może nie jest najmniejsze bo ma ponad 80metrów, ale biorąc pod uwagę ilość osób to ten metraż nie jest już taki duży. W tygodniu jest z nami jeszcze teściowa- pomaga, nam, zaprowadza i odbiera dzieci. Na dodatek nasz sypialnio- salon:laugh2: jakiś czas temu zmniejszyliśmy o 1/3 wydzielając garderobę.:baffled:
Na pierwsze 2 miesiące będzie musiała wystarczyć tylko kołyska.

Do góry