reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzien dobry! :)
Gdzie piszecie o wizytach kochane? Na jakkm wątku?

f2w39jcgdz0az452.png

Link do: Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Tutaj Gosiu :-) dzis troche sie ruszy :p

Mama czworki ja mam akurat wszystko po synku, wiec jak bedzie kolejny chlopczyk to wszystko mam i pewnie tylko jakies "pierdolki" kupie plus nowe tetry, jakies ubranko na wyscie, a jak dzziewczynka bede mogla bardziej poszalec :-) teraz i tak mysle, ze za wczesnie..

reklama
Hej dziewczyny :-)
Jestem dwa dni przed @ i wczoraj zrobiłam test. Wyszły dwie kreski co jest wielkim zaskoczeniem.
Dzisiaj zrobiłam bhcg i czekam na wyniki. Nie mogę w to uwierzyć.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Samotnaja- gratulacje, witaj w gronie przyszłych mam:happy:

Lilith- mam ten sam problem z wczesnym wstawaniem. Zawsze wstawałam ok 6.15,ze względu na obowiązki oczywiście, a w sobotę i niedzielę spało się do 8. Teraz budzę się przed 5:baffled: i choćbym nie wiem ile z boku na bok się przewracała na dalszy sen nie ma szans. Nie wiem skąd to, w żadnej ciąży tak nie miałam. Trzeba by poszperać , czy ma to jakiś związek. Pocieszające jest to, że niedługo zmiana czasu

Gosia- no właśnie mnie się też wydaje, że jeszcze trochę za wcześnie na kupowanie, ale kusi mnie jak nie wiem , jak widzę takie urocze, maleńkie ciuszki.

Serdeczne gratulacje, kiedy masz wyniki? Napusz coś o sobie.

Poki Co nic nie kupuje.. A dużo mam po synku, łóżko, karuzela itp.

Mama czwórki, to chyba ma związek z ciążą..z cora tez się tak budzilam i w poprzedniej, z tym ze wtedy moglam sobie pizwoluc na odsypianie czy wylegiwanie do pozna a teraz nie. Najgorsze jest ta walka..może zasne.. Tak w to wierzę, że nie mogę się pozbierać i niepotrzebnie skacze z boku na bok..

Dzień dobry :)

Ja dopiero wstałam, chęci na sen mi wróciły już się tak nie rzucam w nocy jak na początku, całe szczęście, ale wstaje z bólem głowy :(

Dorota wizytę mam dopiero w piątek, to będzie wtedy 6t3d. I po cichu liczę na serduszko....

Witam nowa mamę :)

Czekam na wasze relacje z wizyt :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Witaj Samotnaja :-)

Mamo czwórki ja też nic nie kupuje. Na taką malotke mam dużo unisex i nawet koleżanka oddała ostatnio,bo pozyczylam dla chlopczyka. Jeśli byłaby dziewczynka to w ogóle byłoby super, choć wiadome że zdrowie na pierwszym miejscu. W sumie po Zu nic nie sprzedałam. W łóżeczku śpi jeszcze ona, bo mamy takie 140x70 2w1 ktoro zmienia się w tapczanik. Juz od jakiegos czasu sie zastanawiam jak to bedzie jak bedzie bobo. Bo łóżeczko Zu stało u nas w sypialni, a teraz stoi tam 3 drzwiowa szafa ;-)

Samotnaja witaj :-)

Joasia ja mam dla maluszka drewniane lozeczko a mlody spi w tirustycznym juz od dawna, ale tez zastanawiam sie gdzie ja to wszystko pomieszcze w tym malym mieszkanku =-O

A w ktorym tc najwczesniej zobaczylyscie serduszko? [emoji173]️
Ja mam wizyte w piatek o 13.10, to bedzie 5t5d i nie wiem czego mam sie spodziewac [emoji50]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
U nas z łóżeczkiem też będzie problem.Mieszkanie może nie jest najmniejsze bo ma ponad 80metrów, ale biorąc pod uwagę ilość osób to ten metraż nie jest już taki duży. W tygodniu jest z nami jeszcze teściowa- pomaga, nam, zaprowadza i odbiera dzieci. Na dodatek nasz sypialnio- salon:laugh2: jakiś czas temu zmniejszyliśmy o 1/3 wydzielając garderobę.:baffled:
Na pierwsze 2 miesiące będzie musiała wystarczyć tylko kołyska.

Do góry