reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

No już po...
1476858373357.jpg

Teraz oglądam Top model zajadając kruche ciasteczka z dżemem [emoji23][emoji23][emoji23]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Załączniki

• 1476858373357.jpg
    1476858373357.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 295
reklama
Oj Gaga przykro mi ze Twój tak sie odnosi do pieska:( co do rany to dziewczyny dobrze radzą jakoś zabezpiecz. Ja jak byłam mała miałam świnkę morska która miała operacje na brzuszku i ona sobie szwy wygryzła... wiec lepiej zabezpieczyć bo sprytu tym zwierzakom nigdy nie brakuje.

Iza trzymamy kciuki wciąż, ale na spokojnie ma być co bedzie albo to ten dzien albo inny.

Keejti ty tez sie tam trzymaj:)

A reszta niech juz nie sprząta nie szaleje bo będziemy musiały zmienić nazwę forum [emoji23][emoji6]

Ja tez sie musze zebrać bo na 10 na te pazury. A jeszcze koszule biała chciałam Basi w Reserved kupic bo ma pasowanie na pierwszaka w piątek ale chyba bedzie za duzo na jeden dzien a ja bym chciała w Pt w szkole na uroczystości być a nie na porodówce[emoji6]

Ivi moja dziś tez wstała lekko ciepła juz sie bałam, ale zjadła śniadanie i ok, mówiła co prawda ze ja gardło trochę boli i lekki katar... tfu tfu oby mi na ten piątek sie nie rozłożyła:(

Drugi rożek kupic czy nie kupic - oto jest pytanie [emoji38][emoji16][emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No niestety u starszej córy sie rozkręca, kaszel taki ze az furczy.. młodsza natomiast biega po domu bo ja roznosi .. tylko najstarszy do szkoły pojechał, ale znając ich to zaraz tez bedzie chory. Ja sie kładę na chwile bo Nusia (córa starsza) zrobiła mi dzis pobudkę o 4:45wiec jestem wrak ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej hej :) u mnie bezboleśnie szło fajnie szybko do 4 cm , a jak dali oksyticyne to z automatu zaczęło mi wyciszac, rozwarcie zatrzymało sie, teraz druga dawka .. za jakąś godz będą sprawdzać rozw jak dalej w miejscu to cc , a jak coś ruszy poczekają .. czuję się super od początku:)

jestem w 37 tyg ciąży :) bedzie syn <3 , TP 11.11

Iza wiesz... może warto poczekać. A pęcherz przebili? No chyba, że przebili. Ja juz nieraz słyszałam że po oxy różne historie sie dzieją.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Nie , nie odeszły .. no nie wiem.
I mówię im że ta oksy na mnie nie działa , to i tak podpieli druga ..

jestem w 37 tyg ciąży :) bedzie syn <3 , TP 11.11

Kurcze Iza fo po co wywołują na sile ?
Z takim rozwarciem możesz chodzić - ja bym na tym etapie ciazy i przy takiej wadze dziecka prosiła raczej o wstrzymanie niz o wywoływanie zwłaszcza ze masz wody , pęcherz nie przebity i jeszcze trochę so skończonego 38...

Świadomie wywołują wcześniaka .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Może coś tam z przepływami... Wydawało mi się, że po skończonym 37tc już uznaje się ciążę za donoszoną?
Sterydy podali, więc powinno być ok, a Iza Ty w sumie i tak wolałaś cc, prawda? Tak mi się kojarzy, że bardzo Ci na tym zależało, tylko że tam nie uznają żadnych papierków?

Do góry