reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

ALe akcja nocna.. Dziewczyny jaka sytuacja teraz u was?

mnie dziewczyny obudziły o 5 rano.. okazuje się ze obie załatwione, gorączka po 38stC :( teraz oglądają bajki a ja staram sie nie ziewać za bardzo :/ Dobrze że dziś maż zostaje ze mna to jakoś je ogarniemy.. oby tylko młody nie załapał bo będzie mały szpital domowy... :(

reklama
Ja sie budze... mnóstwo nowych postów... a tu jednak cisza.
W sumie dobrze. Każdy dzień w brzuszku to lepiej dla bobo.

Będę kombinować jak umyć głowę, bo nie mam ciepłej wody, bo sobie wymianke rur wymyślili, a pasuje mi iść na ktg.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Jezu, jakie emocje przez noc :) Jak tam Iza? Urodziłaś?
Przez Was też zaczynam myśleć o drugim rożku, ale może jednak spróbuję zawijać jakoś kocyk albo kołderkę? Zobaczymy...
Ivi, oby dziewczynki szybko wyszły z tego domowego szpitala. Zdrówka!!

Wczoraj na fb też przyszła na świat dziewczynką w 37tc 2300g. Dziewczyna o 11 poszła na ktg ze skurczami ktg nic nie pokazywalo nikt jej nie wierzyl. O 17.10 poszla do łazienki siku o 17.25 dziecko się urodziło.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

reklama
Do góry