reklama
diabliczka00
Fanka BB :)
A czemu tak wyszło z tym szpitalem Iza?
Trzymam mocno kciuki kochana [emoji7]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki kochana [emoji7]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
EM Ka
Tez teraz mam dwie torby bo jeszcze ciuchy na leżenie a tak wzięłam jedna średnia z zestawu toreb w jedna wpakowałam higieniczne wszystkie w druga koszule ręczniki talerze sztućce w osobna do środka torebkę rzeczy na porodówkę to co dziewczyny pisały plus czekoladę i jakas pomadkę do ust, ale u mnie nie trzeba ubranek dla dziecka a butelek i smoczków w ogole bie biorę nie zamierzam dokarmiać to raz dwa gdyby z jakiegos powodu musieli dokarmiać to maja swoje , a i miałam w torbie jeszcze ciuszki na wyjscie dla nas ale musiałam je zostawić .
Iza znieczulenie moze ci wydłużyć druga fazę ...
skacz dużo na piłkach jestes sama czy z chłopem ?
Iza znieczulenie moze ci wydłużyć druga fazę ...
skacz dużo na piłkach jestes sama czy z chłopem ?
Keejti-93
Skrzat trzeba poprobowac. Ja na poczatku owijalam ciasno w kocyk ew +rozek i wolny rozek zwijalam w rulon i pod plecki zeby na boku ladnie lezal. Teraz tez tak planuje a tak ok pol roku jak z rozka wyrosnie to ze spiworkiem sprobuje myślę
Jestem w 36. tygodniu ciąży <3
Jestem w 36. tygodniu ciąży <3
EM Ka
Iza niezasypiaj ja usnęłam miedzy skurczami z 3 cm i to zatrzymało akcje a cos ci podawali czy to naturalne juz parte i mega gola czy po prostu sa ?
reklama
EM Ka
Iza to w zależności co chcesz bo jak tak mega nje bolą to możesz spróbować zasnąć to moze mina i malutkiego donosisz jeszcze bo jak zaczną sie parte to nje bedzie wyjścia .
Słabo ze ja juz zabrali przy dwoch cm mogli ja uspokoić w sensie magnez cos no chyba ze wody odeszły ..,choc wołanie o Cc to normalna sprawa choc raczej pod koniec
U nas wlasnie przywieźli laske na porod ...
Słabo ze ja juz zabrali przy dwoch cm mogli ja uspokoić w sensie magnez cos no chyba ze wody odeszły ..,choc wołanie o Cc to normalna sprawa choc raczej pod koniec
U nas wlasnie przywieźli laske na porod ...