reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja jeszcze nie spakowałam, ale w jedna tylko ja dla Małej prawie nic nie biorę.

Gaga bedzie dobrze, musi chłopak ochłonąć, moja po tej operacji noska tez była nieswojo, spała duzo daj mu czas :)

Inhalacja mopsa dobre:) myślałam ze nasza operacja plastyczna nosa i poszerzanie dziurek to juz był wyczyn ale inhalacje i nubikizator mnie rozbawił:) pozytywnie oczywiście musze pamiętać jakby Moja katar złapała [emoji4]

Iza aaa trzymaj sie, zwieraj nogi i nie daj sie:) bedzie dobrze. Za duzo zes biegała w ostatnim czasie moze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karosznurek to ja druga taka jak Ty, wszystko pogrupowane i komplety w woreczka ch strunowych, tak samo wyparzone butelki smoczki i części laktatora. Torby mam 3. Jedna moja, druga Tymka a trzecia malutka to ta na porodowke albo sale operacyjna :) od dxisiaj możecie mnie nazwać zakupowym swirem.... Zamówiłam 4 rożek :)

Iza trzymam kciuki!

A ja miałam dziś drugi rożek w koszyku (pierwszy mam po Basi) i wywaliłam:p czy dobrze zrobiłam? ale w sumie nie wiem po co mi one jak mała bedzie chciała w nim spać to najwyżej dokupie, przy Basi używałam tylko jako podkładu do leżenia [emoji39] wydałam dziś generalnie 900 zł i dolina a jeszcze Basia wyrosła z wszystkich bluzek [emoji28] wiec musze jej cos skombinować!!!

Linka juz lubię Twojego psa [emoji8]

ja mam dwie torby - jedną na porodówkę (rzeczy moje takie jak szlafrok, koszula, kapcie, podstawowe kosmetyki, woda do picia itd +młodego - rożek, 1 pampers+pierwszy zestaw ubrań) i drugą na pobyt PO - czyli też rzeczy moje + młodego ale w większej ilości. rzeczy młodego ułożone w woreczkach "zestawami", w bocznej kieszeni pampersy, podkłady itd, i do tego upchana na wierzchu poduszka do karmienia :)

Gaga nie martw sie, moja czarna przez 2/3h chodzila otumaniona i piszczala, pozniej spaly i w zasadzie nic nie jadly next day. Kolnierz jesli ma dobry rozmiar i jest zalozony na obrozy(przeklada sie obroze przez szlufki kolnierza) to sa marne szanse by cos tam grzebal psiak. Poza tym dzis/jutro bedzie mu to na pewno nie w glowie, takze spokojnie.

reklama
Linka a z tego matherhood masz ten otulaczek? Jakie to jest? Bo ja wlasnie o tym mysle [emoji848] to chyba za grube nie jest ale jak co na to mozna lekki kocyk i spanko? Będę wdzięczna za info. Jutro musze dopiąć jeszcze ewentualnie jakies zakupy by juz mieć z głowy;)

A jeszcze mi sie zamazyly nowe pledy z IKEI i poduszki i wyliczyłam 160zl [emoji848][emoji20] ale chętnego na wojaże do tego cudnego sklepu brak.

Co do powierzchni do spania my mamy teraz łóżko 160 i na nasza 4 bywa cieżko a za chwile bedzie piątka [emoji38] a wcześniej spaliśmy na ikea manstad taka sofa narożnikowa i nadal mamy ja w salonie (8rok) i byla wygodna:)

Do góry