reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam otulacz z matherhood to jest cieniutkie sam materiał. Dla mnie za cieniutkie nawet mnie rozczarował jak przyszedł.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

reklama
Ja jeszcze wszystkiego do torby nie spakowałam, bo w sumie ubranka już są, ale nie wkładałam piżamy czy ręczników, po prostu twierdzę, że najwyżej mnie mój mąż spakuje do końca, wie, że na pulpicie jest folder i tam jest lista i że niektóre rzeczy są czerwone do spakowania. Może za tydzień spakuję już koszulę nocną, no zobaczymy... niby dzisiaj wyszło, że urodzę 11 listopada, ale szczerze to nie wiem czy to będzie niedługo czy daleko.
Wiecie może czy można to jakoś obliczyć jak się wie, kiedy prawdopodobnie doszło do zapłodnienia? lle trzeba dodać dni? Bo ostatnio z mężem rozmyślaliśmy i chyba wiemy kiedy się Marysia poczęła :)

Iza mamy rozumieć że już zaczęło się na dobre i nie ma odwrotu? Trzymam kciuki w takim razie za bezbolesny i szybki koniec

Ostatnio ktoś wstawial jak się spowiadac z seksu to teraz jak się klnie po katolicku. Zestaw w sam raz na porodowke
1476824237240.jpg

Załączniki

• 1476824237240.jpg
    1476824237240.jpg
    82,5 KB · Wyświetleń: 262
Taka sytuacja że 4 cm i chce mi się spać .. ale niby ten 7cm jest krytyczny .. więc wszystko przede mna .. znieczulenia nie podadzą w kręgosłup , jedynie domięśniowo przeciwbólowe .. [emoji24] jak one działają ? Dużo słabsze są od tego w kręgosłup? Boje się ..

jestem w 37 tyg ciąży :) bedzie syn <3 , TP 11.11

Karosznurek przez ciebie chyba kupie ten 2 rożek, tak poczytałam i chyba na początek to bedzie najlepsze na noc do spania na pierwsze 2-3 miesiące to jeden bedzie za mało...

Ech mam jakiś problem z tym spaniem w nocy Małej czym ja okryć i w ogóle:/

Iza No ładnie, jeszcze 6 i rodzimy jak to mówiły do mnie położne [emoji6] a skurcze masz? Co do znieczulenia sie nie wypowiem bo ja miałam tzw dolargan ale chyba juz tego nie stosują?
Trzymaj sie dzielnie bo pewnie czeka cię pracowita ale za to jaka urocza nocka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas jeszcze dają dolargan na życzenie. Iza walcz tam z tematem. Katarzyna niech pomaga. Masz szansę być pierwsza z sn w listopadzie/październiku [emoji5] skacz na tych plikach drabinkach i innych żeby ostatnie 6cm szybko pokonać

Do góry