reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

dzwonił weterynarz, na 16:30 mam być po niego czyli za chwile mogę jechać

kurcze, ale mojego małego coś dziś słabiutko czuje :( zaczynam się martwić

reklama
Linka aż się uśmiałam z tych inhalacji. :) muszę mamie powiedzieć bo ona narzeka że jej Yorki ciągle coś łapią. Podniesie się kobieta na duchu że jeszcze nie musiała ich inhalować :)

Emalka yorki tez maja takie przypadłości jak mój , wole inhalacje niż antybiotyk w zastrzyku i codziennie przez tydzień zostawiać 20 zł w gabinecie weta ...

Ja dziś sprawdzam mojemu pierworodnego edziennik zresztą jak codzień bo mi ze względu na nadpobudliwość syna nauczyciele przysyłaja co ma zadane bo mój ciągle zapomina zapisać :) i jak ma same 5 i 4 dostał 1 za brak zadania domowego z historii bo nie zrobił drzewa genealogicznego naszej rodziny a pani mi nic o tym nie pisała :( młody właśnie tworzy drzewo i jutro musze iść do szkoły żeby mu poprawiła ocenę ...

Ja też kota inhalowałam :) Tylko, że bez nebulizatora, garnek z gorącą wodą, olejkiem, ręcznik i ja z kotem pod ręcznikiem :)

Gaga, może w ruchu dziś sama jesteś i tak nie odczuwasz? Jak wrócisz, połóż się z pieskiem, zjedz coś słodkiego i zobacz.

Oj Iza Ciebie to już chyba tam Wszyscy w tym szpitalu znają [emoji6] Ty sciskaj nogi my będziemy sciskac kciuki [emoji5]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Iza kciuki są &&&

my w domku, ale psiak taki ogłupiały że aż mi się serce kraje :( taki smutny :( już godzinę w domu a dopiero przed chwilą się uspokoił to może uśnie. kurczę martwię się bo ma założony ten kołnierz żeby do rany nie dostać ale jak mu się ciut obniży a się naciągnie to mam wrażenie, że tam dostanie :/

Skrzat, to widzę, że też idziesz się rozluźnić. Mnie ten fryzjer dał dużo, chociaż nie wiem czy jak na końcówkę ciąży to nie wyglądam zbyt tryskająco radością :D Nikt mi nie wierzy, że za miesiąc mam termin.
Iza, trzymaj się tam i nie popuszczaj. Oby było wszystko w porządku.
U mnie dzisiaj po ginekologu - waga dziecka ok. 2800, chociaż pewnie jest jakiś błąd pomiarowy. Mała już nisko ma główkę i ciężko było zmierzyć jej obwód. Test na GBS zdałam na ujemny, więc jest dobrze, tak samo jak WR i HBS. Jakoś wytrzymuję ze wszystkimi bólami. Zrobiłam sobie nawet miksturę na przeziębienia, którą można pić dopiero po tygodniu od zrobienia - chcecie przepis?

reklama
Karosznurek, ja spakowałam się w jedną i spakowałam tylko dwa komplety ubranek dla dziecka, a rzeczy na wyjście spakowałam do siatki i mąż z fotelikiem to przywiezie - nawet mu to do fotelika wsadziłam, aby już nie szukał po mieszkaniu. Myślę, że warto sobie takie zestawy zrobić, albo dobrać ubranka kolorystycznie.

Do góry