reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja sie czuje na razie jak na "koncu ogona", bo wiekszosc juz byla na wizycie albo widziala serduszko.... Ja zastanawiam sie kiedy isc na usg- Dzis jutro zaczynam dopiero 5tc:/ Sa tu dziewczyny na tak wczesnym etapie?? Bardzo sie denerwuje:(
Dziewczyny ktore maja objawy(jakiekolwiek) napiszcie kiedy wam sie zaczely i jakie?? Bo ja oszaleje niedlugo ze strachu:(
Zglaszam sie! Zaczelam 5tc (a w sumie to cchyba 6, nie wiem jak to napisać ;)) objawów raczej brak oprocz wczoraj wiecozrem i dzisiaj nad ranem bolu krzyza i brzucha, piersi przestaly bolec a jedyne co to wszystko mnie wkurza :D

Edit: aa no i jeszcze zauwazylam, ze zaczelo mi sie odbijac czesciej niz zwykle :p

f2w39jcgdz0az452.png

Ostatnia edycja:
reklama
Jutro wizyta mam stresa mega tez ale wierze ze bedzie dobrze jestem dobreg myśli zaraz sobie bede obsesyjnie wmawiać :) heh no nic idę spać bo jutro znow bede niewyspana
Ja jak ide na wizyte to mi puls wzrasta do 200 normalnie [emoji23]

Trzymam kciuczki za jutrzejsza wizyte! Bedzie dobrze! Musi byc! ;*

f2w39jcgdz0az452.png

Ostatnia edycja:
hej
Dawno mnie nie było. Niestety przeziębienie wzięło górę. Jestem na zwolnieniu lekarskim. Oby szybko przeszło. Bez leków wszystko się dłuży. DO tego jestem sama w domu więc nie jest łatwo.

Z informacji o ciąży to pozytywne. W czwartek słyszałam serduszko ;) HURA
Mam uważać i jeść "dupka" 3 razy. Jestem pełna nadziei, że teraz już musi być dobrze.

Aob bardzo mi się miło zrobiło, że się martwisz. NAPRAWDĘ ;):):)

Ja standardowo nie śpię wrrrr. Mdłości, dzieci wymyślają, piciu, siku a do tego zasnąć sama nie umiem :-(.

Ooooo właśnie cola dziś sobie kupię, w poprzednich ciazach też na coli jechałam ;-)

Kasiu świetne wieści, gratuluję, zdrowia.

Emka o której gin?

Ja również 3 mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, ja dziś najpóźniej wizytuje hi bo koło 21 ;-), dziewczyny wizytujace opiszcie wizyty na wątku odpowiednim, będzie się to lepiej czytało itp a tu to się Zgubi bo produkcja duża.

U mnie z Om dziś 7,6 z usg conajmniej tydzień mniej

Milagros kiedy masz wizytę?

Nessi jak plamienia?

Hej nie spie i ja :-) ale za to w nocy budzil sie tylko raz, wiec nie jest zle :p

Dorota to sie usmialam, ze idziesz standardowo spac po mnie hahaha :-D

Kasia dlugo Cie nie bylo i myslalam czy aby cos zlego sie nie stalo, ale ciesze sie, ze to tylko i az przeziebienie :p az bo wiem co to znaczy chorowac o nie moc nic wziac :-\ gratuluje serduszka :-*

A o coli na zatrzymanie wymiotow tez juz slyszalam choc nie mialan okazji jeszcze wyprobowac :-)

Netta a gdzie do czego piszesz teksty?

A na obiad ide dzis do babci, wiec sie nie pochwale co robie :p taki len ze mnie :-)

Milego dnia

Aob OMG! Przypomniałaś mi, że istnieje coś takiego jak obiad. Nie mam dziś weny w ogóle. Będzie makaron z serem, bo Zu coś musi zjeść. Jutro pomyślę nad czymś lepszym dla niej.

reklama
Gosia - cześć :)
skończyłaś 5 tc, zaczyli jesteś w 6tc :)

ja też dziś zaczynam 6tc i .. jest to nadal dla mnie tak nierealne jak tydzień temu :D

tyle naprodukoawłyście dziewczyny że pół dnia będę nadrabiać :p

Do góry