reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasiu ja też lubię makaron z serem ;-)

Aob o której idziesz dziś spać ;-), ja dziś później bo późno Gina mam ;-)

Ivi czytaj czytaj ;-)

Dzieci od 7.30 w szkołach, ja Ogarnęłam chalpe, leżę teraz i dycham, śniadanie jakieś trzeba zjeść, cała noc mdłości, Rano też, Rano wypilam pół kubka kawy i zwymiotowalam hi.

Teraz 2 godziny planuje w łóżku być, normalnie śniadanie zjeść, też w łóżku ;-)

reklama
Dziewczyny ale mam stresa i to jeszcze tyle czekania do tej 17 20. Az mnie mdli od tego. Napisze po wizycie co i jak w tym odpowiednim miejscu. Za pozostałe wizytujace mamy trzymam kciuki!

Aob o której idziesz dziś spać ;-), ja dziś później bo późno Gina mam ;-)

No wiesz co nie ladnie tak psuc caly harmonogram :-D ja dzis standardowo kolo 21-21.30 :-) niestety nie doczekam Twoich relacji z wizyty, ale w nocy przy karmieniu nadrobie :p

Dziewczyny ale mam stresa i to jeszcze tyle czekania do tej 17 20. Az mnie mdli od tego. Napisze po wizycie co i jak w tym odpowiednim miejscu. Za pozostałe wizytujace mamy trzymam kciuki!

Ja tez sie troche stresuje, bo mam nadzieję, ze moj pecherzyk jest juz prawidlowy i juz mam nadzieje na serduszko :-)
&&&

Ja też trzymam kciuki za wizyty i za swoją też ;-),

Aob no ok to aby nie psuć harmonogramu to pójdę spać po ginie w aucie ;-), kiedy wizytujesz?

Joasiu ja też tak późno nie lubię ale co zrobić? Dzwoniłam do Gina i mam być tak 20.30 - 20.45

Ostatnia edycja:
Ja też trzymam kciuki za wizyty i za swoją też ;-),

Aob no ok to aby nie psuć harmonogramu to pójdę spać po ginie w aucie ;-), kiedy wizytujesz?

Joasiu ja też tak późno nie lubię ale co zrobić? Dzwoniłam do Gina i mam być tak 20.30 - 20.45

Ok trzymam Cie za slowo haha :-D
A ja ide tez dzis, ale tam jest bez zapisow, wiec nie wiem na ktora.. miedzy 16-18 chyba :-)
Tez nie lubie po poludniu miec wizyty, albo zalatwiac czegokolwiek, ale co zrobic jak gin przyjmuje tylko w takich godzinach..

Witam po krótkiej przerwie. Chciałabym pisać więcej o częściej bo fajnie tu na forum Ale niestety czasu brak:-( :( O ile jeszcze w tygodniu dzieci w przedszkolu i szkole, a ja w biurze coś tam skrobnąć mogę to w weekendy chcą mieć mamę tylko dla siebie:rofl: .
Za wszystkie wizytujące ściskam mocno kciuki. I skrycie zazdroszczę, ja muszę jeszcze trochę poczekać.
Narzekałam na brak objawów to dostałam aż nadto łącznie z nocnym przytulaniem kibelka :errr:, zawrotami głowy i powrotną drażliwością.
Pochodziłyśmy sobie z córką po galerii i jak zobaczyłam maleńkie śpioszki i bodziaki to prawie się popłakałam tak mnie rozczuliły.
Kupujecie już coś w sensie ubranka, rzeczy dla maleństwa , czy uważacie że to za wcześnie? Ja rozdałam praktycznie wszystkie rzeczy po dzieciach poza kołyską elektryczną i trzeba będzie całą wyprawkę
kompletować od zera.
Pełnego uśmiechu dnia życzę.

Dzien dobry! :)
Gdzie piszecie o wizytach kochane? Na jakkm wątku?

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Witam sie I Ja.
Nie moglam znowu zasnac od 6 Tragedia.. Nie jestem do tego przyzwyczajona i jednak 6 godzin snu to za mało..
Dorota ja też już chatę cała ogarnelam i siedzę sobie, weszłam na forum i kawka w dłoń ale nie smakuje..
Co do objawów, prócz boli ostatnie dwa dni cisza a dzis nad kibelkiem wyladowalam..
Lubie makaron z serem ale teraz bym nie przelknela..za to wiecie z czym mi się to skojarzyło? Z lazankami! Pychaaa dzis sobie chyba zrobię,.
U nas na obiad rosolek, niedlugo idę wstawić wielki gar..
Jak wczorak pusalam kciuki Zaciskam za wizyt! Nawet te opznych porach są fajne bo czas jednak leci.. Ja sama odliczam i mam nadzieje, ze jutro się dowiem czy za dwa tygodnie ja.. Chcialabym przed kwietniem ale zob.
Gratuluję serduszka!! Kamień z serca..
Kończę dzis 6 tydzień, jutro 7 zaczynam.. Szok!
Gosia, wejdź na główny wątek listopadowek. Tam są juz trzy wątki, ten, lista mam i wątek o wizytach.

Do góry