reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasiu ja też lubię makaron z serem ;-)

Aob o której idziesz dziś spać ;-), ja dziś później bo późno Gina mam ;-)

Ivi czytaj czytaj ;-)

Dzieci od 7.30 w szkołach, ja Ogarnęłam chalpe, leżę teraz i dycham, śniadanie jakieś trzeba zjeść, cała noc mdłości, Rano też, Rano wypilam pół kubka kawy i zwymiotowalam hi.

Teraz 2 godziny planuje w łóżku być, normalnie śniadanie zjeść, też w łóżku ;-)

reklama
Dziewczyny ale mam stresa i to jeszcze tyle czekania do tej 17 20. Az mnie mdli od tego. Napisze po wizycie co i jak w tym odpowiednim miejscu. Za pozostałe wizytujace mamy trzymam kciuki!

Aob o której idziesz dziś spać ;-), ja dziś później bo późno Gina mam ;-)

No wiesz co nie ladnie tak psuc caly harmonogram :-D ja dzis standardowo kolo 21-21.30 :-) niestety nie doczekam Twoich relacji z wizyty, ale w nocy przy karmieniu nadrobie :p

Dziewczyny ale mam stresa i to jeszcze tyle czekania do tej 17 20. Az mnie mdli od tego. Napisze po wizycie co i jak w tym odpowiednim miejscu. Za pozostałe wizytujace mamy trzymam kciuki!

Ja tez sie troche stresuje, bo mam nadzieję, ze moj pecherzyk jest juz prawidlowy i juz mam nadzieje na serduszko :-)
&&&

Ja też trzymam kciuki za wizyty i za swoją też ;-),

Aob no ok to aby nie psuć harmonogramu to pójdę spać po ginie w aucie ;-), kiedy wizytujesz?

Joasiu ja też tak późno nie lubię ale co zrobić? Dzwoniłam do Gina i mam być tak 20.30 - 20.45

Ostatnia edycja:
Ja też trzymam kciuki za wizyty i za swoją też ;-),

Aob no ok to aby nie psuć harmonogramu to pójdę spać po ginie w aucie ;-), kiedy wizytujesz?

Joasiu ja też tak późno nie lubię ale co zrobić? Dzwoniłam do Gina i mam być tak 20.30 - 20.45

Ok trzymam Cie za slowo haha :-D
A ja ide tez dzis, ale tam jest bez zapisow, wiec nie wiem na ktora.. miedzy 16-18 chyba :-)
Tez nie lubie po poludniu miec wizyty, albo zalatwiac czegokolwiek, ale co zrobic jak gin przyjmuje tylko w takich godzinach..

Witam po krótkiej przerwie. Chciałabym pisać więcej o częściej bo fajnie tu na forum Ale niestety czasu brak:-( :( O ile jeszcze w tygodniu dzieci w przedszkolu i szkole, a ja w biurze coś tam skrobnąć mogę to w weekendy chcą mieć mamę tylko dla siebie:rofl: .
Za wszystkie wizytujące ściskam mocno kciuki. I skrycie zazdroszczę, ja muszę jeszcze trochę poczekać.
Narzekałam na brak objawów to dostałam aż nadto łącznie z nocnym przytulaniem kibelka :errr:, zawrotami głowy i powrotną drażliwością.
Pochodziłyśmy sobie z córką po galerii i jak zobaczyłam maleńkie śpioszki i bodziaki to prawie się popłakałam tak mnie rozczuliły.
Kupujecie już coś w sensie ubranka, rzeczy dla maleństwa , czy uważacie że to za wcześnie? Ja rozdałam praktycznie wszystkie rzeczy po dzieciach poza kołyską elektryczną i trzeba będzie całą wyprawkę
kompletować od zera.
Pełnego uśmiechu dnia życzę.

Dzien dobry! :)
Gdzie piszecie o wizytach kochane? Na jakkm wątku?

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Witam sie I Ja.
Nie moglam znowu zasnac od 6 Tragedia.. Nie jestem do tego przyzwyczajona i jednak 6 godzin snu to za mało..
Dorota ja też już chatę cała ogarnelam i siedzę sobie, weszłam na forum i kawka w dłoń ale nie smakuje..
Co do objawów, prócz boli ostatnie dwa dni cisza a dzis nad kibelkiem wyladowalam..
Lubie makaron z serem ale teraz bym nie przelknela..za to wiecie z czym mi się to skojarzyło? Z lazankami! Pychaaa dzis sobie chyba zrobię,.
U nas na obiad rosolek, niedlugo idę wstawić wielki gar..
Jak wczorak pusalam kciuki Zaciskam za wizyt! Nawet te opznych porach są fajne bo czas jednak leci.. Ja sama odliczam i mam nadzieje, ze jutro się dowiem czy za dwa tygodnie ja.. Chcialabym przed kwietniem ale zob.
Gratuluję serduszka!! Kamień z serca..
Kończę dzis 6 tydzień, jutro 7 zaczynam.. Szok!
Gosia, wejdź na główny wątek listopadowek. Tam są juz trzy wątki, ten, lista mam i wątek o wizytach.

Do góry