reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ha Cola!!!Colaaa!!! ...nie nie oszalałam...Ale odkryłam , że chyba cola pomaga na moje całodzienne nudności :-) wiem, że to niezdrowe ale chyba kilka łyków mi nie zaszkodzi co? Po wczorajszej imprezie zostało trochę i tak sobie pomyślałam,a co tam spróbuje lata nie piłam.....i ochhh ulga :-) :-) :-)

Cole piłam litrami w poprzedniej ciazy w drugim i trzecim trym. Najlepsza była taka z lodem i rura. Na zdrowie.
Dobrej nocy dziewczyny!
Te co mają jutro wizyty to pisać, kciuki Zaciskam.
Ja tez Zara do wyra..heh z kapucha bo mi trochę zostało.. A i film niezły.

Dobranoc dziewczyny :) dzis cały dZien u znajomych wiec nadrabiać bede jutro:)
Dobranoc!
Aaa witam nowa mamusie :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Trzymam za was jutro kciuki i czekam na wieści z wizyt :-)

My dziś też w rozjazdach, dzisiejszy dzień trochę pod kątem obaw. Zaczynam się bać, czy aby wszystko będzie ok. Spokój ducha mnie opuszcza, przestałam czuć się "ciążowo" i poprzednio było podobnie..

Ah obym się myliła.

Lilith co do obiadu ja jutro planuje zrobić fileta z sosem pieczarkowym i purée ziemniaczane. Dziś nie było nic :)

Co do kawy ja pije jedną bądź dwie słaba z mlekiem bez cukru, moja Pani doktor powiedziała że jedną Max dwie można, ale nie mocne.

Witam również nowa mamusie :) widzialas już serduszko ? :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

@Princeseczka widziałam.serduszko kolejna wizyta 23 juz nie moge sie doczekać
Ooo i tekile.tu przygnało

Co do objawów to ja jestem książkowym przykładem.na wszystkie ciążowe dolegliwości. Nawet w nocy budzą mnie nudności i wymioty. M juz na mnie dzisiaj krzywo patrzał bo wszystko mi mega śmierdzi jak ktos lodówke otwiera musi krzyczec zebym przy oknie stanela bo jak nie to jest paw na środku pokoju. Naczyń też nie moge myć bo mi z.gulika śmierdzi Czasem cięzko mi wytrzymać sama ze sobą

Ide wkleić mojego bombla w odpowiedni wątek

Dziewcxyny dziękuję za wszystkie kciuki jesteście kochane.

Ja mam już oczywiście stresa przedlekarzowego.

Żeby tylko dobrze było...
Dam znać oczywiście po ale ja bardzo późno wchodzę bo 17 20.także i ja i wy sobie trochę poczekamy na wieści.

Witam nowa Mamusie, super ze juz serduszko było.

Nie wiem jak zasne dzisiaj

Dobrej nocy dziewcxyny

Papciarkowa, zazdroszcze tych objawow;) W ktorym tc jestes?

Ja sie czuje na razie jak na "koncu ogona", bo wiekszosc juz byla na wizycie albo widziala serduszko.... Ja zastanawiam sie kiedy isc na usg- Dzis jutro zaczynam dopiero 5tc:/ Sa tu dziewczyny na tak wczesnym etapie?? Bardzo sie denerwuje:(
Dziewczyny ktore maja objawy(jakiekolwiek) napiszcie kiedy wam sie zaczely i jakie?? Bo ja oszaleje niedlugo ze strachu:(

Papciarkowa, zazdroszcze tych objawow;) W ktorym tc jestes?

Ja sie czuje na razie jak na "koncu ogona", bo wiekszosc juz byla na wizycie albo widziala serduszko.... Ja zastanawiam sie kiedy isc na usg- Dzis jutro zaczynam dopiero 5tc:/ Sa tu dziewczyny na tak wczesnym etapie?? Bardzo sie denerwuje:(
Dziewczyny ktore maja objawy(jakiekolwiek) napiszcie kiedy wam sie zaczely i jakie?? Bo ja oszaleje niedlugo ze strachu:(
Nie stresuj się :) U mnie jedynym ciągłym objawem jest ból brzucha, i kilka razy miałam mdłości. A tak to nic.. Nie musisz mieć żadnych objawów :) moja przyjaciółka ma ciążę starsza od mojej o równe 3tyg i objawów nie ma żadnych :)
U jednych objawy sa od razu U niektórych dopiero koło 6tyg A u jeszcze innej dopiero w 2trymestrze :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
A u innych w ogole:)

U mnie senność i drażliwość :) na meza , psa i zapachy i na tym byłby koniec :)

Jutro wizyta mam stresa mega tez ale wierze ze bedzie dobrze jestem dobreg myśli zaraz sobie bede obsesyjnie wmawiać :) heh no nic idę spać bo jutro znow bede niewyspana

Do góry