reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Basienka aż sama sprawdziłam i mam hiv ale w poprzedniej ciąży nie miałam i nawet w szpitalu nic nie mówili.. z tym że przy cc już mógłby być problem...

Linka ja to jestem na tyle przewrażliwiona że długo bym nie wytrzymała w domu z reguralnymi skurczami.. najlepiej bym chciała żeby mi wody odeszły jak przy pierwszym to już wiedziałam że to już[emoji6]

Milagros mnie by też nosiło tylko mi wszędzie słabo to nawet do markety nie wchodze...

38 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Aob to ile masz tych wód ? Malowodzie dopiero ok 5 powyżej do 8-9 to dolna granica . ?

Koalka ja tez miałam małe cucki a przy kp sa cudownie duze :)

Linka no to gitara :) zaraz będziesz rodzic :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Co do HIV ja mialam na poczatku i teraz cisza...
Mnie dzisiaj tak glowa bolala ze musialam siegnac po apap :(
Nie daje rady te hemoroidy mnie wykanczaja nie wiem jak siedziec, co zakladac itd :(

Ja własnie zasnęłam drugi raz dzisiaj.. raz padłam ok 12 a drugi raz przed chwilą.. jak z dzieciakami bajki oglądałam.. Organizm zbiera siły czy co? :D Aż dzieci pobiegły do taty do garażu pożalić się, że mama zasnęła i że nie ma się nimi kto zająć :D

Ivi ja w łożku dziś cały dzien, nawet po obiad mój pojechał, nie dość ze spałam cała noc to potem jeszcze od 12-15, głowa mnie tez dziś boli czekam na Apap bo oczywiście w domu nie ma:(
Basia moja dziś taka grzeczna i bawi sie sama:)

Ja tez miałam HIV teraz na początku ciąży, a w pierwszej ciąży w ogóle mi nie badali.

Linka Ty to masz nerwy:) Ja w ogóle nie wiem czy poznam skorcze w pierwszej ciąży nie miałam tej przyjemność ciekawe jak bedzie teraz... [emoji848] czy znowu odejdą mi wody czy raczej skorcze. Mi brzuch sie nawet nie napina, czasem zaboli macica na dole jak na okres lub czasem cos zakuje jak sie przekręcam z boku na bok.

Dziewczyny pisałam Wam ze mój mały słodki cudowny piesek boi sie małych dzieci??? Jak byliśmy u znajomych w zeszłym tygodniu przyszli ich sąsiedzi z 4 miesięczna córka to moja psina by sie najchętniej pod pachę schowała lub za plecy jak oni podchodzili do niej [emoji15][emoji849]ciekawe jak na nasza dzidzie bedzie reagować a czeka je wspólne leżakowanie czasem w naszym łożku [emoji2][emoji6][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat - jeśli obawiasz się reakcji psiaka na dziecko, to zaraz po narodzinach niech maż zabiera pieluszki (brudne!) i pobrudzone ubranka do domu, niech psiak je obwąchuje i zapoznaje sie z zapachem :) A jak wrócisz do domu, to dosłownie- na jednej ręce dziecko na drugiej pies ;) i niech uczestniczy jak starsze dziecko we wszystkim.. i nie będzie strachu ani agresji :) Ja mam spanielkę która przeraźliwia bała się dzieci bo nie lubiła niczego hałasującego i biegającego ;) na szczęście etap "zapoznawczy" zdziałal cuda i Kalutka jest niesamowicie wyrozumiała dla naszych dzieciaków :)

Mój piesio przyzwyczajony do dzieci , jak był bratanek u mnie na noc malutki to pilnował go ciągle na krok nie odchodził ... Boje się tylko ze będzie ciągle pilnował i podczas karmienia maluszka będze się pchal tam gdzie dzieciątko bedzie

reklama
Ależ Wam zazdroszczę tego spania w dzień...jak bym się chętnie zdrzemnela mmm
Już 19 więc z półtorej godz i szogunek pójdzie spać a mi pewnie przejdzie senność.
Jeszcze jutro muszę wcześnie wstać i być u lekarza endo ' ok 7 bo w tamten poniedzialek zapomnislam...musze poprosic aby mnie przyjela

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry