reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Basienka aż sama sprawdziłam i mam hiv ale w poprzedniej ciąży nie miałam i nawet w szpitalu nic nie mówili.. z tym że przy cc już mógłby być problem...

Linka ja to jestem na tyle przewrażliwiona że długo bym nie wytrzymała w domu z reguralnymi skurczami.. najlepiej bym chciała żeby mi wody odeszły jak przy pierwszym to już wiedziałam że to już[emoji6]

Milagros mnie by też nosiło tylko mi wszędzie słabo to nawet do markety nie wchodze...

38 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Aob to ile masz tych wód ? Malowodzie dopiero ok 5 powyżej do 8-9 to dolna granica . ?

Koalka ja tez miałam małe cucki a przy kp sa cudownie duze :)

Linka no to gitara :) zaraz będziesz rodzic :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Co do HIV ja mialam na poczatku i teraz cisza...
Mnie dzisiaj tak glowa bolala ze musialam siegnac po apap :(
Nie daje rady te hemoroidy mnie wykanczaja nie wiem jak siedziec, co zakladac itd :(

Ja własnie zasnęłam drugi raz dzisiaj.. raz padłam ok 12 a drugi raz przed chwilą.. jak z dzieciakami bajki oglądałam.. Organizm zbiera siły czy co? :D Aż dzieci pobiegły do taty do garażu pożalić się, że mama zasnęła i że nie ma się nimi kto zająć :D

Ivi ja w łożku dziś cały dzien, nawet po obiad mój pojechał, nie dość ze spałam cała noc to potem jeszcze od 12-15, głowa mnie tez dziś boli czekam na Apap bo oczywiście w domu nie ma:(
Basia moja dziś taka grzeczna i bawi sie sama:)

Ja tez miałam HIV teraz na początku ciąży, a w pierwszej ciąży w ogóle mi nie badali.

Linka Ty to masz nerwy:) Ja w ogóle nie wiem czy poznam skorcze w pierwszej ciąży nie miałam tej przyjemność ciekawe jak bedzie teraz... [emoji848] czy znowu odejdą mi wody czy raczej skorcze. Mi brzuch sie nawet nie napina, czasem zaboli macica na dole jak na okres lub czasem cos zakuje jak sie przekręcam z boku na bok.

Dziewczyny pisałam Wam ze mój mały słodki cudowny piesek boi sie małych dzieci??? Jak byliśmy u znajomych w zeszłym tygodniu przyszli ich sąsiedzi z 4 miesięczna córka to moja psina by sie najchętniej pod pachę schowała lub za plecy jak oni podchodzili do niej [emoji15][emoji849]ciekawe jak na nasza dzidzie bedzie reagować a czeka je wspólne leżakowanie czasem w naszym łożku [emoji2][emoji6][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat - jeśli obawiasz się reakcji psiaka na dziecko, to zaraz po narodzinach niech maż zabiera pieluszki (brudne!) i pobrudzone ubranka do domu, niech psiak je obwąchuje i zapoznaje sie z zapachem :) A jak wrócisz do domu, to dosłownie- na jednej ręce dziecko na drugiej pies ;) i niech uczestniczy jak starsze dziecko we wszystkim.. i nie będzie strachu ani agresji :) Ja mam spanielkę która przeraźliwia bała się dzieci bo nie lubiła niczego hałasującego i biegającego ;) na szczęście etap "zapoznawczy" zdziałal cuda i Kalutka jest niesamowicie wyrozumiała dla naszych dzieciaków :)

Mój piesio przyzwyczajony do dzieci , jak był bratanek u mnie na noc malutki to pilnował go ciągle na krok nie odchodził ... Boje się tylko ze będzie ciągle pilnował i podczas karmienia maluszka będze się pchal tam gdzie dzieciątko bedzie

reklama
Ależ Wam zazdroszczę tego spania w dzień...jak bym się chętnie zdrzemnela mmm
Już 19 więc z półtorej godz i szogunek pójdzie spać a mi pewnie przejdzie senność.
Jeszcze jutro muszę wcześnie wstać i być u lekarza endo ' ok 7 bo w tamten poniedzialek zapomnislam...musze poprosic aby mnie przyjela

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry