reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Karosznurek tak teraz mam wizyte i 25.10 :p

Milagros ja zapisuje cisnienie bo mam leki i to drugie mialam 90 , czyli na skraju - lekarz chcial zebym zapisywala.

reklama
KArosznurek bardzo pomagają kąpiele ciepłe- łagodzą 10% ból do czasu kiedy trzeba wyjść z łazienki :) NAjwięcej boli po aktywnym dniu, kiedy dużo spaceruje, sprzątam itp.. Ale z 2 strony leżeć bezczynnie i czekac w domu z zegarkiem w ręku kolejne 2,3,4 tygodnie......
No ciężki wybór :D
Kurcze masalra z autem... 5 tys teraz wygrzebac... Eh......

Czyli problemy ze spaniem maja wszystkie :-) ja tez zasypiam szybko ale około 2 sie budzę. Dzisiaj śniło mi sie ze z wami rozmawiałam :-)))
Uzależniona od książek nie jestem w stanie czytać , a tak pięknie wyobrażałam sobie ten miesiac ... ze wreszcie odpocznę bez pracy, kocyk , książka ... Heheh... a tu humorek ze z kijem nie podchodź , brak chęci do robienia czegokolwiek ...
Wczoraj postanowiłam pierwszy raz w życiu kupić cos z drugiej ręki , maxicosi do auta i do wózka. Super oferta. Sprawdziłam czy będę mogła do mojego wozka Bugaboo zamocować i doczytałam cze tak , ze Bebe Confort jak najbardziej. Pojechaliśmy na drugi koniec wyspy... i dopiero jak kupiłam doczytałam ze Bebe Confort tak ale tylko niektóre modele i tem akurat nie :-( przełamałam sie i zadzwoniłam do gościa i odzyskałam chociaz 50 euro (25 zostawiłam mu za fatygę :-)
Teraz musimy szukać ale juz chyba nowe w sklepie . Pomyslałam sobie jaka jestem okropna bo gdyby moj maz popełnił taki błąd pewnie bym sie darła na niego a on na spokojnie ...mowi ze każdemu moze sie zdążyć i woził mnie po całej wyspie.
U nas teraz na Majorce piękna jesień . Szkoda ze ludzie nie znają tej wyspy poza sezonem .
Dzisiaj sprzątamy . Wczoraj popsuł sie piekarnik musieliśmy jeździć zeby kupić nowy , 4 sklepu zaliczone bo od razu nowa Płyta Indukcyjna . Myślałam ze brzuch będę zbierać z podłogi.
Czy wy tez macie taki nastrój do dupy??? Ja juz nie pamietam kiedy ostatnio sie śmiałam :-(( ciagle skwaszona chodzę aż sama sie nie lubię.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Karosznurq ja konkretnej wyprawki jeszcze nie mam stąd lekka panika czekam na kasiorke albo sponsora [emoji6][emoji6][emoji6]
A co do nocy to nie takie hop siup bo ja wprawiona ...jeszcze ostatnio mój szogun budzi się w nocy i nie śpi. Jakiś skok mocny ma...
Współczuję sytuacji z autem...nie małe pieniądze :/

Ewa wrzuć kilka zdjęć Majorkowej jesieni [emoji6]
Ja też miewam nastroje więc to zupełnie normalne. Szczególnie przy końcówce kiedy ledwo chodzimy to zapał i energia opada

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś spałam dobrze :) skurcze się uspokoiły pojawiają się sporadycznie ból krocza tez mniejszy także nie jest źle zostało mi niby 9 dni i mam nadzieje ze nie przenoszę kolejnej ciąży 2 tygodnie i tak jak lekarz obiecał tak zrobi i zacznie działać w wyznaczonym dniu chociaż bardzo się boje wywoływania ....

Mnie szlag trafia jak widzę bałagan.. nie wiem czy to wicie gniazda czy po prostu wkurzenie na to co sie dzieje w pokojach.. ale jak dzis weszłam do dzieci to myslalam ze ich zamorduje. Wczoraj sie "dobrze bawili".... I nie ważne czy niedziela czy nie, maja posprzątać bo powyrzucam wszystkie zabawki.. mam dość ciągłego bałaganu wszędzie :(
Brzuch ciągnie ale troche tylko.. ciekawe co u Linki.. dziewczyny z tym przyspieszaniem to nie takie fajne, bo zwykle jak lekarz raz interweniuje to potem musi znow cos podać.. jakaś mądra nazwa na to jest, ale nie ma to juz wtedy nic wspólnego z naturalnym porodem..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ewa jak bym o sobie czytała, wiecznie skwaszona mina, wredna jestem dla wszystkich i zero radości z życia. To juz chyba przemęczenie tym ostatnim miesiącem ciąży.
Widzę ze tak jak ja pracujesz na pełnych obrotach cała ciąże.
Jesteś zatrudniona w jakimś ośrodku wypoczynkowym ? Bo gdzieś uciekła mi ta informacja

Linka spokojnie odprez się

Ivi mnie też trafia jak ciągle o wszystko się potykam. Wczoraj nie dotknelam palcem bo nie dałam rady, poza tym już pasuje ze zbieraniem. Mąż przyszedł i.mówi że niezła zabawa była. ..Tak tak jest codziennie tylko zanim wróci to jest wszystko ogarnoete

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Na mnie chyba pełnia nie działa, zasnęłam 23 i spałam do 10:) z jedna pobudka koło 5 na siusiu, trochę mnie teraz głowa co prawda cmi ale moze z przesłania;) Nawet Basia wstała wcześniej ale sama pościelila łóżko, zaczęła sie bawić - dzien dobroci normalnie:) kawke musze wypić, a najchętniej poszłabym znowu spać.

Co do stanika to ja w szpitalu nie miałam ubranego wcale, gatki chyba na początku ale nie pamietam szczerze powiem.

U mnie humor nie najgorszy, co prawda w chacie syf bo ja nic nie moge zrobić a przydałby sie generalny porządek:( Musze mojego w końcu pogonić.

Diaboliczka spoko mi jeszcze tez sporo brakuje, jak wczoraj wypisalam to sie za głowę złapałam i z tysiaka musze przygotować i rozdysponować, najbardziej meczy mnie kupowanie przez Neta, juz patrzenie w komp mnie drażni, mam wstręt.

Dzisiaj bym musiała z Basia po jesienne butki podjechać, ale nie wiem czy powinnam, Młoda jest tak nisko ze jak chwile pochodzę to ciśnie. Z drugiej strony jak pojedzie sam maz to ja nie wiem co sa gotowi przywieść za buty;/ moze jak usiądę w sklepie a ona bedzie mierzyć bez zbędnego łażenia to dam radę. Zobaczymy jak sie będę czuła.

Linka trzymaj sie spokojnie pójdzie gładko w odpowiednim czasie:)

Ewa ja książeczki uwielbiam:) aczkolwiek w ostatniej fazie ciąży działają jak leki nassene.

Karosznurek dobrze ze chociaż trochę sie poczuwa ten mechanik, ale taki wydatek zawsze daje po kościach, współczuje i walcz bo jak po tylu km sie popsuł to jakaś ich wina musi być, nie ma opcji.

Miłej niedzieli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
EWa ja też nie do życia... próbuje wejść na 1 pietro po schodach- w połowie się zatrzymuje i już mnie szlag trafia na cały świat że nie mam siły!!! Boże niech mi to minie po porodzie... bo ja dzieckiem nie bede w stanie się zaopiekować :(
Ivi mnie też trafia... u Ciebie bynajmiej bałaganią dzieci- u mnie jedno duże dziecko!! Nie wiem czy tak ciężko jest pochować ciuchy do szafy.... MArtwie się ...ze to się nie zmieni po porodzie . A ja nie dam siły !!

Do góry