reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Basieńka to u nas większym bałaganiarzem jestem ja niż maz;) on prawie ze pedant, wszystko powinno mieć swoje miejsce itd... ja uwielbiam porządek, ale nie robie zwykle niewiadomo jakich akcji jesli jest "troche brudniej" i nie mam fazy ze "nie usiądę póki nie bedzie czysto". No za wyjątkiem ostatnich dni gdy mam ochotę fugi szczoteczka do zębów szorować bo są brudne!! ;) wiec tym bardziej wkurza mnie bałagan u dzieciaków. Gorzej ze dzieciaki nie bardzo maja ochotę sprzątać, wiec widzę ze wspólne niedzielne spędzanie czasu to bedzie pilnowanie by sprzątnęli zamiast zabawy :( :(

Ewa ja tez mam humory.. ale najgorsze są bóle niewiadomego pochodzenia i to ze łapią nie wiadomo kiedy i jak.. a az zgina mnie w pół wtedy:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Basienka witaj w klubie z tym duzym dzieckiem.. ale ja od poczatku machnelam reka na to ,bo to gadac jak do sciany.. jak mi leza akurat na drodze miedzy pokojem a balkonem to przechodze po nich i wtedy jakos szybciej znikaja :p(czytaj.. teraz leza blizej sciany i zajmuja mniej miejsca :D) .. brudne do kosza wrzuci ale czyste w ktorych jeszcze ma chodzic to juz do szafy nie trafia , bo tam sa tylko prane wiec jak polozyc juz raz chodzone ..:p.. jakby mu polek brakowalo.. a jak wiem ze ktos ma przyjsc to zwijam to wszystko z podlogi i wciskam do szafy do jego czystych , troche sie wtedy gotuje w srodku ale nic nigdy nie powiedzial :D bo wie ze zle by to skonczylo sie dla niego :) a ile razy mu brakowalo czystych o hehe ale to nie moj problem :)

Ostatnia edycja:
Iza niby jakiś sposob jest! I też tak probowałam- czekałam aż mu zabraknie, aż samemu zacznie mu to przeszkadzać.... ale centralnie nie mam nerwów na to ! Tydzien jestem w stanie wytrzymać z tą kupą ubrań w jednym miejscu.... Ale po tygodniu czuję jak siwieją mi włosy!!!

Moje duże dziecko ma tak samo. Ciuchy na kanapie na krześle pod łóżkiem w łazience no tragedia a ja chodzę i zbieram bo mnie szlak trafia. Ostatnio próbowałam znowu tłumaczyć że czyste poprasowane ciuchy nie pojawiają się w szafie na drodze telepatii. [emoji35] ostatnio jak prasuje to tylko jego rzeczy tam są bo ja to w dresie leginsach i innych rozciagliwych lachach [emoji5]
Ma jeszcze tendencję zostawiania wszelkich papierków zwłaszcza w szafie zaraz za drzwiami. I chusteczek zasmarkanych w kuchni po jedzeniu.

Byłam dziś na ponownym ktg dziś wszystko książkowo. Ciśnienie 100/60.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Karosznurek no nie wiem właśnie co robić ale póki mała się rusza i nic się więcej nie dzieje to nic nie będę robić ale jakby co jestem przygotowana na odwiedziny na ip... z tym że u nas od razu muszę położyć się na oddział...
Co do auta to jednak bez jest ciężko... fajnie by było jakby faktycznie jakoś obniżyli koszty naprawy czy wzięli tylko za silnik a naprawa gratis...

Diabliczka współczuję skoku[emoji20] kiedyś minie[emoji10]

Linka nieźle Cię organizm trenuje..

Ivi mnie bałagan tak denerwuje że potrafię się poplakac ale stwierdziłam że teraz za dużo się nie spinam bo raz że siły już mi brakuje a dwa to wiem jaki syf zastanę jak wrócę po porodzie do domu i już mi słabo...

Ja też mam humory ehhh...

38 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

ja właśnie się tak wkurzylam ze za 15 min idę z workiem na śmieci i wyleci wszystko co nie jest na swoich miejscach. grrrrr

DZiewczyny a powiedzcie mi ... Czy wy w swoich ksiazeczkach ciazowych macie wpisane badanie na HIV? Bo kurcze.. U mnie brak. Lekarz mi nie zlecił? A to chyba obowiazkowe badania?? No i co w takiej sytuacji....

reklama
Do góry