reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Basieńka to u nas większym bałaganiarzem jestem ja niż maz;) on prawie ze pedant, wszystko powinno mieć swoje miejsce itd... ja uwielbiam porządek, ale nie robie zwykle niewiadomo jakich akcji jesli jest "troche brudniej" i nie mam fazy ze "nie usiądę póki nie bedzie czysto". No za wyjątkiem ostatnich dni gdy mam ochotę fugi szczoteczka do zębów szorować bo są brudne!! ;) wiec tym bardziej wkurza mnie bałagan u dzieciaków. Gorzej ze dzieciaki nie bardzo maja ochotę sprzątać, wiec widzę ze wspólne niedzielne spędzanie czasu to bedzie pilnowanie by sprzątnęli zamiast zabawy :( :(

Ewa ja tez mam humory.. ale najgorsze są bóle niewiadomego pochodzenia i to ze łapią nie wiadomo kiedy i jak.. a az zgina mnie w pół wtedy:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Basienka witaj w klubie z tym duzym dzieckiem.. ale ja od poczatku machnelam reka na to ,bo to gadac jak do sciany.. jak mi leza akurat na drodze miedzy pokojem a balkonem to przechodze po nich i wtedy jakos szybciej znikaja :p(czytaj.. teraz leza blizej sciany i zajmuja mniej miejsca :D) .. brudne do kosza wrzuci ale czyste w ktorych jeszcze ma chodzic to juz do szafy nie trafia , bo tam sa tylko prane wiec jak polozyc juz raz chodzone ..:p.. jakby mu polek brakowalo.. a jak wiem ze ktos ma przyjsc to zwijam to wszystko z podlogi i wciskam do szafy do jego czystych , troche sie wtedy gotuje w srodku ale nic nigdy nie powiedzial :D bo wie ze zle by to skonczylo sie dla niego :) a ile razy mu brakowalo czystych o hehe ale to nie moj problem :)

Ostatnia edycja:
Iza niby jakiś sposob jest! I też tak probowałam- czekałam aż mu zabraknie, aż samemu zacznie mu to przeszkadzać.... ale centralnie nie mam nerwów na to ! Tydzien jestem w stanie wytrzymać z tą kupą ubrań w jednym miejscu.... Ale po tygodniu czuję jak siwieją mi włosy!!!

Moje duże dziecko ma tak samo. Ciuchy na kanapie na krześle pod łóżkiem w łazience no tragedia a ja chodzę i zbieram bo mnie szlak trafia. Ostatnio próbowałam znowu tłumaczyć że czyste poprasowane ciuchy nie pojawiają się w szafie na drodze telepatii. [emoji35] ostatnio jak prasuje to tylko jego rzeczy tam są bo ja to w dresie leginsach i innych rozciagliwych lachach [emoji5]
Ma jeszcze tendencję zostawiania wszelkich papierków zwłaszcza w szafie zaraz za drzwiami. I chusteczek zasmarkanych w kuchni po jedzeniu.

Byłam dziś na ponownym ktg dziś wszystko książkowo. Ciśnienie 100/60.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Karosznurek no nie wiem właśnie co robić ale póki mała się rusza i nic się więcej nie dzieje to nic nie będę robić ale jakby co jestem przygotowana na odwiedziny na ip... z tym że u nas od razu muszę położyć się na oddział...
Co do auta to jednak bez jest ciężko... fajnie by było jakby faktycznie jakoś obniżyli koszty naprawy czy wzięli tylko za silnik a naprawa gratis...

Diabliczka współczuję skoku[emoji20] kiedyś minie[emoji10]

Linka nieźle Cię organizm trenuje..

Ivi mnie bałagan tak denerwuje że potrafię się poplakac ale stwierdziłam że teraz za dużo się nie spinam bo raz że siły już mi brakuje a dwa to wiem jaki syf zastanę jak wrócę po porodzie do domu i już mi słabo...

Ja też mam humory ehhh...

38 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

ja właśnie się tak wkurzylam ze za 15 min idę z workiem na śmieci i wyleci wszystko co nie jest na swoich miejscach. grrrrr

DZiewczyny a powiedzcie mi ... Czy wy w swoich ksiazeczkach ciazowych macie wpisane badanie na HIV? Bo kurcze.. U mnie brak. Lekarz mi nie zlecił? A to chyba obowiazkowe badania?? No i co w takiej sytuacji....

reklama
Do góry