reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka trzymaj sie ściany ... omeczysz się bidulo

Ja dzisiaj bez spaceru bo znów kijowe samopoczucie. Poukładane ciuszki w szafie i od razu przegląd naszych zrobiłam...jeszcze mi został stos z wieszakami [emoji52]
Jutro mąż robi rosolek i pulpety mniam

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karosznurek.... Kurcze tak jakos nie lubie brać tabletek.. Szczególnie teraz. Ginekolog twierdzi ze jak boli tzn ze wszystko w porządku☺.
Cos czuje ze dzis szybko nie zasne....

Princeseczka jeszcze raz wielkie gratulacje!!!! Ale Ci dobrze, juz tulisz syneczka!!!

Keejti ja tez robie keratynę na włosy, ale w ciazy bym sie nie odważyła. Ostatni raz robiłam dwa lata temu bo w trakcie kp tez nie chciałam robić, a potem z czasem było krucho, z tym ze ja robie sama. Z ciekawości jak sie nazywa ta keratyna Twoja?

Witaj Wiosenka.

Mam nowa dziewczynę na sali. Termin ma na polowe listopada, wiec u niej 35/36 tydzien a jej prowadzący ciaze (nota bene ordynator ginekologii ze szpitala z innego miasta) 2 dni temu założył jej pessar. Nasz ordynator sie za glowe złapał, ze w tym tygodniu ciazy to juz sie nie zakłada i jej wyjęli. Hehehe co lekarz to inna szkoła.

Jestem w 34tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Ostatnia edycja:
Hmm kurcze nika niw wiem jak sie nazywa ale faktycznie wszedzie pisza że w ciąży nie wolno. Pewnie glownie poczatku sie to tyczy ale nie bede ryzykowac

A co robi kobieta w ciazy o tej porze? Odpoczywa po rozwieszaniu prania:d i nawet spac się juz nie chce wiec ide pakowac malego do cioci a siebie do szkoly.

Jak tam pelnia minela? Ja od rana pilnuje czy ktos nie urodzil :)

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Koalka ja nie miałam stanika majtki pewnie na początku sle ja miałam wywoływany .

Karoszurku takie wlasnie wodniste lekko mleczne o normalnym zapachu pH nic nad wyraz kwaśnego żółtego , zreszta mam taka maz konsystencji białka w pochwie przy każdej wizycie (mimo kazdorazowego podcierania sie chusteczkami) i bałam sie na początku ze to moga byc infekcyjne sprawy ale nie na szczęście bo wszystkie wymazy od sierpnia czyste w dodatku wychodowano laseczki kwasu mlekowego miałam na ostatnim gbs, alw musze Wam zdradzić moj sposób , zawsze używałam płynów do higieny wkładek wszelakich cudów i papierów toaletowych , teraz wkładki idą w ruch tylko sporadycznie mega, płynu do Hg nie używam w ogole podmywana sie zwykła woda czasem z tantum rosa profilaktycznie / powinnam niby codziennie przez krążek ale czesto zapominam , dbam by papiery były bezzapachowe i jak sie gole to na emokium i nie pamietam kiedy miałam infekcje tru tfu odpukać gdzie na początku ciazy przeciez fo było u mnie szaleństwo ciagle cos:/
A co do staników sportowych moim zdaniem byłoby nie wygodnie , potem juz jak laktacja sie ureguluje to moga nyc przydatne nawet normalne staniki sle jak dla mnie mocno wycięte choc te do karmienia sa reraz super sexi na początek mam te zwykle białe a potem bede szaleć hehe :)
O fuck z tym autem! A to nie ich wina...?

Ja keratyninowe robiłam podczas kp sle podczas ciazy sie nie zgodziła ... eh słyszę se bedzie położona dzis za ktora nie przepadam taka ironiczna ... starsza baba nie lubię jej mimo ze
Stara sie byc w miarę sympatyczna

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Cześć:) tez pierwsze co rano robiłam to sprawdzałam czy nowy bobasek sie pojawił ;)
Ja padłam wczoraj.. zasnelam chyba ok 22 i spałam do samego rana (czyli do 6, bo moja szarańcza nie uznaje dłuższego spania). Ale sny miałam tak porąbane ze cieżko nazwać to wypoczynkiem :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Karosznurek współczuje problemu z autem. Ja to bym zabiła ich gdyby moje auto tak sie sypnęło, kurczę załamałbym sie bo silnik to jednak nie tania cześć. Co zamierzasz ? Naprawiać czy kupować cos innego?

Dziewczyny ja mam małe cycochy wiec mi nie przeszkadza chodzenie bez stanika ale rozumiem ze przy większych piersiach jest to mniej komfortowe.
Mam jeden stanik do karmienia odpinany biały właśnie do szpitala a w domu bede na normalnych funkcjonować.
Dzisiaj w nocy znów to samo co wczoraj ale nie byłam zaskoczona wiec i strach mniejszy. od północy do 3 nas ranem przysypiałam miedzy bólami, teraz wstałam i cisza. Zdaje nie sie ze mam skurcze przepowiadające które jako nieliczna odczuwam boleśnie.

Emka ma racje, j odkąd przestałam używać pachnących papierów, chusteczkek nawiązanych do podwozia i bardzo sporadycznie płynu do HI to mam mniejsze problemy z infekcjami.
Emka współczuje położonej, ja z reguły wole starszych lekarzy niz młode siksy ale wszytko zależy od charakteru tak naprawdę.

reklama
Wiosanka witaj. I ja jestem z Dolnego Śląska ale z okolic Karpacza.

Ja też byalm podczas porodu bez stanika ale majtki z początku miałam bo wody leciały..

Karosznurek Masakra z autem. Kupe kasy[emoji20]

Linka szkoda że nie dali Ci jakiegoś zastrzyku czy coś czopka na przyspieszenie... jak dziś sytuacja?

Milagros ja poprzednio bez czopa chodziłam cos koło 3-4tyg także masz czas[emoji6]

A wczoraj niepotrzebnie poczytalam na necie o afi i wyczytalam ze mam małowodzie [emoji58] liczę że lekarz wie co robi bo mówił że jest ok...

38 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Do góry