reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mamusie mam pytanie do tych które rodziły SN. Jeśli zostajecie przyjęte do szpitala i zaczyna sie akcja to przebieracie sie w koszule i zakładacie bieliznę czy bez bielizny ? Zastanawia mnie to czy zakładać jakis lekki stanik do karmienia pod koszule czy pózniej zakładać?

położyłam sie do łóżka i znow czuje zaczyna sie to samo co wczoraj, zreszta juz posiedzenie na tronie było, znow sie czyszczę. Jeśli dziś znow bede miec bolące skurcze to rano jadę na IP bo i dzidzia jakaś mało ruchliwa, niech sprawdza mi skurcze i tętno.

Karosznurek w Auchan teraz też są wszelkie czapki szaliki i inne w każdym rozmiarze. Promocja tez na białe pampersy po 42zł.

Na sucho w nosie polecam maść Rinopanteina sporo kosztuje bo 26zł Ale bardzo wydajna. Lub maść z witaminą A.

Też pytałam czy można keratyne w ciąży to Pani fryzjerka się nie zgodziła. W końcu to dość smierdzaca chemia jest.

Kurde Linka już któryś dzień się męczysz a tu tak słabo idzie. [emoji35] no a wszędzie mówią że każdy kolejny szybszy.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Koalka jesli idzie juz akcja porodowa to stanika nie zakładaj, co do majtek to nie pamietam, podpytaj przy przyjęciu najlepiej .. Bez stanika dlatego ze zaraz po przyjściu na świat maluszka kładą Ci na piersi a stanik by tylko przeszkadzał. Majtuchy niby możesz ale czy dasz rade je na porodówce ściągnąć?
Powodzenia dziewczyny, dzis silna pełnia to i pewnie na nas mocniej działa..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Karosznurek , dobrze pamietalas :) bylam jakis czas temu na wizycie i mial byc wyjety 25ego ,a bylam teraz w pt i lekarz zupelnie co innego - co on ma problemy z pamiecia?! ;/ ide teraz we wtorek bo chce sie pokazac z moim zeszycikiem cisnien niech zerknie i ostatni raz zamierzam gadac na temat porodu z nim i dopinajac juz ten temat na ostatni guzik.

Basienka u mnie to samo,jak tylko troche pochodze normalnie paraliz w kosc ogonowa mi wchodzi.

Keejti nie jestes sama u nas tyle planow a postepow ciagle brak -zalamka :(

dzięki Ivi
majtki to pol biedy ale właśnie zastanawiał mnie biustonosz bo ogólnie ja nie cierpię spać, leżeć w staniku w domu latam bez i napewno by mi przeszkadzał na porodówce.

jeśli chodzi o pełnie to ja jestem księżycowa ponieważ zawsze w pełnie mam problemy ze spaniem a jak juz zasnę to mam przedziwne sny. W końcu jestem zodiakalnym raczyskiem najbardziej księżycowym znakiem wiec możliwe ze dlatego dzieją sie ze mna takie dziwne rzeczy.

reklama
Koalka stanik przyda sie w następnych dniach jak cos bedzie musiało wkładki laktacyjne podtrzymywać :)

Ja tez cierpię na bezsenność w czasie pełni. Ale dzis wyjątkowo idę spać, lepiej być wyspanym ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry