reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Karosznurek ja jestem zmuszona farbować te łepetynę bo od kilku lat sie tlenie z ciemnego brązu na blond i odrost dłuższy u mnie wyglada jakby ptak mi narobił ma czubek haha
odnośnie wód to lepiej być przezornym i chociaż wiesz ze wszytko jest okej.

Linka jak sytuacja na froncie ?

reklama
Jestem właśnie po szpitalu , skurcze wyszły 3 po 80 w ciągu 15 min ... zapis serduszka małego w pozadku ... badanie szyjka skrócona bez rozwarcia jak stwierdził lekarz wszystko bardziej odczuwam bo 5 ciąża i mięśnie poluzowane , mam 2 min do szpitala wiec czekamy w domu na rozwój akcji a kiedy to będzie nie jest wstanie nikt powiedzieć :( w szpitalu wręcz wchodzą w tylek ;) porodówka świeci pustkami po ostatnich wydarzeniach w szpitalu

Linka super ze masz tak blisko do szpitala! To odpoczywaj i zbieraj siły na godzinę zero!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A u mnie dzis schab pieczony, pysznie mu wyszlo:)

Ja za to wykonczona po szkole a pozniej jeszcze sklepach z Iza ;d
Jutro znow po 6 pobudka, bede miala jutro obciete wlosy mam sobie wybrac fryzure do tego keratynowe prostowanie;) moze farba. Chociaz włosy bede miala zadbane po tej szkole.

Linka trzymam kciuki żeby sie rozwinelo.
U nas tez atmosfera zageszczona. Coraz czesciej rozmawiamy jak to bedzie , właśnie sobie uswiadomilismy ze tak naprawde nic nie gotowe. Mieszkanir nie posprzatane mielismy generalnie kuchnie wysprzatac i lazienke. Dywan trzeba wytrzepac a tu nawet trzepaczki brak. Tyle do zrobienia, samochod nie wyczyszczony, trzeba zapas jedzenia zrobic , suchych produktow maka makaron ryz , ziemniaki mieso no i obowiazkowo cukier kawa herbata i zapas ciastek. Polecam przy Julku tak zrobilismy pelne szafki i zamrazarka , nie trzeba bylo ciagle latac do sklepu tylko po pieczywo.
Nawet nie wiemy gdzie mala kapac czy do salonu na stol codziennie wanienke czy kupic stelaż i w lazience rozstawiac coraz blizej a my coraz bardziej nie gotowi , wydawalo się ze wyprawka gotowa a tu nic z tego jeszcze tyle rzeczy kupic trzeba. Nie mowiac juz o wszelkich zaswiadczeniach i papierach z pracy i us do becikowego itp.

I zgadzam się takie emocje ze tylko mysle ktora następna

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

HEj Wiosenka ja tez dolny sląsk a dokładnie Wrocław :) Ana kiedy masz termin> :)

Milagros od 24 tyg boli Cie spojenie łonowe?? ŁOoo matko jak Ty to zniosłaś? :D U mnie wieksza aktywności fizyczna w danym dniu... i masakra- mogłabym chodzić na czworaka.
Dziś dałam sobie ładnie w kość - duzoo spaceru i czuję ze pipa mi zaraz odpadnie...
A do tego skurcze... Czemu to takie skomplikowane? U mnie czop odpadł w poniedziałek- ale słyszałam że u niektórych dopiero po 4 tyg cos zaczyna się dziać :|
Koalka ja sobie zażelowałam bezbarwnym żelem. I tak muszę do porodu przetrwać.
KAterineczka kurcze strasnie drogie te wkładki z testem do wykrywania płynu owodniowego..

Ja pamietam ze w zeszłej ciazy tez pod koniec miałam więcej uplawow i było wszystko ok tez sie bałam ze to moze wody ale na szczęście nie teraz tez mam podobie i wszystko jest w normie mino ilości wód
Podobno sa tez jakies podpaski do sprawdzania wód płodowych paczka ok 200pln ale czesto mozna na sztuki kupić

Milka ja tez mam sucho i w nosie i gardle ;/

Oj fryzjera to miałam ostatnio tego od naprawy kolejna wizyta na 15.11 to juz bede po porodzie na bank :) ale kosmetyczkę a stopy miałam dzis robic musiałam odwołać ...:(

Linka no co Ty ze Coe odesłali ojej ;(

Kejti kreatynowego w ciazy nie wolno - na pewno jak masz kp możesz ale w ciazy nie .
Spokojnie dacie radę sie ogarnąć na spokojnie :) ja z synem cała ale na prawdę cała wyprawkę robiłam po 35 tc od a do z wózki apteki i inne bajery i jeszcze miałam czas na czekanie ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Basienkaaa, ja tam troszkę zdrowiej mozna powiedziec, uzdrowiska i te sprawy, Kudowa Zdrój ;) ojciec we Wroclawiu siedzi i przygotowuje wszystko na później, na kiedy masz termin? ;)

reklama
Do góry