reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Karosznurek ja jestem zmuszona farbować te łepetynę bo od kilku lat sie tlenie z ciemnego brązu na blond i odrost dłuższy u mnie wyglada jakby ptak mi narobił ma czubek haha
odnośnie wód to lepiej być przezornym i chociaż wiesz ze wszytko jest okej.

Linka jak sytuacja na froncie ?

reklama
Jestem właśnie po szpitalu , skurcze wyszły 3 po 80 w ciągu 15 min ... zapis serduszka małego w pozadku ... badanie szyjka skrócona bez rozwarcia jak stwierdził lekarz wszystko bardziej odczuwam bo 5 ciąża i mięśnie poluzowane , mam 2 min do szpitala wiec czekamy w domu na rozwój akcji a kiedy to będzie nie jest wstanie nikt powiedzieć :( w szpitalu wręcz wchodzą w tylek ;) porodówka świeci pustkami po ostatnich wydarzeniach w szpitalu

Linka super ze masz tak blisko do szpitala! To odpoczywaj i zbieraj siły na godzinę zero!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A u mnie dzis schab pieczony, pysznie mu wyszlo:)

Ja za to wykonczona po szkole a pozniej jeszcze sklepach z Iza ;d
Jutro znow po 6 pobudka, bede miala jutro obciete wlosy mam sobie wybrac fryzure do tego keratynowe prostowanie;) moze farba. Chociaz włosy bede miala zadbane po tej szkole.

Linka trzymam kciuki żeby sie rozwinelo.
U nas tez atmosfera zageszczona. Coraz czesciej rozmawiamy jak to bedzie , właśnie sobie uswiadomilismy ze tak naprawde nic nie gotowe. Mieszkanir nie posprzatane mielismy generalnie kuchnie wysprzatac i lazienke. Dywan trzeba wytrzepac a tu nawet trzepaczki brak. Tyle do zrobienia, samochod nie wyczyszczony, trzeba zapas jedzenia zrobic , suchych produktow maka makaron ryz , ziemniaki mieso no i obowiazkowo cukier kawa herbata i zapas ciastek. Polecam przy Julku tak zrobilismy pelne szafki i zamrazarka , nie trzeba bylo ciagle latac do sklepu tylko po pieczywo.
Nawet nie wiemy gdzie mala kapac czy do salonu na stol codziennie wanienke czy kupic stelaż i w lazience rozstawiac coraz blizej a my coraz bardziej nie gotowi , wydawalo się ze wyprawka gotowa a tu nic z tego jeszcze tyle rzeczy kupic trzeba. Nie mowiac juz o wszelkich zaswiadczeniach i papierach z pracy i us do becikowego itp.

I zgadzam się takie emocje ze tylko mysle ktora następna

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

HEj Wiosenka ja tez dolny sląsk a dokładnie Wrocław :) Ana kiedy masz termin> :)

Milagros od 24 tyg boli Cie spojenie łonowe?? ŁOoo matko jak Ty to zniosłaś? :D U mnie wieksza aktywności fizyczna w danym dniu... i masakra- mogłabym chodzić na czworaka.
Dziś dałam sobie ładnie w kość - duzoo spaceru i czuję ze pipa mi zaraz odpadnie...
A do tego skurcze... Czemu to takie skomplikowane? U mnie czop odpadł w poniedziałek- ale słyszałam że u niektórych dopiero po 4 tyg cos zaczyna się dziać :|
Koalka ja sobie zażelowałam bezbarwnym żelem. I tak muszę do porodu przetrwać.
KAterineczka kurcze strasnie drogie te wkładki z testem do wykrywania płynu owodniowego..

Ja pamietam ze w zeszłej ciazy tez pod koniec miałam więcej uplawow i było wszystko ok tez sie bałam ze to moze wody ale na szczęście nie teraz tez mam podobie i wszystko jest w normie mino ilości wód
Podobno sa tez jakies podpaski do sprawdzania wód płodowych paczka ok 200pln ale czesto mozna na sztuki kupić

Milka ja tez mam sucho i w nosie i gardle ;/

Oj fryzjera to miałam ostatnio tego od naprawy kolejna wizyta na 15.11 to juz bede po porodzie na bank :) ale kosmetyczkę a stopy miałam dzis robic musiałam odwołać ...:(

Linka no co Ty ze Coe odesłali ojej ;(

Kejti kreatynowego w ciazy nie wolno - na pewno jak masz kp możesz ale w ciazy nie .
Spokojnie dacie radę sie ogarnąć na spokojnie :) ja z synem cała ale na prawdę cała wyprawkę robiłam po 35 tc od a do z wózki apteki i inne bajery i jeszcze miałam czas na czekanie ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Basienkaaa, ja tam troszkę zdrowiej mozna powiedziec, uzdrowiska i te sprawy, Kudowa Zdrój ;) ojciec we Wroclawiu siedzi i przygotowuje wszystko na później, na kiedy masz termin? ;)

reklama
Do góry