A u mnie dzis schab pieczony, pysznie mu wyszlo
Ja za to wykonczona po szkole a pozniej jeszcze sklepach z Iza ;d
Jutro znow po 6 pobudka, bede miala jutro obciete wlosy mam sobie wybrac fryzure do tego keratynowe prostowanie
moze farba. Chociaz włosy bede miala zadbane po tej szkole.
Linka trzymam kciuki żeby sie rozwinelo.
U nas tez atmosfera zageszczona. Coraz czesciej rozmawiamy jak to bedzie , właśnie sobie uswiadomilismy ze tak naprawde nic nie gotowe. Mieszkanir nie posprzatane mielismy generalnie kuchnie wysprzatac i lazienke. Dywan trzeba wytrzepac a tu nawet trzepaczki brak. Tyle do zrobienia, samochod nie wyczyszczony, trzeba zapas jedzenia zrobic , suchych produktow maka makaron ryz , ziemniaki mieso no i obowiazkowo cukier kawa herbata i zapas ciastek. Polecam przy Julku tak zrobilismy pelne szafki i zamrazarka , nie trzeba bylo ciagle latac do sklepu tylko po pieczywo.
Nawet nie wiemy gdzie mala kapac czy do salonu na stol codziennie wanienke czy kupic stelaż i w lazience rozstawiac coraz blizej a my coraz bardziej nie gotowi , wydawalo się ze wyprawka gotowa a tu nic z tego jeszcze tyle rzeczy kupic trzeba. Nie mowiac juz o wszelkich zaswiadczeniach i papierach z pracy i us do becikowego itp.
I zgadzam się takie emocje ze tylko mysle ktora następna
Jestem w 36. tygodniu ciąży <3