reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros jaki masz terminarz zaplanowany [emoji6]

Mila no I co powiedziałaś mężowi w sprawie prania?

U mnie czeka jedno na prasowanie a drugie się pierze.

Ostatnio ktoś mi mówił o brzoskwiniach w puszce. Zakupiłam zjadłam Ale to chyba nie było to na co miałam ochotę [emoji53]

Idę gotować obiad.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

reklama
Emalka, zabrakło mi cierpliwości i powiedziałam, że jeśli to problem, to sama poskładam, więc jednak się zmobilizował :D

Milagros, a mówiłaś, że Tobie piątek by pasował, czy coś pomyliłam? ;)

Jestem dziewczynki po prysznic bezczelnie się uspilam i niedawno wstałam ;)
Powtórka z rozrywki z wczoraj się zaczęła , biegunka i skurcze do tego ból krocza ... Ubieram dzieciaki i zaraz jadę bo mam dość wykończe się zanim rozchula się na dobre ... dzwoniłam do szpitala nawet w miarę jest lekarz wiec może coś przyspieszy bo dłużej tak nie pociągnę .... i już nawet mi nie przeszkadza ze mamy niema ....

Ja sie chyba wypisze stad. Tyle wiadomości, ze znow mnie skurcze łapią.. a nigdy wczesniej przepowiadających nie miałam!! Wiec moje zdziwienie nie zna granic. No nic, czas na wszelki wypadek sprawdzić torby i zająć sie czyms innym..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wiosanka w poprzedniej ciąży brzuch miałam wysoko do końca.

Co do paznokci to ja czekam na poród, choć już bym sobie pomalowała.

Linka &&& [emoji4]

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Karosznurek no wlasnie lekarz mi sie cos nie spieszy chyba z wyjeciem, powiedzial ze dopiero jak sie zacznie???! zglupial chyba, najpierw mowa byla o 37/38 tyg :( i co ja mam biedna zrobic ?

Do mnie wrocily "ukochane" hemoroidy, mam juz ich serdecznie dosc.
Linka powodzenia i czekamy na relacje :)

reklama
Witam sie:)

Ja sobie leżę, ugotowałam obiad i mnie Młoda zaczęła cisnąć, gin mi mówił w czwartek ze Młoda jest bardzo nisko:( zaciskam nogi ile mozna ja nie chce rodzic miesiąc wcześniej:( Torba nie spakowana, wiec niech siedzi tam grzecznie!!!

Linka &&&

Do nas dziś znajomy wpadnie, musze iść sie ogarnąć:) ale puki co odpoczywam po zrobieniu obiadu. Basia ma w piątek pasowanie na pierwszaka - chciałabym bardzo iść. Niech Młoda siedzi i rośnie. U mnie dopiero zaczyna sie 36 tydzień. Do 39 mogłaby grzecznie siedzieć ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry