reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam sie i ja :) Witam nowa mamusie ;) Widzialas juz serduszko? Powiedz cos wiecej o sobie :)
Ja dzis z rana mdlosci teraz znowu wieczorem mdlosci....Zaczyna mnie odrzucac jak w poprzedniej ciazy od miesa . Ogolnie mam smaka na mleko :D I Pomarancze :D
Ja z kawy zrezygnowalam w 2 trymestrze zaczne moze pic jedna filizanke slaba z mlekiem dziennie ;)
Ja wizytuje w srode z samego rana do 10 mam byc ;D Bardzo sie boje i stresuje ;) Niby objawy mam bo codziennie mmdlosci piersi inne i spac sie chce ale i tak sie boje :( Moja Coreczka jest urocza nie dokazuje za bardzo :) Umie sie sama zabawic ulozyc puzzle bo mi czasem jest tak niedobrze i tak slabo dobbrze ze maz weekend mial wolny :)

reklama
Aob zaczęliśmy z mężem jeszcze pod koniec studiów. Jakieś 6-7 lat temu. Robimy to tylko w wolnym czasie. Ja trochę odpuściłam gdzieś od połowy ciąży z Zu, bo musiałam się oszczędzać, a wcześniej sama prowadziłam szkolenia dla naszej grupy.
W sumie cały czas jest podobnie jak za czasów studiów, bo ciągle jesteśmy związani z uczelnią, a FM przy okazji. Wiadomo, że najwięcej pracy trzeba było włożyć w to na początku, a teraz tylko mniej więcej trzeba utrzymywać co się wypracowało. W sumie to fajna zabawa nawet jest. Takie oderwanie od codziennej rutyny. Dużo wyjazdów, dużo nowych znajomości i nawet umiejętności. Fajne wspomnienia, np.koncert Modern Talking, DJ Bobo czy Boney M. i przyjaźnie na całe życie.

Netta święte słowa Twój gin powiedział od jedzeniu i piciu w ciąży. fast food też jadłam od czasu do czasu.

Coś do kawę to spokojnie można,

Joasiu fajnie ze weekend udany, jak z karmieniem?

Lilith u mnie była fasolka pobrytonsku czy jakieś to się pisze, teraz Mam wzdęcia i brzuch boli po fasolce wrrrr.

Dorota w dzień ok, ale w nocy ciągle ciężko. W tym tygodniu nie będę walczyć o te noce, bo wieczorem już dziś coś jeczała o cycy. Na wielki tydzień niby mąż ma być w domu to wtedy zrobię podejście do nocek. I tak dobrze że choć dni odpadły z karmienia. W sumie niedawno odpadł smoczek. Teraz cycy. Mnie w hotelu też ciężko było zasnąć bez mojego jaśka. Więc z tym nocnym cycy to ja ją rozumię.

Joasiu masz rację ale ja potwierdzam że jak daje jej flache na noc, kilka minut wcześniej je normalnie kolacje to nocki są super, kręci się w łóżeczku ale śpi a przy piersi to nocki okropne co chwile się budziła, powodzenia.

My dziś pół dnia u znajomych, fajnie było ;-)

Dziewczyny dziekuje za odpowiedzi na moje pytanie:-)
Papciarkowa jana pazdziernikowkach nie odzywam sie juz prawie w ogole. Bardzo duzo tam dziewczyn przyszlo i nie kojarze kto jest kto:-)
Ja tez mam termin na 2 listopada:-)
Kiedy teraz wizytujesz?:-)

Maz mnie zabral na wieczorna wycieczke po miescie:-)
Ide zaraz wziac prysznic i do lozeczka:-)

reklama
Asia to faktycznie takie "inne" zycie jak dla mnie, ale ja lubie jak cos sie dzieje, wiec pewnie tez by mi sie spodobalo :) bedziesz miala co wspominac :D

Nessi jak dobrze,ze jestes z nami :*

ja standardowo mam wszystko ogarniete, wiec ide spac :) milego wieczoru i dobrej nocy :)

Do góry