reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja nie leżę juz stoję i się bujam i biodra raz w prawo raz w lewo i śpię prawie na stojąco. ..

Milagros teraz nie wiem co lepsze , czy aby rozchulalo się na dobre , czy żeby przeszło i znowu to przeżywać

Musze zgrać sobie stoper ;) w każdym razie są coraz dłuższe

reklama
Oj tak trzeba byc :) ja juz mężowi zapowiedziałam ze po 2 zamykamy produkcje :) jak mnie xawczely pierwsze skurcze łapać i przypomniało mi sie wszystko ... to tez sie cieszę ze jestem w szpitalu bo tylko prysznic i mogę łagodzić a w domu musiałabym jeszxzE ogarniać siebie dziecko odwozić je z mężem meza psa ... nie wiem czy dałabym radę takze linka i dziewczyny ktore zaczynaja zaczną w domu szacuneczek :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

dziewczyny u mnie tez skurcze sa od 3 godzin, trwają koło 3 minut i wracają co 10 - 12 minut nie wiem ile razy bo cześć przespałam. Sa bolące i przy tym biegunka. myślicie ze to juz ?
jestem przerażona

Ja juz regularne skurcze co 6 min trwające po 1,5 /2 min tak ze niema co się oszukiwać ze przepowiadajace ... dosypiam u siebie w łóżku ile mogę , no i oddechy poszły w ruch i dużo dają ;) zastanawiam się tylko ile jeszcze poczekać zanim pojadę bo nie chce tam leżeć w bólu sama a w łóżku u siebie mi tak dobrze ..

Teraz to nawet w nocy nie da się Was zostawić :D

Linka dziękuję:) bólu Ci współczuje ale niedlugiego spotkania z maluszkiem zazdraszczam ;) jak teraz sytuacja?

Koalka szykuj się;) ale się rozpedzacie dawaj znać co tam

Linka, Koalka kciuki!! Jesteście w szpitalu?
U mnie noc spokojna, dziś jadę na morfologie i to jedyna rzecz, którą zamierzam zrobić, jazda samochodem źle na mnie wpływa od kilku tygodni, potem znów będę panikować.
Priinceseczka, bardzo Ci kochana gratuluję!! Jak się czujecie z Igorkiem?

Ostatnia edycja:
Linka, Koalka i jak u Was? Jesteście w szpitalu? Linka Ty to już naprawdę jedź żebyś w domu nie urodziła, trzymam kciuki!
Princeseczka gratulacje kochana! Igorek faktycznie duży chłopak. Jak się czujecie?

Ostatnia edycja:
Ja w domu nadal :) kolo 4 zasnęłam bo jakby pościlo , teraz mam smyrania z góry brzucha po 2 godzinach wstałam przepocona jak wieprz idę pod prysznic ogarnę się i jadę na IP żeby sprawdzili tętno małego , ruchy czuje , ale po takich skurczach niech sprawdza czy wszystko ok wzgorek lonowy juz cały wypuchniety wiec mały na pewno już do wyjścia się szykuje no i niech sprawdza jak sytuacja na dole żeby się nie okazało ze sobie będę chodzić z rozwarciem nie wiadomo jakim

reklama
EM Ka jest taka grupa - naturalnie po cesarce.
U mnie też produkcja się teraz kończy i chyba tylko wpadka zmusiłaby mnie do kolejnej ciąży.

Priinceseczka ogromne gratulacje!!!!!!! [emoji480][emoji64][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji122]

Milia mi też pasują czwartki [emoji4]

Linka powodzenia. Niech będzie wszystko po Twojej myśli.

Jeny..... ależ się tu dzieje!!!!

Ja wczoraj śmiałam też do kolezanki, że w takim tempie to na listopad już nikogo nie będzie [emoji23]

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Do góry