reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja właśnie jej zimną pizze, bo jak była ciepła było mi tak niedobrze, że wmusiłam kawałek i poszłam spać. Już nie pamiętam kiedy spałam w dzień.

Co do kawy z tego co wiem to jednak najzdrowsza jest prawdziwa, ale taka świeżo mielona, bo te sypkie to też nie wiadomo co to. Ja czasem wypije kawę z mlekiem do jakiegoś ciastka, ale to 80% mleka w sumie jest. Choć od tygodnia w ogóle mi nie smakuje, więc odpuszczam całkiem.
No i słodycze to w sumie od początku roku już ograniczam, a ciąża to dla mnie właśnie tym bardziej motywacja do rezygnacji z nich. W poprzedniej ciąży miałam wynik krzywej 139, dlatego sama dla siebie zrezygnowałam ze słodyczy.

A tak w ogóle to nic konkretnego za mną nie chodzi. Dziś na hotelowym śniadaniu namieszałam wszystkiego. Ledwo co zmieściłam, bo stwierdziłam, że póki mdłości nie zadomowiły się na stałe to korzystam.

reklama
ale ogolnie jestem
Marti a skad takie ograniczenia na slodycze? ja to teraz jem jeszcze wiecej, bo ciaze traktuje jako wymowke heh :-D
wiesz slodycze zbyt zdrowe nie sa;p ,ale ja jakos teraz mam na nie mniej ochote. moze to jeszcze minie,ale teraz zaczynam sie zdrowiej odzywiac

Joasia pewnie, hak można trzeba korzystać z jedzenia. Ja słodyczy nielubie i teraz jeszcze bardziej są feee.
Prawda z ta kawa.. Mam machinę fajna ale jakoś po ciąży z synem nie idzie wrócić do tej prawdziwej a różne rodzaje i cuda juz próbowałam..pozostaje tylko rozpuszczalna ale u mnie to tez dużo mleka a nie kawy.

Papciarkowa witaj, serdecznie gratuluję!!

Termin mam na 6 listopad więc jakoś też koło 7 chyba - jak wstawię suwaczek to będę na bieżąco :)

Ha, nawet termin chyba ten sam będzie :)

Co do kawy to jest wręcz wskazana dla osób z niskim ciśnieniem ..ja mam normalne 92 ...przy 120 czuję się jak człowiek mający problemy z ciśnieniem - głowa pęka.
Podobniesz sypana jest zdrowsza ...

ale ogolnie jestem

wiesz slodycze zbyt zdrowe nie sa;p ,ale ja jakos teraz mam na nie mniej ochote. moze to jeszcze minie,ale teraz zaczynam sie zdrowiej odzywiac

No nie sa, ale tak naprawdę malo co teraz jest takie naprawde zdrowe :-) nie mowie oczywiscie o warzywach z wlasnego ogrodka, ale slodycze to dla mnie takie lepsze zlo od np wlasnie kawy, fast foodow, napojow gazowanych (choc cole czasem lykne :p).. slodycze to moj nalog heh :-D

Priinceseczka wlasnie tak jak Joasia pisze :-)

A wlasnie Asiu a to raxem z mezem pracujecie?

Papciarkowa witaj :-)

reklama
Princeseczka tez mi.sie skojarzyło że gdzieś Cie juz widziałam jestem daleko w tyle za październikowymi mamami mimo ze termin z.om 30 październik puki co wychodzi ze ciaza 3 dni mlodsza i termin jednak listopadowy

Do góry