reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

To ja na 13:00 U mnie będzie dopiero 7 tydzień ... los tak chciał że w te tygodnie wchodzę akurat w soboty .. więc 8 tygodnia na wizytę nie doczekam :)
A u Ciebie ?

reklama
Lilith ja nie napisalam, bo dzis mialam nic nie robic, mlody ma na "takie mamy gorsze dni" obiadki ze sloiczkow, a maz musial wczesniej jechac, wiec nie wyrobilabym sie z.obiadem na 11 :-) ale naszla mnie ochota i wlasnie zrobilam sobie rosol z ziemniakami :-) chodzi za mna od paru dni :-D

Gosia kregoslup ciagle mnie boli az przestalam zwracac na to uwage, oczywisvie w miare mozliwosci heh :p

Netta ja tez mam ostatnio problem z emocjami ;-) ale bylam taka wredna dla meza, ze teraz jak pojechal to mi go zal :-\

moj gin przyjmuje w godz 16-19 i tam sie nie rejstruje, wiec dokladnej godz wizuty nie znam :-) jade oczywiscie juz przed 16 zeby wejsc jak nqjszybciej :-)

dziewczyny jak to jest z kawa? myslicie,ze jak bede pila jedna rozpuszczalna z mlekiem i cukrem to jakos zaszkodzi ? ja pilam tylko taka i tylko jedna dziennie ale zastanawiam sie czy nie ograniczyc do 3 kaw na tydzien albo calkowicie nie zrezygnowac

Marti ja w pierwszej ciazy z początku nie moglan pic, ale pozniej juz tak i pilam jedna dziennie taka jak piszesz i nic nie zaszkodzila :-) a teraz poki co tez nie pije, ale pozniej jak juz minie pierwszy trymestr to pewnie wroce kawy ;-) ale to moje takie "widzi mi sie" takze wiesz...

ja to wlasnie zawsze pilam tylko jedna no chyba,ze wyjatkowo w gosciach gdzies druga. no i zawsze do kawy jadlam slodycze , ale teraz bede musiala je ograniczyc , chociaz przyznam,ze czasem podjadalam niestety slodycze , a teraz w ogole juz nie podjadam :)

Wrocilismy ze spacerku, było super. Pojechaliśmy w zupełnie nowe miejsce i..zabladzilismy haha. Zrobiłam chyba z 5km a co najśmieszniejsze mój mały caaala drogę tez szedł, wózek od dawna fee i nie używa chyba z kilka miesięcy.. Jestem zadowolona, duzo mi to dało bo humor coś nie ten..
Od wczoraj prócz pobolewan i jakiś drobnostek czuje się super..
Dziękuję za pomysły. W rezultacie dzis rybka, medyterianskie ziemniaczki z warzywami i buraczki. Ale, że na rosół ochota mega to będzie na jutro i wtorek. Na później juz zaplanowany albo gulasz albo inna wolowinka.. Potem żurek bym zjadła heh.
Co do kawki, to to jedyna ciąża w której pije. Rozpuszczalna słaba bardzo z mlekiem i tylko kilka lykow wypijam.

No nic, idę do Cory bo kokosanki robić będzie.

Netti, masz termin dzień wcześniej a na suwaczku to samo. Wiec mysle, ze dzis kończysz 6 tydzień :-)

Mysle ze zostane przy mleko bezlaktozowy, jeszcze na wizycie z polozna sie zapytam.

Dziewczyny ktore macie w poniedzialek usg dajcie koniecznie znac jak Wasze fasolki :) az Wam zazdroszcze :p

Hej dziewczyny :-)
Ja dzisiaj bylam na podwojnych imieninach :-) objadlam sie jak swinka i skusilam sie na chipsy.
Wczoraj bylismy w ikei ale nic nie kupilismy. Mamy bardzo mala lazienke i musimy zorganizowac jakas/jakies polki na kosmetyki. W drodze powrotnej wdtapilismy do maca. Myslalam ze skonczy to sie bolem brzucha ale jakos lagodnie to przeszlam. Teraz bede miala fast foodowy spokoj nadluzszy okres.

Dziewczyny moj maz ma zostac ojcem chrzestnym i nie wiem skad zaswiadczenie ma wziac o tym ze moze nim byc. TN.wiem ze z kosciola ale nie wiem czy z jego rodzinnej parafii gdzie byl ochrzczony mial komunie i bierzmowanie czy z mojej gdzie bralismy slub. Wie moze ktoras dokad mamy sie udac?

reklama
Dagi kiedy Ty będziesz wiedziała jaka masz datę usg?
Ja idę we wtorek się dowiadywać, chce po skończonym 8tc wiec ponad dwa tyg.czekania.. Warto!

Princeseczka niestety nie pomogę.
A w Ikei na jedzonko się nie skusilas? Lubie te ich mielone, nawet w domu czasem robie.

Do góry