reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dorota to skomplikowane, ale fakt czasem trzeba sie nakombinowac.. ja to mam do pomocy moja babcie co ma 80lat, wiec to tylko od czasu do czasu w wyjatkowych sytuacjach i na max 2godz. A tak nawet meza tu nie mam na codzien, wiec wiem co to znaczy kombinowac :-)

Dagi ja tez sie nie znam, ale raczej na nic to nie wplynie, jesli chodzi o dzidzie :-)

Milagros mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli, a na katar czy kaszel w aptece tez cos dostanoesz dla kobiet w ciazy *spam* i tabletki na gardlo i krople do nosa.. a na goraczke mysle, ze zimne oklady.. zdrowka zycze :-*
Dziękuję Ci ślicznie Ale chyba mam do wyboru tylko mleko z miodem bo czosnku ani cebuli nie tusze :(
No i apteke.
Będę musiała poprobowac :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dagi ja bym na twoim miejscu kupila sobie takie mleko na jakie mam ochote i chyba bardziej bym sie sklaniala ku zwykleu mleku z laktoza. W sumie nie wiem, czy to ma znaczenie ale jesli jakies ma to od razu moze dziecko przyzwyczajasz do laktozy i jak sie urodzi to omina cie jakies alergie itp? Tak glosno mysle co ja bym zrobila;)

A u mnie wszystko tak jak od tygodnia oprocz tego ze oczywiscie @ nie przyszla. A cycki troche czuje po przebudzeniu, w ciagu dnia zapominam wrecz ze jestem w ciazy bo mi nic nie jest;)
Mysle, kiedy isc na 1 wizyte z usg bo dzis teoretycznie zaczynam 5tc dopiero... wiec za jakies 3-4 tyg chyba? Nie wiem tylko jak mi sie uda nie zwariowac i kombinowalam zeby do tej wizyty moze jeszcze raz zrobic bete i ja powtorzyc po 2 dniach zeby sie uspokoic ze przyrasta itp? No chyba ze juz za chwile dopadna mnie mdlosci i wymioty, moze glupio to zabrzmi ale marze o nich:D

Milego dnia dziewczyny:)

Napisalam sie i zniknęło.

Ivi Zu jest zahartowana, bo my często gdzieś jeździmy. Ona uwielbia hotele.

Aob my działamy w FM group i mamy co jakiś czas takie wyjazy, szkolenia, imprezy czy konferencje.

Zu właśnie powstała w hotelu po jednej z takich imprez.

Jak wrocimy do domu to poczytam bo ja nienajlepiej znosze jechanie i siedzenie w telefonie.

Ale weekend ogólne pozytywy. Zu wybawiona, bo jest super sala zabaw w hotelu. Tata wyszkolony. A mama zieeeewaaaa.

Na przeziębienie jak aob napisała, uważaj na siebie!
Z mlekiem to dziecku piwinno być obojętne. Pij takie na jakie masz ochotę. Ja w ciazy piłam normalne a mlody po urodzeniu miał nietolerancje laktozy wiec tym też bym się nie sugerowala.
Dorota ja nie mam z kim zostawić dzieci. No Judi juz się nie liczy, bo u koleżanek nocuje ale Dextera w życiu bym u kogoś nie zostawiła.. U giną znowu usg?
Na którą macie dziewczyny w pon.wizyty?
Czekamy na obiadek i wyjazd na wycieczkę. Szkoda, że nikt nie odpisał mi jak u Was.
Joasia fajnie macie, nie nudzicie się a to plus.

Lilith u mnie nic tan moze maz cos wymyśli ja dzis znow w łożku cały dzień mały dopiero zasnął wiec spróbuje razem z nim jeszcze pospać ale do kuchni sie nje zbliżam

U mnie chyba objawy wrocily. Bol krzyza nie do wytrzymania.. Teraz z kolei sie zastanawiam czy to nie grozne ;)

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Do góry