reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Popijajac liscie malin doczytalam z 20 stron chyba:)
Nie pozostaje nic innego jak byc na biezaco bo juz nie wiem co komu, poza tym ze firana zaraz rodzi a i lunka sie szykuje i coraz wiecej z nas.
Ja tez bym chciala juz niedlugo;) widze, ze przewinal sie temat mazazu szyjki. U mnie pojawil sie szalony pomysl zeby umowic sie z polozna lub wspomnieć lekarzowi. I nie wiem czy to dobry pomysl czy glupota. Chodzi o to ze jesli do 8 nie urodze czyli terminu z om bede musiala polozyc sie na cc. Sa jakies tam wskazania i blizna nie za ladna i te oczy i gin nie chce ryzykować a ja nie chce sie upierac. A pod koniec października bedzie juz 38 tydzień bo ja licze termin do 19. I gdyby udalo sie wtedy lub początek listopada to mam duze szanse na porod sn. Dziecko bedzie mniejsze wiec tez mniejsze obciążenie . pije liscie malin biorę wiesiolka. No i dzis w nicy maz obudzil na przyjemnosci , a rano powiedzialam mu ze teraz tak codziennie poprosze:d
Co myslicie o takim rozwiązaniu? Wiem ze masaz nie daje pewnosci że sie rozkreci ale może chociaz sprobowac.

Emalka widzisz dobrze ze napisalas o samochodzie , moj maz ma w pracy wlasnie jakies tansze ubezpieczenie i myslalam ze ja nie moge go wykupic a tu noz widelec sie uda bo w grudniu będę rejestrowac

Linka , milagros to moze u Was sie zaczyna ze takie objawy ;)

Ja zapachu loveli tez jakos nie lubie a mam jeszcze swie torby nie wykorzystane po Julku i chyba nawet nie bede zaczynac tylko w naszym prac.

Joasia to ja tak jak i Ty wszystko inne ale nie torba i w koncu dziś sie zebralam wyjac z szafki podkłady itp spakowalam kosmetyczke dla siebie i malej. Koszule mam tylko jedna. Ale za to w lidlu bylam po pampki 1 sa za 8zl 24szt a 2 za 13 44szt wiec sie oplaca bardzo;) a jeszcze mam znizki 15% na te lidlowe.
Teraz pytanie kiedy to wpakuje w torbę;)

Ivi napewno jestes wykonczona, odpoczywaj duzo kochana.

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

Tak też słyszałam o tym masażu w poprzedniej ciąży, ale że też byłam szyjkowa więc nie testowałam.

Płyn ja kupiłam Jelp na promo w makro. On nie pachnie prawie wcale.
Z Lovelli miałam niedawno i pachniał pięknie, ale Jelp jest niby lepszy dla skóry.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

No ja też chodzę napompowana brakiem sexu także w sumie może masz rację ☺ a Ciebie co wizytę lekarz bada i jest też to bolace ?U mnie tak... buu

reklama
Do góry