reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mnie apka takie cuś pokazuje
1476180587522.png

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Załączniki

• 1476180587522.png
    1476180587522.png
    206 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Koalka mam to samo... zaczynam miec powoli dosyc tej mniejszej sprawnosci. Podnoszenie sie z lozka sprawia klopot, chodze tez jak chodze, wszystko meczy. Nie sprzatam - maz to robi, bo pozniej bym umierala na krzyz. Dzisiaj tak nisko czuje kopniaki (w pipce) ze wrecz pobolewa, ale juz pocieszam sie ze duzo nie zostalo - chociaz bardzo sie boje i porodu i tych pierwszych dni po.
U mnie tez pogoda do bani od kilku dni, wrecz tylko do spania, jak pomysle ze mam wyjsc za 2 h do lekarza to mi tylko gorzej ;)

Emalka-my na miniona sobote bylismy zaproszeni na wesele moje siotry ciotecznej ale od razu powedzielismy ze na wesele na pewno nie pojdziemy. Maz pojechal tylko na slub bo chlodno bylo a ja zadnej kurtki eleganckiej nie mialam zeby sie zmiescic.
Poza tym to na jednym usg wyszedl termin na 8 pazdziernika :-D ale jak widac na terminy z usg nie ma co zwracac uwagi ;-)

Teraz jeszcze okazalo sie ze maglownica w samochodzie jet do zrobienia. Najgorsze jest to ze u nas nie naprawia nikt tego na miejscu tylko wysyla sie je do regeneracji do innego miasta i trzeba czekac 4-5dni na naprawe... mowie do mojego zeby poczekal z tym dopoki maly sie nie urodzi ale gdzie tam...

Princeseczka maglownica to powazna sprawa w aucie. Mojego taty kolega mial kilka dni temu wypadek właśnie z powodu uszkodzonej maglownicy. Jechał autem i w zwiazku z tym kierownica mu zablokowała się i uderzył na zakrecie w drzewo- fakt zdążył zareagować i wychamowal tyle ile sie dalo ale wyszedl z polamanym barkiem i sincami od poduszki powietrznej.
U mnie tez coś w aucie chrobocze przy skrecaniu, sprawdzili przeguby i są okej więc coś z układem kierowniczym podejrzewaja i mam nadzieję ze nie magiel...

Ostatnia edycja:
Milagros, ale po porodzie, a w każdym razie jakiś czas po, wstawanie już nie będzie problemem ;)

A tak serio, też jestem przerażona, wprawdzie to drugie, wiem mniej więcej, czego się spodziewać, wszystko było planowane, a ja i tak niegotowa psychicznie :D

reklama
Milagros czasem sie zdarza ze wlasnie sporo wyleci i czuje to wszystko, czasem az sobie mysle czy to nie owdy, ale u mnie to chyba sprawa pessara. Powoli zbieram sie na wizyte, chociaz pewnie nic ciekawego dzisiaj nie bedzie, szybki podglad, pokaze wyniki i juz.

Do góry