reklama
emalkadream
Fanka BB :)
O a u nas na szkole rodzenia położna polecala [emoji58]Ale właśnie w necie żadnych ochów i achów nie znalazłam
Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]
Joasia_1986
Karosznurek ja się śmiałam ostatnio, że mój organizm potrzebuje fastfoodów. Obiady mi w ogóle nie leżą. Coś Big Mac musi mieć w sobie [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak mi mąż dziś Kebaba nie przyniesie to całkiem sobie przekicha.
Co do kremu to ja jestem wielką fanką bepanthenu. Pupa Zu ani razu nie miała problemów. A jak używa się na codzień np.sudokremu można wysuszyć za bardzo skórę.
Jestem w 36 tygodniu ciąży
Jak mi mąż dziś Kebaba nie przyniesie to całkiem sobie przekicha.
Co do kremu to ja jestem wielką fanką bepanthenu. Pupa Zu ani razu nie miała problemów. A jak używa się na codzień np.sudokremu można wysuszyć za bardzo skórę.
emalkadream
Myślałam że tylko ja mam taką jazdę na fastfoody. [emoji5]
Zaszczyt mnie kopnął. Masakra 30 października zaproszono nas na chrzciny. A to wszystko w rodzinnych stronach męża. Co oznacza że jeśli pojedziemy to zostaniemy tam już do 1listopada. Czyli 3 dni z teściową. Na szczęście mąż rozmawiając z nim zachował trzeźwość myśli i powiedział że absolutnie nie potwierdza czy będziemy. Damy znać w ostatniej chwili [emoji5]
Zaszczyt mnie kopnął. Masakra 30 października zaproszono nas na chrzciny. A to wszystko w rodzinnych stronach męża. Co oznacza że jeśli pojedziemy to zostaniemy tam już do 1listopada. Czyli 3 dni z teściową. Na szczęście mąż rozmawiając z nim zachował trzeźwość myśli i powiedział że absolutnie nie potwierdza czy będziemy. Damy znać w ostatniej chwili [emoji5]
Joasia_1986
Ja to jak student zaczynam być... robie wszystko byle nie spakować torby [emoji23] dziś umyłam już z rana lodówkę. Wczoraj przeorganizowałam szafki w pokoju Zu. Zaraz pewnie wezme się za łazienke.
diabliczka00
Ależ pogoda! Znowu leje ...a wczoraj było takie piękne słoneczko. Do tego starszak ostatnio chodzi spać 24-1 [emoji54][emoji54][emoji54] budzi się ok 5/6 potem znów zasypia i spi do 10. W dzień dokazuje, moja cierpliwość kończy się i jestem wymeczona. Myślałam ze dzisiaj pójdę na spacer to jakoś minie a tutaj taka klapa...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Basienkaaa87
Firana!~! wow, to juz?????????!!!!!! Monitor kupiłam angel care- koleżanka miała i bardzo poleca . Drogie to dziadostwo ale można czasem używane wyhaczyć- to i cena niższa
Dziewczyny myślicie że po porodzie opuchlizna stóp minie jak ręką odjał?? Czy mogę już myśleć o kupnie innych butów niz adidasy :|?
Kliska ja mam identyczny problem. Pachwina boli tak bardzo.......że aż do odbytu dochodzi.
Dziewczyny myślicie że po porodzie opuchlizna stóp minie jak ręką odjał?? Czy mogę już myśleć o kupnie innych butów niz adidasy :|?
Kliska ja mam identyczny problem. Pachwina boli tak bardzo.......że aż do odbytu dochodzi.
diabliczka00
Joasia niby blisko ale daleko...żeby poplotkowac [emoji6][emoji6][emoji6] dzieciaki by się pobawily a my poplotkowaly i ponarzekaly
Kebaba sama bym zjadła mniam
Kebaba sama bym zjadła mniam
Koalka91
Ehhh.. czy u Was tez taka beznadziejna pogoda? Normalnie żyć się odechciewa.
Firana czyli ty otwierasz listopadowe porody w pazdzierniku ? Omg ja się juz boję. Wedlug wyliczen lekarza zostało mi 36 dni do porodu ale czuje że to jest bliżej niz dalej.
Nika ale z ciebie gigantka ale wcale się nie dziwie że miałaś dosyć szpitala i nawiałaś jak wagarowiczka ;-)
Nic nowego nie napiszę tylko narzekania ciąg dalszy, dzisiaj wogóle nie mogę sie poruszać ból mam w kroczu i miednicy czuje nacisk i jestem pewna że Mała wstawała sie główką, brzuch opadł i kopniaki czuje na wysokości pepka już nie wysoko pod zebrami. Chcialabym już mieć to za sobą jutro wejde w 35 tydzień a Malutka jak przybiera na tym samym poziomie to na bank ma powyzej 3200kg.
Nie moge sie doczekać pełnej sprawności po porodzie i połogu. Drażni mnie to że jestem taka ograniczona, marzę już o basenie o siłowni czy bieganiu.
Firana czyli ty otwierasz listopadowe porody w pazdzierniku ? Omg ja się juz boję. Wedlug wyliczen lekarza zostało mi 36 dni do porodu ale czuje że to jest bliżej niz dalej.
Nika ale z ciebie gigantka ale wcale się nie dziwie że miałaś dosyć szpitala i nawiałaś jak wagarowiczka ;-)
Nic nowego nie napiszę tylko narzekania ciąg dalszy, dzisiaj wogóle nie mogę sie poruszać ból mam w kroczu i miednicy czuje nacisk i jestem pewna że Mała wstawała sie główką, brzuch opadł i kopniaki czuje na wysokości pepka już nie wysoko pod zebrami. Chcialabym już mieć to za sobą jutro wejde w 35 tydzień a Malutka jak przybiera na tym samym poziomie to na bank ma powyzej 3200kg.
Nie moge sie doczekać pełnej sprawności po porodzie i połogu. Drażni mnie to że jestem taka ograniczona, marzę już o basenie o siłowni czy bieganiu.
reklama