reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Emalka ja o niego pytałam gin na zajęciach szkoły rodzenia, nie była zbyt wylewna na jego temat ale powiedziała, że położne go nie lubią i nie słyszała jakiś dobrych opinii

reklama
O a u nas na szkole rodzenia położna polecala [emoji58]Ale właśnie w necie żadnych ochów i achów nie znalazłam

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Karosznurek ja się śmiałam ostatnio, że mój organizm potrzebuje fastfoodów. Obiady mi w ogóle nie leżą. Coś Big Mac musi mieć w sobie [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak mi mąż dziś Kebaba nie przyniesie to całkiem sobie przekicha.

Co do kremu to ja jestem wielką fanką bepanthenu. Pupa Zu ani razu nie miała problemów. A jak używa się na codzień np.sudokremu można wysuszyć za bardzo skórę.

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Myślałam że tylko ja mam taką jazdę na fastfoody. [emoji5]

Zaszczyt mnie kopnął. Masakra 30 października zaproszono nas na chrzciny. A to wszystko w rodzinnych stronach męża. Co oznacza że jeśli pojedziemy to zostaniemy tam już do 1listopada. Czyli 3 dni z teściową. Na szczęście mąż rozmawiając z nim zachował trzeźwość myśli i powiedział że absolutnie nie potwierdza czy będziemy. Damy znać w ostatniej chwili [emoji5]

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Ja to jak student zaczynam być... robie wszystko byle nie spakować torby [emoji23] dziś umyłam już z rana lodówkę. Wczoraj przeorganizowałam szafki w pokoju Zu. Zaraz pewnie wezme się za łazienke.

Jestem w 36 tygodniu ciąży

Ależ pogoda! Znowu leje ...a wczoraj było takie piękne słoneczko. Do tego starszak ostatnio chodzi spać 24-1 [emoji54][emoji54][emoji54] budzi się ok 5/6 potem znów zasypia i spi do 10. W dzień dokazuje, moja cierpliwość kończy się i jestem wymeczona. Myślałam ze dzisiaj pójdę na spacer to jakoś minie a tutaj taka klapa...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Firana!~! wow, to juz?????????!!!!!! Monitor kupiłam angel care- koleżanka miała i bardzo poleca . Drogie to dziadostwo ale można czasem używane wyhaczyć- to i cena niższa :)

Dziewczyny myślicie że po porodzie opuchlizna stóp minie jak ręką odjał?? Czy mogę już myśleć o kupnie innych butów niz adidasy :|?

Kliska ja mam identyczny problem. Pachwina boli tak bardzo.......że aż do odbytu dochodzi. :D

Ehhh.. czy u Was tez taka beznadziejna pogoda? Normalnie żyć się odechciewa.

Firana czyli ty otwierasz listopadowe porody w pazdzierniku ? Omg ja się juz boję. Wedlug wyliczen lekarza zostało mi 36 dni do porodu ale czuje że to jest bliżej niz dalej.

Nika ale z ciebie gigantka ale wcale się nie dziwie że miałaś dosyć szpitala i nawiałaś jak wagarowiczka ;-)

Nic nowego nie napiszę tylko narzekania ciąg dalszy, dzisiaj wogóle nie mogę sie poruszać ból mam w kroczu i miednicy czuje nacisk i jestem pewna że Mała wstawała sie główką, brzuch opadł i kopniaki czuje na wysokości pepka już nie wysoko pod zebrami. Chcialabym już mieć to za sobą jutro wejde w 35 tydzień a Malutka jak przybiera na tym samym poziomie to na bank ma powyzej 3200kg.
Nie moge sie doczekać pełnej sprawności po porodzie i połogu. Drażni mnie to że jestem taka ograniczona, marzę już o basenie o siłowni czy bieganiu.

reklama
Mi też ostatnio kopytka tylko podchodzą :D
A mój pewnie dziś pizzę będzie chciał na mecz...

Basieńka, powinna zejść, ale mierzyć chyba lepiej po porodzie, bo jak masz teraz opuchnięte, to mogą potem spadać

Do góry