reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Firana bardzo mozliwe lez i odpoczywaj:)

Joasia wlasnie badania kalu warto zrobic a i inne przy okazji ja teraz malemu wszystko robilam kontrolnie zawsze będziesz spokojniejsza

Skrzat na czym bylas w kinie?;) my ostatnio zaliczylismy bridget Jones a z siostrami mialam isc na zle mamuski ale jakos zebrac sie nie mozemy.
Za to 25.10 u nas jest stand up i moj ukochany Kempa , maz obiecał ze mnie zabierze mam nadzieje ze jeszcze dam rade ;)

Gaga a w jakim zakresie cenowym szukasz wozka?

Aob trzeba bylo nie odmawiac tylko isc:d u nas tez okazji nie ma na razie dopiero chrzest Natalki bo ma byc dj to troche sie bedzie można pobawic.

Ja tez slabo spalam i pogoda kiepska. Do przedszkola mam 5 minut ale taki deszcz i wiatr ze jak tu sie z domu wynurzyc? Poki co szybkie zakupy zrobione moj spi(od wczoraj rzuca palenie i śpi kiedy tylko moze chyba zeby się nie chciało) a ja za obiad sie biore u mnie dzis roladki z serem i papryka zawijane w boczku i zapiekane;)

Milagros kolezance wspolczuje moze wlasnie w domu sie odblokuje

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

reklama
Dzień Dobry:)

Milagros biedna koleżanka :( ja też zawsze myślałam, że karmienie to prosta sprawa ale ostatnio jak nam na szkole rodzenia położna zrobiła wykład to szok, oczywiście z ta wiedzą co przekazała na pewno będzie łatwiej, a dużo rzeczy podpowiedziała, nawet na płaskie brodawki ;)

dzięki ze wszystkie odpowiedzi w sprawie wózka, już zamówiłam :) a najlepsze, że żadnego z tamtej listy ;)

Dziękuję Kochane. Chyba na razie poleżę. Z dzieciątkiem wszystko ok. Tylko to białko jest nadal i lekko dziś podrosło. Na razie bezpiecznie ale musi być to kontrolowane. Także spa cd. Ale mam cichą nadzieję, że nie do końca.

Karo nam mówiła, że najlepiej kupić dużą strzykawkę, ona miała na przykład 10, obciąć koniec żeby to co się wsadza można było wsadzić od drugiej strony bo tam się robi ostra krawędź i wtedy z drugiej strony masz jakby taki otwór ze skrzydełkami i nakładasz to na sutka i delikatnie pociągasz tak żeby nie bolało ale żeby tego sutka troszkę naciągnąć

Firana a co dostajesz na ciśnienie? I jak się po tym czujesz?

Wszystko kobietom którym bezproblemowo udaje się karmić piersią ogromnie zzazdroszczę, ja bardxo chciałam karmić i się nie udało, chociaz mały pil moje mleko bo sciagalam laktator em. Nie wiem dlaczego ale mnie to strasznie bolalo i nie tylko to zassanie ale przez cały czas.... cxy któraś miała podobnie?

Katerineczka na początku pogryzione to chyba wszystkie, ale to na szczescie mija i ból tez.

Gaga strzykawkę tez miałam:) wlasnie ta położna środowiskowa sama przyniosła;)

Firana trzymaj sie tam i odpoczywaj:)

Ja wstałam po 2h snu;p o 13 pojade do szkoły:) u nas sie chmurzy, ma padać znów:)

Keejti na Bridget byłam wlasnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i tak krotko tylko o sobie.
U mnie juz coraz bardziej widac zblizajacy sie porod..coraz czesciej odczuwam bol brzucha jak na @ a i kilka razy zdarzylo sie podczas oddawania moczu poczulam taki zapach krwi jak podczas okresu :hmm:od wczoraj mam bole miednicy poprostu az czuje jakby mi sie kosci przemieszczaly - moze bol to nie jest ale takie denerwujace uczucie bo na zadnym boku nie jest dobrze i chyba najwygodniej stac :)duzo juz nie zostalo....jakos sie wytrzyma ale czasy super samopoczucia juz za mna chyba ;)

No i troche sie martwie tu zalozony pessar, tu czlowiek zyje w celibacie a sny o silnym zabarwieniu erotycznym powodujace orgazmy - martwie sie troche ale przeciez tego nie powstrzymam, na szczescie jak juz sie przebudze nie czuje specjalnie jakiegos napietego brzucha.

Cześć dziewczyny, można jeszcze do Was dołączyć? :) Szkoda, że dopiero teraz znalazłam to forum... Przejrzałam ostatnich kilkanaście stron. Ale się na produkowałyście! :)

Mam 28 lat, to moja pierwsza ciąża , obecnie 32 tydzień i 6 dni, termin na 24 listopada. Będzie synek.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe listopadowe mamusie :*

Gosia

Cześć Gosia, skąd jestes?

Co tu zajrzę to mi sie gołębie w pomidorach wyświetlają.
A u mnie dzisiaj takie rarytasy [emoji33]

1475663956-hkkvos.jpeg

Katerineczka mnie tez piersi tylko na poczatku bolały, zanim sie nie zahartowały. Tak samo było z laktatorem. Jak sie przyzwyczaiły to nawet nie czułam.

Jestem w 33tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

reklama
Hej, hej[emoji4]
U nas dziś pizdziawa że hej. Nie daleko od nas biało. Szczyrk i przełęcz salmopolska zasypana.

Dziewczyny co sądzicie o tych kokonach dla niemowląt? Warto to kupić?

Będęmama, witaj[emoji4] Mamy podobny termin bo ja na 23 listopad.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Do góry