reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mama4 miałam dokładnie to łóżeczko przy Kingusi i Sylci i okropnie żałuje ze je sprzedałam bo teraz sie zastanawiam czy go nie kupić :):)
My wróciliśmy z koni(cała trojka uczy sie jeździć;) )- dziewczyny padły ze zmęczenia! A Tymek zaraz jedzie na basen. Ostry dzień;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Skrzat ja tez wczoraj dopadlam sushi, z Biedry ale i tak bylobok.
Dziewcxynki trzymajcie kciuki jade na IP z tym moim cisnieniem i bialkiem w moczu ;(

Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia

Firana trzymam kciuki &:) Ja sushi z Biedy chyba bym sie nie odważyła, ale ważne ze było dobre:)

Gaga obejrzałam wózki mi sie cieżko wypowiedzieć, firmy mi nie znane, tu nie chodzi o to ze musi być wózek nie wiadomo jakiej klasy ale sprawdzony producent, z tych tylko coneco jest mi znane. Znajomi mieli wózek tutek niby byli zadowoleni ale mi cieżko sie wypowiadać bo nim noe jeździłam. Co do 3w1 to nie wiem ile jeździcie autem ale te załączane foteliki często nie maja atestów, wyglądają jak zwykle leżaczki:(

Ja szykuje sie pomału do kina tzn leżę i odpoczywam [emoji1] cos boli mnie np jak ruszam noga, nie wiem czy to moze być miednica, spojenie? Bo ja skurczy ani twardnienia brzucha ani żadnych takich nie mam:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros, nigdy nie jadłam takich gołąbków, też poproszę o przepis, choć już pewnie dopiero po porodzie skorzystam;)

Firana, własnie, jak tam?

Joasia, jeśli podejrzewasz robaki, to może kupkę w międzyczasie kilka razy zbadać?

Firana kciuki !
Joasia no kurcze faktycznie dobrze by było do niego udać się , a nie czekać tyle w kolejce :(
Agucha ja ani psychicznie ani fizycznie nie jestem gotowa :o dzisiaj w nocy obudził mnie placz dziecka gdzies z mieszkania obok a ja pomyślałam sobie .. o matko jak dobrze że to nie moje jeszcze bo nie miałabym siły wstać , taka zaspana byłam .. a w niedz nie spałam w dzień tylko 3 godz :o to chyba mój rekord[emoji14]
Gaga z wózkami nie pomogę bo się nie znam ..
Kurcze ale wy placicie duzo za te przystawki :o .. ja na olx za 50zl dorwalam :) jutro skrece ją:)
Em ka ja do domu mam 10 min samochodem ale nie jeżdżę tam często , tylko jak coś trzeba .. a nie chciałam mu mowic wcześniej bo strasznie przeżył pierwsza ciążę i myślę powiem jak już będzie ok a jak myślałam że już ok to zaczęły się szpitale co chwilę i tak zeszło do teraz .. teraz to się zdziwi że ja za chwilę moment przyjadę z małym , bo jak mnie widział to byłam w luźnej bluzce więc pewnie myśli że to jakiś początek , środek [emoji23] bo nie za bardzo było widać
A jak mi nasz Piecia dał zielone światło do chodzenia to ja jak głupia [emoji23] i tu , i tu a później płacz że boli[emoji14]jutro wizyta i ciekawe ile mały już ma [emoji7]

jestem w 35 tyg ciąży :) bedzie syn <3 , TP 11.11

Dziewczyny jak dziecię ma czkawke to gdzie to czujecie. Ja zawsze czułam po którejś stronie pępka. A teraz lezalam w wannie i czułam w górę od linii majtek, na pewno pod pepkiem. Czy to może być znak że mała jednak się obrocila?

Jestem w trakcie 34 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji480][emoji188][emoji179]

Milagros i reszta: Zamorduję za to jedzenie!! Ja to sobie mogę pomarzyć :( Co dziwne to już mam dosyć kurczaka z warzywami... i już w ogóle warzyw. Rarytasem jest gruszka z gorzką czekoladą... a wy mi tutaj takie coś podajecie :(
Gaga92, a nie masz w swoim miejscu zamieszkania sklepu z wózkami? Serio - to jak wyglądają nie ma takiego znaczenia jak to jak one się prowadzą i czy nie są za ciężkie. Ja na przykład trafiłam na bardzo fajnego sprzedawcę i on nam powiedział, że wygląd nie ma znaczenia jak to czy jest wygodny dla mamy w przenoszeniu i w prowadzeniu. Ja wiem jedynie ze sklepu, że Anex, Adamex i Camarelo są najczęściej kupowanymi, bo właśnie dobrze się prowadzą, gondola jest ok... Wiesz sama waga gondoli to nic w porównaniu do tego, że musisz dodać jeszcze do tego dziecko i godnola robi się ciężka, a do tego jeszcze jakieś zakupy i już masz mnóstwo kilogramów do przeniesienia.
Firana - powodzenia!!
Dzisiaj miałam wizytę i u diabetologa i u ginekologa - cukry w porządku, stosować dietę i pewnie insulina nie będzie konieczna :) U ginekologa: mała ułożona główkowo, więc jest super :) Wyniki w porządku i ogólnie fajnie :) Jedyny problem to: nie spaść jeszcze bardziej na wadze, bo obecnie to 66,2, czyli od początku ciąży 6,2 kg przybrałam.

reklama
Emilka- u mnie (główka w dol juz od dawna) czkawka zaraz po lewej lub prawej nad spojeniem łonowym:) wiec.. jest szansa ze sie obróciła :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry