reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Mamo-czworki jest u nas inna pediatra ale ona dla "nie swoich" niezbyt miła, a i dla swoich słyszałam, że też niezbyt.
Pewnie bede dzwonić na wizyte domową, ale tak mi dziwnie bo tego lekarza wcale nie znam.
Mąż mnie wkurza, bo jego były sąsiad jest pediatrą i widziałam go na liście polecanej przez mamy, ale on omija temat. Zawsze to możnaby do teściowej podjechać i nawet tam mógłbym przyjść albo my do niego.

Jestem w 35 tygodniu ciąży

reklama
Pół dnia przestałam masakra. Tylko pranie zrobiłam. Jeszcze w piżamie jestem [emoji52] co za lenistwo.

Joasia dzwoń po lekarza niech da skierowanie albo chociaż zweryfikuje Twoje obawy. A moze od razu do okulisty prywatnie?

Mikagros podziel się chociaż przepisem, może i ja bym coś takiego na 3 dni zrobiła [emoji5]

Jestem w trakcie 34 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji480][emoji188][emoji179]

Emalkadream no zapisałam ją w zeszłym tygodniu prywatnie do takiej polecanej, drugiej z listy... Na 29 listopada. Do najbardziej polecanej terminy na koniec kwietnia też prywatnie. Na NFZ to nawet nie pytałam. Mało u nas okulistów od małych dzieci. W sumie przyjmują w trzech miejscach jedni i ci sami lekarze.

Jestem w 35 tygodniu ciąży

Joasia ale pediatra do domu tez przyjdzie prywatnie to ja bym szła od razu do okulisty. Raz byłam z Basia za 110 zł siedziałam w gabinecie dobre 40 minut, a w przychodni siedziałam z godz bo czekaliśmy jeszcze po zakropieniu oczek.

Gaga jak nastawiasz sie na 2w1 czy 3w1 to zobacz baby designie doty lub husky, moje trzy koleżanki maja a husky na teraz wersje winterpacket ze śpiworkiem, mufka etc wiec cenowo wychodzi korzystnie jakbyś miała wszystko osobno kupic. Ja nie chciałam 2w1 wiec spacerówkę będę kupować na lato.

Mamo4 wiem ze miesiąc w domu to długo ale ja rozważam po prostu opcje. Jak bedzie +5/+10 stopni pewnie po 2 tygodniach werandowanie na ogrodzie a po 3 spacery (szkoła to jednak siedlisko syfu, przedszkole jeszcze gorzej, wiec jak będę mogła uniknąć to skorzystam) ale niech sie trafi listopad z temperatura -10 to raczej 2 tygodniowego bobasa nie będę ciągać na dwór. Zależy od pogody i temperatury. Moja Basia była z lipca wiec my dzien po powrocie ze szpitala na ogrodzie spędziliśmy:) ale to było co innego.

Emalka ja sie zwlekałam z łóżka o 13;30:/ wstyd, teraz leżaczek na ogrodzie i sie grzeje:)

Milagros ja musze tesciowa namówić na leniwe gołąbki, moja mama jest specjalistka od zawijanych a tesciowa robi pyszne te jednogarnkowe;) zaraz do niej napisze bo ma być u nas w czwartek [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat widzę, że cenowo już po za moją pule :/

przepraszam wiem, że nie ten wątek ale w tamtym się i tak nie orientuje ale miałabym prośbę bo z całej listy wózków na allegro wyłoniłam te co odpowiadają mi cenowo i z wyglądu tylko nie bardzo wiem ze na zwracać szczególną uwagę ale może któraś mama co się zna znajdzie chwilkę i rzuci okiem i coś doradzi ;) Wy to już pewnie po nazwach w linkach będziecie zorientowane co i jak ;)

Link do: CAMARELO SEVILLA 3w1 wózek + fotelik, LEKKI - 24h
Link do: wózek LOKKO Nowosc 3w1+fotelik sam+PARASOL
Link do: CAMARELO wózek CARMELA 3w1 MEGA BONUSY !!! wys.24H
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY CARMOND S-LINE 3w1 Z FOTELIKIEM
Link do: wózek Coneco Primavera 3w1 super gratisy HIT
Link do: KUNERT Wózek Dziecięcy Mila 3W1 Nowość!
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY 3w1 SOJAN CAYENNE+GRATISY!!!
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY WIEJAR EVADO 3w1 ! MEGA ZESTAW !

reklama
Do góry