reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Jutro zadzwonie do opiekuna roku jestem starosta na uczelni wiec Zna mnie :) juz kontaktowałam sie z lekarzem i muszę odpoczywać leżeć duzo w związku z tym ciśnieniem wiec poproszę zeby w moim imieniu ten opiekun moze pogadał i moze cos wskóra ;) słyszałam od kumpeli z roku ze mozna warunek na to ale ja mam stypendium naukowe i wtedy je stracę

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lilth hehe to mi do tego ciąża nie była
Potrzebna :) kiedyś
Nawet poszłam do naurologw
Bo wiecznie wchodzę w drzwi albo we framugę :) sle okazało sie ze
To przez astygmatyzm
:)

EM Ka co do OWU :) hehe
za starych dobrych czasów miałam cykle 28 dniowe więc OWU by wypadała mi 14 lutego w walentynki jednak od 2 miesięcy mam cykle 31 dniowe i wtedy OWU wypadałoby 16 lutego.
Mąż był cały weekend w domu 12-14 luty i wtedy działaliśmy więc mam nadzieje że się wstrzelił :p

Witam kolejne listopadowe przyszłe mamy, oby nas było tylko więcej. Ja dziś jestem jakaś mega szczęśliwa :D
pozdrowiona

Emka, ja też to mam.. Teraz na dniach idę sprawdzić co i jak, bo obraz jeszcze bardziej mi się rozmazuje a okulary stare, i tak nie noszę. Za to nie wiedziałam, że takie wypadki mogą być przez to.
Co do objawów, to już przed @ Zauwazylam mega wzdecie..brzuch wywalilo niesamowicie.. Plus dreszcze, zimno i gorąco ale dreszcze najgorsze.. Z synem Mialam to samo..

Grzesznik ja odebralam wyniki badan i z moczu wyszlo ze mam bakterie-zapalenie pecherza. Dostalam Furaginum dzwonilam do gina i powiedzial ze moge brac a tez sie naczytalam w ulotce zeby w 1 trymestrze nie stosowac

Grzesznik ja odebralam wyniki badan i z moczu wyszlo ze mam bakterie-zapalenie pecherza. Dostalam Furaginum dzwonilam do gina i powiedzial ze moge brac a tez sie naczytalam w ulotce zeby w 1 trymestrze nie stosowac

Jak się zagłębiłam w to czytanie na forach na temat furaginum to ponoć to jest tylko informacja żeby firma nie była po sądach ciągana za ewentualne poronienia niewynikające z konkretnej przyczyny dlatego wzięłam i od razu mi lepiej ufff

Grzesznik jak lekarz pozwolił to bierz te leki.

Emka fajne roztrzepanie ;-)

Ivka życzę abyś sobie to z uczelnią wszystko pozalatwiala.

Mnie dziś pól dnia senność wzięła, masakra

Noo spokojnie:-) ja tez spanikowalam bo recepte dostalam od pani kardiolog (wie o coaxy) i po przeczytaniu ulotki od razu dzwonilam do gina.
Ja mam brac przez 5 dni 2x2 i 2 dni 2x1 bo trzeba te bakterie wytepic

reklama
A ja dzisiaj od rana na nogach. Nsjpierw dentysta pozniej odbior wynikow badan. Pozniej sprzatanko i obiadek a na koniec kardiolog. Teraz odpoczywam na lozeczku i ciesze sie ze jutro nie wstaje nigdzie rano:-)

We czwartek gin i pewnie usg bo na ostatnim bylo tylko pecherzyk malusienki widsc taki z ogonkiem hmm.

Do góry