reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Jutro zadzwonie do opiekuna roku jestem starosta na uczelni wiec Zna mnie :) juz kontaktowałam sie z lekarzem i muszę odpoczywać leżeć duzo w związku z tym ciśnieniem wiec poproszę zeby w moim imieniu ten opiekun moze pogadał i moze cos wskóra ;) słyszałam od kumpeli z roku ze mozna warunek na to ale ja mam stypendium naukowe i wtedy je stracę

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lilth hehe to mi do tego ciąża nie była
Potrzebna :) kiedyś
Nawet poszłam do naurologw
Bo wiecznie wchodzę w drzwi albo we framugę :) sle okazało sie ze
To przez astygmatyzm
:)

EM Ka co do OWU :) hehe
za starych dobrych czasów miałam cykle 28 dniowe więc OWU by wypadała mi 14 lutego w walentynki jednak od 2 miesięcy mam cykle 31 dniowe i wtedy OWU wypadałoby 16 lutego.
Mąż był cały weekend w domu 12-14 luty i wtedy działaliśmy więc mam nadzieje że się wstrzelił :p

Witam kolejne listopadowe przyszłe mamy, oby nas było tylko więcej. Ja dziś jestem jakaś mega szczęśliwa :D
pozdrowiona

Emka, ja też to mam.. Teraz na dniach idę sprawdzić co i jak, bo obraz jeszcze bardziej mi się rozmazuje a okulary stare, i tak nie noszę. Za to nie wiedziałam, że takie wypadki mogą być przez to.
Co do objawów, to już przed @ Zauwazylam mega wzdecie..brzuch wywalilo niesamowicie.. Plus dreszcze, zimno i gorąco ale dreszcze najgorsze.. Z synem Mialam to samo..

Grzesznik ja odebralam wyniki badan i z moczu wyszlo ze mam bakterie-zapalenie pecherza. Dostalam Furaginum dzwonilam do gina i powiedzial ze moge brac a tez sie naczytalam w ulotce zeby w 1 trymestrze nie stosowac

Grzesznik ja odebralam wyniki badan i z moczu wyszlo ze mam bakterie-zapalenie pecherza. Dostalam Furaginum dzwonilam do gina i powiedzial ze moge brac a tez sie naczytalam w ulotce zeby w 1 trymestrze nie stosowac

Jak się zagłębiłam w to czytanie na forach na temat furaginum to ponoć to jest tylko informacja żeby firma nie była po sądach ciągana za ewentualne poronienia niewynikające z konkretnej przyczyny dlatego wzięłam i od razu mi lepiej ufff

Grzesznik jak lekarz pozwolił to bierz te leki.

Emka fajne roztrzepanie ;-)

Ivka życzę abyś sobie to z uczelnią wszystko pozalatwiala.

Mnie dziś pól dnia senność wzięła, masakra

Noo spokojnie:-) ja tez spanikowalam bo recepte dostalam od pani kardiolog (wie o coaxy) i po przeczytaniu ulotki od razu dzwonilam do gina.
Ja mam brac przez 5 dni 2x2 i 2 dni 2x1 bo trzeba te bakterie wytepic

reklama
A ja dzisiaj od rana na nogach. Nsjpierw dentysta pozniej odbior wynikow badan. Pozniej sprzatanko i obiadek a na koniec kardiolog. Teraz odpoczywam na lozeczku i ciesze sie ze jutro nie wstaje nigdzie rano:-)

We czwartek gin i pewnie usg bo na ostatnim bylo tylko pecherzyk malusienki widsc taki z ogonkiem hmm.

Do góry