reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witaj ivka :)

Animka a w jakim wieku jest Kornelka? :) starszaki na pewno maja duży udzial w naszej senności :D dobrze, że nie mamy innych dolegliwości :)

grzesznik w pierwszej ciąży mojej drugiej kreski nie było praktycznie widać, po około 15min mąż wyłozył test z kosza i byla troszkę wymyślona kreską,ale była i teraz mam na to cudowny dowód krzyczacy od rana ;) będzie dobrze :) a robilas bete??

reklama
Ivka, aob witamy ;-)

Grzesznik ja mam 3 dzieci i każde są z bardzo ale to bardzo bladej kreseczki na teście ;-)

Katerineczka niestety my się nie godzimy, przechodzimy do porządku dziennego ;-)

U mnie intensywnie wszystko czuję, wszystko mi śmierdzi, jak ogólnie jestem bezwonna tak teraz namiętnie wszystko czuję.

Starsi w szkole, najmłodsza w domu robię obiad, koleżanka na kawie była, zaraz na spacer i uspac Lili

No to i Ja sie witam :) Dzis z rana wyszla druga kreska bladsza od pierwszej ale dobrze widoczna ;) Mam niespelna 25 lat ;) Jestem mama 3 letniej Coreczki i termin wypada na sam poczatek listopada :) 4 marca mam wizyte i mam nadzieje ze zostane z wami do konca ;)

Ja tez dołączę :-)
Parę osób kojarzę z wątku staraczkowego, który czasem podczytywalam ale nie dolaczalam by nie zwariować.
Nessi, ja coś podobnego jak Ty..
W ta ciaze zaszłam po 10 cyklu ale.. W poprzednia dopiero po 7 latach..
Ogolnie to moja 4 ciąża, pierwsza w wieku 18 lat..zakończona lyzeczkowaniem..
Mam prawie 10 letnia core i 17 m synka :-)
Termin wychodzi na 7 listopad ale prawie na 100% rozwiąże się ze 2 tyg.wczesniej poprzez cc.
Strasznie chaotycznie to pisze ale jeszczeciezko mi pozbierać myśli.
Gosia, moja kreseczka była ciemniejsa wczoraj wieczorem niż dziś rano ale również baardzo mocno widać.
Zaraz uciekam do Pl sklepu po zapas nospy i mg :-) no i folik..

Witam wszystkie nowo przybyle dziewczyny fajnie ze jest nas coraz więcej. Ja tez mam nadzieje ze zostane z wami na dllugggoooo. Aob66 MÓJ niko jest starszy od Twojego. W styczniu skończył 4 lata. I tez rozrobia od rana

Ostatnia edycja:
My z mężem mamy prezent na 2 rocznice ślubu a od paru dni mam mdlosci bol piersi wiadomo brak miesiączki 5 dzień a do tego zgaga tragiczna....Cos czuje ze synek bedzie :) Z Corcia raz mialam zgage i to w 8 msc :) A wy jakie macie objawy ?

Czesc podczytuje was od kilku dni licze ze pod koniec tygodnia do was dolacze staramy sie o dziecko prawie dwa lata. spoznia sie okres juz 6 dzien test negatywny w czwartek beta trzymajcie kciuki odezwe sie po becie moze zostane z wami dluzej

Jeju ale byk :-) Mój mały ma 19m haha.
Luska kciuki zacisniete.
Z objawów, to czuje pidbrzusze czasem, takie jest napuchniete, cycki pełniejsze ale nie bolą i dziś rano mdłości przyszły. To jeszcze wcześnie.. W ciazy z cora tak wcześnie się zaczęło a z synkiem dopuero kolo 6 tyg. Dopiero wtedy też dowiedziałam się o ciąży, mimo tylu latach starań to olalam sprawę zuupelnie i zaskoczyło. Teraz też.. Dwa starania na cykl..
U nas będzie prezent na urodziny męża w listopadzie, teraz zaskoczyło w walentynki :-)

reklama
Witam na imię mam Monika mam 33 lata jestem mamą 2 synów. tydzień temu pozytywne testy i beta też wysoka, termin do leka na 7 marca. Z moich obliczeń termin na 4 listopada ale zobaczymy co lekarz wyliczy :) Czuje się dobrze poza sennością która mi dokucza.

xnw4rjjgd5himn8d.png

mhsvqps6upq3f7n5.png

zrz6iei3ssmtbq2o.png

39f8egz26aatmcbe.png

Do góry