reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
SUPER! ile nowych dziewczyn! Wszystkie witam i o zdrówko pytam :)

Objawy ... oh modlę się by mnie mdłości nie dopadały. Jestem dopiero 3 dzień po terminie @, ale już przed terminem miałam napady wilczego głodu - zostało mi tak do dziś - tylko teraz są niesamowicie nasilone :D ogórki z brzoskwiniami, po 6 stałych posiłków dziennie, ogórki z czekoladą - ale tylko raz, ponieważ mdli mnie na słodycze. Ogórki dosłownie wszędzie :D Nawet teraz jak piszę mam je na talerzu obok laptopa - podjadam jak paluszki :D
Z każdym dniem coraz więcej sikam, i senność, senność to jest prawdziwa zmora, bo przecież muszę pracować, a praca cały czas aktywna- głosem. Dużo śluzu ... muszę nosić wkładki. No i boli żołądek i kiszki ponieważ jestem bardzo chudziutka, a jak się bez przerwy coś ''szamie'' to organizm nie wyrabia. Dzisiaj piersi bolą trochę mniej, chociaż nadal bardzo ckliwe. I o dziwo przestałam płakać z byle powodu, jak mawia mój syn ''mam dzisiaj fazę smiechu'' .... ostatnio wyłam jak oglądałam fajerwerki w TV ... mąż miał lepszy ubaw ze mnie, niż z Hoolywoodzkiej produkcji komediowej.
Za 8 dni wizyta u dżina - nie mogę się doczekać. :tak:
Dlaczego ten czas tak wolno leci ?

O jaki ruch :) super widac zaczyna sie dziać :) witam nowe dziewczyny :)

Widze trochę Nikosiowi jest :) mój syn tez tak ma na imie :) ma 17 mcy dzisiaj dokładnie :)

Grzesznik blada nie blada ale jest :) ej jak owu miałaś jak meza nie było w domu to jak to?:)

U mnie z objawow wczoraj przeszłam sama siebie na kolacje zjadłam
Trzy kromeczki chleba drwala na ciepło jeszcze prawie całe pudełeczko koreczków sledzIowych i zagryzlam to tiki taki i kasztanki - wraca mi ochota na słodkie ale śledzi sobie nie przypominam w poprzedniej ciazy :)
No i roztrzepanie :
ImageUploadedByForum BabyBoom1456845718.113817.jpg

Lilith napisz proszę gdzie mieszkacie ile masz lat :) fajnie statsza córka pewnie pomaga :)

Luska kciuki zaciśnięte :)

Vysockam witaj :) jesteś jedyna osoba ktorej suwaczko widze na telefonie :)

Nessi uwielbiam Twoje posty hehheh zawsze sie uśmieje :)

Ok kończę bo syn wlasnie spi mi na ramieniu mamy remonty w bloku i co zasnął to znow zaczęli wiercić i jak wyciahnela. Go zapłakanego z łóżeczka tak zasnął mi na ręku a chce zeby jednak chwile pospal wiex leżymy na kanapie jak z niemowlaczkiem mama korzysta bo mój synuś w ogole nie przytulaśny jest :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456845718.113817.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456845718.113817.jpg
    366,2 KB · Wyświetleń: 589
Ja mdłości mam lekkie wymiotów brak w pierwszej ciąży ani razu nie zwymiotowałam mam jakieś szczęście :D
Ale mam inny problem nie wiem co robić mam wysokie ciśnienie i puls od samego początku biorę isoptin ale nie pomaga w czwartek ide do kardiologa Tesciowa mi załatwiła wizytę bo w szpitalu pracuje ale ja dzis sie strasznie czuje straszne kołatania serca mam nie wiem czy jechać na izbę przyjęć czy przeczekać :( a jak jechać to do szpitala zwykłego to wtedy nie ma ginekologii czy do ginekologicznego ...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jak pisałam albo nie juz nie pamietam studiuje pedagogikę i mam w tym roku do zeobienia 130 godz praktyk zrobiłam juz szkole i orzedszkole czyli 75 i został mi żłobek problem w tym ze w żadnym żłobku mnie nie chcą bo ciąża a dwa ze ja sama zdaje sobie sprawę ze to Zbyt duże zagrożenie ... Dzwonię do opiekunki praktyk a ona do mnie ze to moj problem i do czerwca dokumenty mam oddać tez nie wiem co zrobić jestem na II roku i jak tego nie oddam to mnie do obrony nie dopuści :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Emka, ja też roztrzepana..Tylko u mnie objawia się to tym, że notorycznie się o coś obijam..najczęściej w głowę..
Wiek juz znaczny bo 30 obecnie, choc w tym roku, w sierpniu będzie jeszcze więcej :-)
Wczoraj, jeszcze przed testem bylam u lekarza..dostałam skierowanie na fizjo bo plecy mi siadają plus leki ale wiadomo, nie tykam. Aa i ja jestem z UK :-)
Ivka..wspolczuje..mam nadzieje, ze jednak wszystko zakończy się pozytywnie.

Do góry