reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam nowe mamusie ;)

U mnie brzuch jak w 5 miesiacu :p w pierwszje ciąży zaczelam robic sobie cotygodniowe zdjecia w 12 tyg a w tej to chyba zaczne jak tylko sie potwierdzi ze w ciazy jestem hahah xD

Zaraz bedziemy zakładać wątek "nasze brzuszki" ;)

Ja jutro na wizyte o 9 pomykam mam nadzieję, ze bedzie juz cos widac bo to bardzo wczesnie ale nie bylo innych terminów a za 2 tyg do pl, to czekac 4 tyg to nie dalabym rady haha :D

reklama
Grzesznik moj.maz jest takim typem jak Ty:-D dlugi jak miesiac i chudy jak wyplata;-D moze jesc co chce i ile chce i po nim nie widac:-) jest bardzo drobnej kosci za to ja grubszej ale cialka tez troche mam:-D jak bedzie chlopak to moglby miec moje kosci:-)

Ivka super ze badania wyszly dobrze:-)
Ja 22 marca mam miec usg serca i prawdopodobnie wtedy sie rozstrzygnie to czy bede miec cc czy sn:-)

Priinceseczka dopiero 4 tydzien 4 dzien jutro bedzie xD wiec mega wcześnie ;) na wiele nie licze :p

Emka haha wlasciwie racja xD jeszcze Ty jak Ty ale ja to pobije wszystkie haha Ty masz taki ładny a ja takie cielsko haha

Animka kciuki zacisniete.

Ivka dobrze ze wyniki ok.

Ja mam syna 5 lat i córkę 7 lat i kładziemy ich koło 20, czasem nawet ciut wcześniej i ciut po 20 już śpią, nie ma walki taki już rytuał, o 19 zaczynamy sprzątać pokój, kolacja, kompiel i do łóżek, nie ma zmiłuj się, z łóżka nie wychodzą.

To moj 19m chodzi spac kolo 20 i wstaje po 8 :-) Dzis np.zaszalal i maz budzil nas po 10. Z tym, ze on już nie sypia w dzien w ogole, ewentualnie w aucie przy okazji, ale tak od 2 tyg.dopiero.
Co do brzucha, największy w 1 ciazy. Z Dexterem Mialam taki w sam raz i dużo mniej popuchlam. Za to co do wagi, ostatnia 49 a teraz, jak zawsze..nagl przed ciążą utylam i startuje z aż 52.. Ale teraz mnie to nie rusza :-)

Dorota powiedz jak to robisz ja mam jeszcze to niemowlęce łóżeczko i próbowałam dawać bez szczebelkow ale
Jest ucieczka i nie ma leżenia wiec nie wiem jak to zrobić ...
Swoją droga jak pierwsza nocka ?

Az 52 :p ja jak miałam 48 przed pierwsza ciąża to teraz startowałam
57,7 a dzis miałam
56,7 :) a brzuch jak w 4 mcu:)

reklama
Hej, widze, ze bardzo tu aktywnie, u mnie brzuch tez ciazowy-pisalam o tym juz, pozatym i mnie mega sennosc zlapala. Koncentracj brak, po pracy mialam podjechac w jedno miejsce i pojechalam zupelnie gdzies indziej, w polowie drogi zawracalam...

Dziewczyny napiszce jak po wizytach,:)
Bierzecie jakies leki? Ja tylko kwas foliowy i w razie w kupilam nospe

Do góry