reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam nowe mamusie ;)

U mnie brzuch jak w 5 miesiacu :p w pierwszje ciąży zaczelam robic sobie cotygodniowe zdjecia w 12 tyg a w tej to chyba zaczne jak tylko sie potwierdzi ze w ciazy jestem hahah xD

Zaraz bedziemy zakładać wątek "nasze brzuszki" ;)

Ja jutro na wizyte o 9 pomykam mam nadzieję, ze bedzie juz cos widac bo to bardzo wczesnie ale nie bylo innych terminów a za 2 tyg do pl, to czekac 4 tyg to nie dalabym rady haha :D

reklama
Grzesznik moj.maz jest takim typem jak Ty:-D dlugi jak miesiac i chudy jak wyplata;-D moze jesc co chce i ile chce i po nim nie widac:-) jest bardzo drobnej kosci za to ja grubszej ale cialka tez troche mam:-D jak bedzie chlopak to moglby miec moje kosci:-)

Ivka super ze badania wyszly dobrze:-)
Ja 22 marca mam miec usg serca i prawdopodobnie wtedy sie rozstrzygnie to czy bede miec cc czy sn:-)

Priinceseczka dopiero 4 tydzien 4 dzien jutro bedzie xD wiec mega wcześnie ;) na wiele nie licze :p

Emka haha wlasciwie racja xD jeszcze Ty jak Ty ale ja to pobije wszystkie haha Ty masz taki ładny a ja takie cielsko haha

Animka kciuki zacisniete.

Ivka dobrze ze wyniki ok.

Ja mam syna 5 lat i córkę 7 lat i kładziemy ich koło 20, czasem nawet ciut wcześniej i ciut po 20 już śpią, nie ma walki taki już rytuał, o 19 zaczynamy sprzątać pokój, kolacja, kompiel i do łóżek, nie ma zmiłuj się, z łóżka nie wychodzą.

To moj 19m chodzi spac kolo 20 i wstaje po 8 :-) Dzis np.zaszalal i maz budzil nas po 10. Z tym, ze on już nie sypia w dzien w ogole, ewentualnie w aucie przy okazji, ale tak od 2 tyg.dopiero.
Co do brzucha, największy w 1 ciazy. Z Dexterem Mialam taki w sam raz i dużo mniej popuchlam. Za to co do wagi, ostatnia 49 a teraz, jak zawsze..nagl przed ciążą utylam i startuje z aż 52.. Ale teraz mnie to nie rusza :-)

Dorota powiedz jak to robisz ja mam jeszcze to niemowlęce łóżeczko i próbowałam dawać bez szczebelkow ale
Jest ucieczka i nie ma leżenia wiec nie wiem jak to zrobić ...
Swoją droga jak pierwsza nocka ?

Az 52 :p ja jak miałam 48 przed pierwsza ciąża to teraz startowałam
57,7 a dzis miałam
56,7 :) a brzuch jak w 4 mcu:)

reklama
Hej, widze, ze bardzo tu aktywnie, u mnie brzuch tez ciazowy-pisalam o tym juz, pozatym i mnie mega sennosc zlapala. Koncentracj brak, po pracy mialam podjechac w jedno miejsce i pojechalam zupelnie gdzies indziej, w polowie drogi zawracalam...

Dziewczyny napiszce jak po wizytach,:)
Bierzecie jakies leki? Ja tylko kwas foliowy i w razie w kupilam nospe

Do góry