reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Tez mam bole przy ubieraniu sie, albo przekreceniu z boku na bok - aczkolwiek uwazam ze jest duzo lepiej niz bylo z tydz temu, wtedy sie zamartwialam co to, ale teraz mi sie wydaje ze poprostu ucisk dziecka gdzies chyba.

3majcie jutro za mnie kciuki - jutro mam wizyte kwalifikujaca do cc, wiec mam nadzieje ze bedzie bez problemu i dogadam sie z lekarzem :)

reklama
Hejka :) Się nie odzywałam od wczoraj, bo z mężem kupiliśmy puzzle i myśleliśmy, że nam to dłużej zejdzie, a dzisiaj już skończyliśmy :) 1000 elementów.
Może warto na te nasze bóle robić ćwiczenia? Ja mam teraz od 32 tygodnia w szkole rodzenia ćwiczenia przez godzinkę. To trochę jak taka joga, na spokojnie, bez pośpiechu - kocie grzbiety, rozciąganie nóg, krążenia ramion, obrót bioderkami ale bardzo powoli, i po kilku różnych ćwiczeniach robimy 5 oddechów przeponowych... Jest fajnie :) Po ćwiczeniach czuję się o wiele lepiej i kręgosłup tak nie boli :)
Wczoraj dietetyczka niewiele mi powiedziała, ale za to według jej porady jem więcej warzyw niż poprzednio i cukier bardzo fajnie w normie cały dzionek. Oby więcej takich udanych dni :)

Koalka, Emalka mamo czworki tez myślę że to rwa, na razie chyba z domu nie dam rady wyjść ale na mnie chyba ciepłe działa bo stałam długo pod prysznicem i polewalam bardxo ciepła woda to teraz jakoś udało mi się 2 razy szybciej dojść do łóżka. A na stopę z kolei zimne okłady i chyba ta opuchlizna mniejsza. Jakoś tak boli mnie jak cholera ale humor mi dopisuje, śmiałam się ze normalnie juz starowinka jestem :) no i mam nadxieje ze to przejdzie.

Kliska na razie o kocim grzbiecie to mogę sobie jedynie pomarzyć ale kto może to pewnie niech cwiczy, na pewno takie ćwiczenia dla ciężarnych pomogą mieć łatwiejszy poród.

Ostatnia edycja:
Katarineczko ojjj to bardzo boli podobno...tyle mocno
Ja tylko pamiętam ten mój ból stopy co trwał 1.5 dnia brrr

Izulka trzymaj się tam i nie daj jeszcze. Lez, lez i lez [emoji6]

Martini myśl pozytywnie,trzymam mocno

I ja nie mam ostatnio nerwów. ..Wszystko mnie drażni, bardzo szybko wyprowadza z równowagi. Boję się tej depresji po bo ciężko było przy pierwszym...
Kręgosłup i spojenie daje ostro znać :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

O diabliczka tez nie spisz ;) jakoś to przertwamy wszystko, a może teraz będzie łatwiej przy drugim i nastrój się nie będzie obniżal? A poza tym zawsze tu możemy wejść no dobra to już nie będą może listopadowki ale listopadowe dzieci :) fajnie by było żeby ten wątek trwał bo mój z poprzedniej ciąży juz praktycznie nie istnieje, nikt się nie udziela.

Styczeń 2012. Tam tylko wiatr hula ;) a ja chyba spróbuję juz zasnąć bo boje się ze będę musiała pójść do toalety a słabo widzę moje jęczenie tak po nocy ;)
Dobrej nocy!

Hello
A mnie obudził mój wspaniały czworonóg co oznacza siku. I siedzę na dole i czekam aż wróci:)

Katerineczka zdrówka. Na rwę nie pomogę, moge obserwuj, w ciąży zakrzepy etc mogą sie robić, wiec uważaj!

U mnie cały dzien był brat z bratowa i ich synkiem.l, wiec Basia wybawiona:)

U mnie wątek z czasów Basi żył moze rok, dwa; potem pojedyncze juz wpisy a teraz cisza od wlasciwie 3 lat. Za czasów Basi mocno u mnie działał wątek poznański:)

Pytanie kiedy zasnę tera;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Katarineczko no to kawał czasu. U mnie 2014 także jeszcze żyje [emoji6] śpij dobrze. Ja już zaliczyłam wc
Skrzatq i masz Ci los...a co mu tak.nagle [emoji23]
Licz barany

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No przypomniało sie małej ciotce ze siku sie chce, czasem ma takie akcje o 3 w nocy;) zaleta/wada domu ze pies ma ogierów i mu wiecej wolno ;P

He he barany wystarczył mi baran XXI wieku czyli usypiacz FB i odpływam;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry