reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Karosznurek daj proszę link do sklepu gdzie kupowałas ciuszki.

Kupno samochodu nie jest niestety łatwe, ale z tymi z Niemiec tez rożnie bywa, wiec tak naprawdę wszystko zależy od szczęścia :) Udanych łowów.

My juz po przekłuciu uszu, Basia szczęśliwa, obyła sie tak naprawdę bez łez, trochę sie skwasiła w momencie strzału i mocno przytuliła ale sie nie rozpłakała, duma zwyciężyła. Teraz mama z niej dumna ze była taka dzielna :) Ja zaliczyłam fryzjera wiec od razu mi lepiej [emoji23] jeszcze bym do kosmetyczki na te pedicury manicure poszła, ale to moze juz po 36 tygodniu.

Princeska to ide spojrzeć na kombinezon zimowy:) ale jak smyk wypada większy to raczej 62 czy 68?

Edit. Ten z sowa nie przeceniony. Chyba sie wstrzymam z tym zakupem zimowego kombinezonu do porodu. Mam 0-3 polarkowy (przejściowy) to na wyjście ze sweterkiem pod spodem i kocykiem da radę, a potem i tak pierwszy spacer po jakiś 2-3 tygodniach to juz przeceny i spore wyprzedaże wszędzie sie zaczną.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W sprzedaży jest sporo różnych inhalatorów dla dzieci i dorosłych. My dostaliśmy w prezencie inhalator firmy MesMed MM-500 który ma kształt pieska:) Bezpieczny, cichy, wydajny. Jesteśmy zadowoleni, maluch też :)

Princeseczka- nie kuś;-) ;) bo właśnie czekam na pakę ze Smyka za 6 stów, a płatność niestety za pobraniem:confused2:.

Skrzat- gratuluję przebitych uszu-Dzielna dziewczynka z córeczki.U najstarszej próbowaliśmy 2 razy i niestety 2 razy skończyło się wyciąganiem kolczyków po kilku dniach bo uszka ją bolały i nie wytrzymywała, a później już nie dała ich sobie ponownie założyć. Teraz to już sama sobie zdecyduje i ewnentualnie przebije. Emilka chciałaby mieć kolczyki ale ona chyba nie bardzo wie z czym to się wiąże.

Keejti na pewno zadam relacje o ponczo jak tylko przyjdzie a to dopiero po weekendzie ;)

Emalka moja sterta do prasowania też rośnie a już by pasowało następne pranie puścić :szok:

co do kombinezonu ja mam chyba z 5 :D bo jeden kupiłam a resztę mi siostra używki dała jakbym wiedziała, że ona tyle ma to bym nie kupowała dobrze, że są o różnych grubościach ale to szpitala chyba wezmę ten co ja kupiłam w pepco może nie jest zbyt gruby ale przez pole można okryć jeszcze kocykiem a w aucie wiadomo że się grzeje to żeby też nie miał za gorąco ;)

zdążyłam odwiedzić dziś tylko jedną siostrę i babcię ale się opłacało :D babcia stówką obdarowała :p pewnie kupie coś małemu za to
a teraz odpoczywam i pilnuję obiadu bo się robi ;)

Rozmiar 50 w smyku to jak 56 z normalnej rozmiarowki sama ostatnio wzięłam 3 szt roz 50 na sam początek do szpitala czy zaraz po.

Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]

Mama4 u mnie z humorem podobnie dzisiaj sie tak wku....am az pobeczałam sie w pracy jak jakas beksa. Nigdy w zyciu w najgorszych chwilach nie uronilam łzy nawet jak ojciec dziecka mnie zostawil to trzymałam fason a teraz becze z byle czego. Do tego jestem na ogół krzykliwa a teraz dre jape że pozniej żałuję bo dziecko sie boi w brzuchu jak mamy poslucha.

Emalka to nie dobrze ze miednicowe a ty cc planowałas czy sn?

Princeska bardzi ci dziekuje za info o %%%rabacie. Bylam w smyku po swiorek za 139zl widzialam a zamowilam za 90zl z przesylka 103zl jestem zadowoloma bardzo sliczne dzięki.

Karo sznurek melduje sie ale o jaki sklep chodzi i link? Skrzat heloł chodzi ci o moje bodziaki?

reklama
Do góry