Koalka, rozumiem, mam nadzieję, że znajdziesz rozwiązanie najlepsze dla Ciebie, rzeczywiście szkoda, może jednak ktoś z rodziny byłby chętny na "przeszkolenie" i mógłby się nauczyć szukania i zamawiania towaru, pewnie kilka sprawdzonych hurtowni już masz, a księgowość to już bardziej skomplikowane, musiałby pewnie ktoś z zewnątrz się nią zająć, ale jeśli uważasz, że nie ma jednak kogoś, kto mógłby zająć się tą działalnością, a jedynie przysporzyłby Ci strat i stresów, to lepiej zawiesić i potem zastanowić się, co dalej... A może mogłabyś część ogarniać z domu, jedynie kto inny zająłby się dowozem towaru i sprzedażą. Pewnie masz już przemyślane wszystkie opcje...
reklama
gaga92
Fanka BB :)
Dobry wieczór
Koalka ja wczoraj robiłam sobie paznokcie
Iza dobrze, że sytuacja się uspokoila, uważaj na siebie
Ja dziś w ruchu cały dzień byłam rano oddać krew i mocz, w końcu kupiłam torby do szpitala i papcie i jeszcze byłam w szkole rodzenia, fajnie bo nam darmowe masaże przysługują dla kobiet w ciąży
Aa i zamówiłam sobie to ponczo dziś
Koalka ja wczoraj robiłam sobie paznokcie
Iza dobrze, że sytuacja się uspokoila, uważaj na siebie
Ja dziś w ruchu cały dzień byłam rano oddać krew i mocz, w końcu kupiłam torby do szpitala i papcie i jeszcze byłam w szkole rodzenia, fajnie bo nam darmowe masaże przysługują dla kobiet w ciąży
Aa i zamówiłam sobie to ponczo dziś
Gaga wzięłaś to dresowe?
Ja sie zbieram zbieram za zakupy i jakoś cieżko a chciałam jeszcze szlafrok, koszule z jedna i piżamkę do tego jakies body kopertowe dla Małej no i ta apteka plus gadżety typu butelka, smoczki, przescieradlo do wózka, podkłady takie do prania na materac itp. [emoji57] wkurza mnie juz komputer, wiem ze w necie taniej ale ja lubię iść dotknąć, wybrać a potem moge zamawiać, przez ta szyjkę jestem udomowiona :/ potem będę niezadowolona bo znam siebie [emoji39] mi cieżko decydować mając w ręku czasem a co dopiero przez Internet:/
Do tego Basi większość koszulek z długim rękawem za krótka i by trzeba uzupełnić garderobę, spodnie na razie ok Jak mój wróci będę go musiała wysłać do H&M ale tez ja bym wolała iść, z drugiej strony jak oni pójdą to ja zaoszczędze [emoji28][emoji13] he he i generalnie juz mnie ten dom denerwuje ani sprzątać ani sie ruszyć jakoś porządnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie zbieram zbieram za zakupy i jakoś cieżko a chciałam jeszcze szlafrok, koszule z jedna i piżamkę do tego jakies body kopertowe dla Małej no i ta apteka plus gadżety typu butelka, smoczki, przescieradlo do wózka, podkłady takie do prania na materac itp. [emoji57] wkurza mnie juz komputer, wiem ze w necie taniej ale ja lubię iść dotknąć, wybrać a potem moge zamawiać, przez ta szyjkę jestem udomowiona :/ potem będę niezadowolona bo znam siebie [emoji39] mi cieżko decydować mając w ręku czasem a co dopiero przez Internet:/
Do tego Basi większość koszulek z długim rękawem za krótka i by trzeba uzupełnić garderobę, spodnie na razie ok Jak mój wróci będę go musiała wysłać do H&M ale tez ja bym wolała iść, z drugiej strony jak oni pójdą to ja zaoszczędze [emoji28][emoji13] he he i generalnie juz mnie ten dom denerwuje ani sprzątać ani sie ruszyć jakoś porządnie
emalkadream
Dupa blada jeszcze na koniec dnia rozbilam lusterko. Po sypialni lata jakas szalona mucha. Co za dzień [emoji35][emoji35][emoji35]
Jestem w trakcie 32 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji176][emoji176][emoji176]
emalkadream
Firana taki miałam plan właśnie Ale jak na złość nic takiego nie ma. Wszystko odcinane w tali [emoji5]
gaga92
Dzień Dobry
Skrzat tak to dresowe z tego linku co wrzuciłam już się nie mogę doczekać aż przyjdzie
ja już po śniadanku, słonko wyszło ale na wysokie temperatury nie ma co liczyć
mam dziś w planie siostry odwiedzić ale zobaczę czy mi to wyjdzie bo ostatnio nie chcę mi się nigdzie jeździć, jadę jak muszę
Skrzat tak to dresowe z tego linku co wrzuciłam już się nie mogę doczekać aż przyjdzie
ja już po śniadanku, słonko wyszło ale na wysokie temperatury nie ma co liczyć
mam dziś w planie siostry odwiedzić ale zobaczę czy mi to wyjdzie bo ostatnio nie chcę mi się nigdzie jeździć, jadę jak muszę
Hello,
Gaga no jestem ciekawa tego Twojego ponczo ja sie waham czy to co ty wrzucialas czy to klasyczne? A jaki kolor wzięłaś?
Ja tez juz po śniadanku o 11:30 ruszam po Młoda, u nas słonko jak nie zajdzie to popołudniu bedzie mozna posiedzieć na dworze
Miłego!
Gaga no jestem ciekawa tego Twojego ponczo ja sie waham czy to co ty wrzucialas czy to klasyczne? A jaki kolor wzięłaś?
Ja tez juz po śniadanku o 11:30 ruszam po Młoda, u nas słonko jak nie zajdzie to popołudniu bedzie mozna posiedzieć na dworze
Miłego!
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Hej laseczki ja dziś od rana przy kompie, ale że muszę coś waznego napisać to dopiero na BB weszłam U mnie totalny kosmos, dzieciaki+dom zabierają 100% czasu! Nie mam czasu na neta (oprócz komókowego FB) ani na odpoczynek Ale dzieje się i to najważniejsze
Widzę że tu ostre przygotowania u wszystkich już, i super bo niedługo dzieciaki nam się posypią jedno za drugim jeszcze tylko parę tygodni!!
Linka - ja też jestem przerażona wizją porodu po ostatnim badaniu u gin przypomniałam sobie wszystko i już nie chcę Chcę tylko maluszka mieć przy sobie już
Widzę że tu ostre przygotowania u wszystkich już, i super bo niedługo dzieciaki nam się posypią jedno za drugim jeszcze tylko parę tygodni!!
Linka - ja też jestem przerażona wizją porodu po ostatnim badaniu u gin przypomniałam sobie wszystko i już nie chcę Chcę tylko maluszka mieć przy sobie już