Emalka fajnie, najlepiej też bym poszła kupić i przymierzyć, ale tu się na zakupy zakaz wybierania.
Gaga mi się jeszcze coś takiego podoba
Link do: 099 AMSTYL_KLASYCZNE PONCZO + RĘKAWICZKI,MITENKI ale ja się zawsze boje ciuchy z Allegro, jednak chyba innego wyboru nie mam. A sukienki zobacz zwykłe wcale nie ciążowe. Ja np. mam taką z DanHen i nadal się w nią mieszczę
W końcu mimo, że wesele nie musi być mega weselna, każdy raczej rozumie sytuację.
Koalka fajnie w sumie że pracujesz, ja też lubie być wśród ludzi a to siedzenie w domu mnie dobija. Ale myślę że ostatni miesiąc to już byś mogła sobie odpocząć i nie wiem jak jest w kodeksie pracy co do warunków pracy dla kobiet ciężarnych 12h to na pewno za dużo, zwłaszcza stania. Ciążą niestety często wykorzystywana jest do L4, najlepiej od 5 tygodnia i heja, a potem się laski dziwią, że nikt nie chce kobiet młodych zatrudniać.
Co do morfologii to nie wiem czy chodzisz prywatnie czy NFZ, ale po koleżankach widzę, że prywatnie średnio raz na miesiąc/dwa zlecają, a na NFZ minimum 1x na trymestr - taka jest refundacja ponoć, aczkolwiek nie chce się wymądrzać, bo nie korzystałam.
Firana ale zazdroszcze pedicure, w sumie to pozycja leżąca
Zobaczę co powie gin za tydzień i też bym chciała jeszcze przed porodem się wybrać.
Jutro umówiłam moją Basię na przekłucie uszu, a ja przy okazji zetnę włosy, bo już nic nie widzę na oczy tak mi grzywa leci.