reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Tyle lat spinam włosy i sobie i córkom i nigdy taka sytuacja nie miała miejsca... Dobrze w sumie, że to u mnie na włosach się stało, a nie np. u Emilki bo ona też jest blondynką. Dopiero byłby cyrk. 6 latka z różowymi włosami. W przedszkolu chyba by mnie zlinczowali i wątpię, żeby ktokolwiek tam uwierzył, że to sprawka gumki do włosów.

reklama
Może któraś jest zainteresowana:
14330084_1322458337794136_7362857196629035045_n.jpg

Załączniki

• 14330084_1322458337794136_7362857196629035045_n.jpg
    14330084_1322458337794136_7362857196629035045_n.jpg
    98,8 KB · Wyświetleń: 232
Princeseczka ja też kupowalam te 60x90 ;-)

Mama 4, to nie tylko pepco tak farbuje, chociaż mi się nie zdarzyło akurat, ale kiedyś takie z kiosku mi też zostawily ślad, zeszło po szamponie przeciwlupiezowym :-)

Jestem w 33 tc :-)

Aob nie zabijaj bo dziecko osierocisz [emoji6][emoji23][emoji6]
Sen albo może ząbki. ..
Sz często tak się budzil ( obstawialam wtedy sny)

Keejti [emoji23] to to ale i tak będą marudzic z tym papierem...
Ja już Sz nie noszę ale nabiegam się za nim [emoji52]
"...a teraz już leżę i odpoczywam bo zaraz zabieram się za pranie..."otodpoczynek [emoji122][emoji23]
Jak czyscisztym octem?

Millagros dzięki za przepis [emoji11]

Skrzatq też myślałam o fasolce [emoji7] Ja ostatnio mam tyle tych snów że masakra a mój jak dowiedział się że dzidzia główka w dół to stwierdził że nawet jakby mu spuchl to by nie dał rady [emoji23][emoji23][emoji23] ehh te chłopy
Dobrze masz z tymi sąsiadami. Skąd jesteś?

Linka może to już niedługo u Ciebie...podobno przed apetyt zmniejsza się

Kliska dawaj przepis na mufiny a najlepiej wrzuć do przepisów [emoji6]

Martini super że się odezwałaś...
To co przeszlas to faktycznie ciężko na serduchujak i w głowie [emoji52] Całe szczęście ze wyszło wszystko na Plus chociaż stresu, zapewne łez współczuję...
Nie wiem.jak jest z płcią ale trzymam mocno kciuki i czekam na info z dwiema kreseczkami [emoji177][emoji177][emoji177]

Koalka u mnie też ciężko na plecach... i ten kręgosłup. Daje radę z dużym rogalem.
Po jedzeniu pekam tak mi wszystko podchodzi

Mamcia oj tam [emoji6] najwyżej będziesz ciągle przebierać. Ważne że koszta nie były duże [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny wezcie tym mamusiom swoim ;) odbijcie piłeczke przy najblizszej okazji :),moze przestana glupio komentowac.. ja nie raz mysle jacy moi by byli, mowia ze tak bardzo chciali doczekac wnukow .. ze mama byla zlota kobieta ..ech..
ja za pomponami tez nie przepadam , a sama jakbym miala robic to o ludzie :p byloby smiechu :)
A co do dzieci i ze lapia tak wszystko co uslysza.. pojechalam po ostatniej wizycie u gina do kolezanki z ktora nie widzialam sie kilka lat.. ma synka w wieku przedszkolnym..i jak ja posluchalam jak ojciec z nim rozmwia :O o matko..jak z kolega i na takie tematy.. mi rece opadly..mowi do niego ze na laski beda kiedys jezdzic, ze jemu fujarka bedzie stala to da rade a on najwyzej na tabletkach bedzie.. albo chodz Kuba jedziemy poszukamy sobie nowej fajnej mamy , pokazuje mu tel i mowi podoba ci sie ta laska ? to jedziemy..a ten juz placze bo chce do niej jechac ..pol godz uspakajali , ze tatus zartowal.. Monika tylko zeby zaciskala, ja nie wiem ze ona pozwaala na takie cos.. ten maly jest naprawde kumaty i odpowiada mu tak samo ze ja oczy jak 5zl..
Milagros zeby nie ta szyjka to ja bym nie czula ze w ciazy jestem :) , jestem stworzona do noszenia :) ale nie do rodzenia ..
hehe Linka pamietam ze ja kiedys tez przez pomaganie kolezance na sprawdzianie dostalam nizsza ocene niz ona :D
mama 4 - ja siedzialam u gina i przyszla matka z corka ..mala miala okolo 12 lat , to jakos na wakacje bylo.. patrzee na jej wlosy i mysle sobie o jaaa..lewa strona glowy wygolona , wlosy naturalne to jasniutki blond a pofarbowane na zielono i spiete prawie na czubku glowy.. mimo ze tak ja wyfryzowala.. to wygladala swietnie :)
Kejti wes ty juz nie pitol ze ty kase na papier wydajesz :D hahaha
a ja mam sluz od kilku dni..ale nie zawsze..lekko podbarwiony na bezowo..co to moze byc ? infekcj zadnej nie ma na pewno, pisza na forach ze tak dzieje sie jak szyjka sie rozwiera..i to by pasowalo..

Princeseczka ja tez kupilam takie podklady :)
Co do pepco to mam mieszane ogolnie odczucia o do tego sklepu, moim zdaniem wszystko tam jest chyba slabej jakosci, kiedys kupilam tam stanik i niestety ale dlugo go nie nosilam bo mnie wkurzalo ze 1 piers mi wyskakuje z miseczki :D ubranka jak komus kupilam to tez mialam wrazenia ze to tylko na to dzieko , bo juz kolejna w to sie nie ubierze -szybko tracily kolor i jesli byly obrazki to sie scieraly...

Diabliczka niebardzo rozumiem co do mnie napisalas :D nie wiem o jakie 2 kreseczki chodzi i w ogole, nie bylo mnie przez caly weekend ale nic sie nie pozmienialo u mnie :)

reklama
Iza-przepraszam ze zapytam, jesli nie chcesz to nie odpowiadaj ale nie kojarze co sie stalo z Twoimi rodzicami?

Co do sluzu to moze skonsultuj to z ginem? O ile zwiekszona wydzielina jest dopuszczalna to to podbarwienie nie za bardzo z tego co mi wiadomo :-/

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Do góry