Hej
Ja sie przewidziałam w nocy i teraz nie mogę zasnąć
Ale pewnie zaraz padnę. U nas tez sie w koncu ochłodziło a dziś nawet spadło trochę deszczu wiec nie musiałam trawnika podlewać [emoji39] a obiecałam mojemu ze będę dbała [emoji51]
Pronceseczka z uchem niestety nie ma żartów, zapalenia lubią wracać i lepiej skonsultować z lekarzem, laryngolog w razie czego tez przepłucze i wyczyści. Ja zawsze stosuje stara kamfore ale pomoc w ciąży nie jest wskazana z uwagi na właściwości rozszerzające naczynia. Wiec lepiej nie ryzykować i skonsultować zawsze z lekarzem i nie zwlekać by nie zrobił sie stan zapalny, bo potem juz antybiotyk. A dr Google wcale dobrym doradca nie jest.
Milagros, Kejti na chorobę nic nie jest lepsze jak wylezenie pod koldra i nie wychodzenie z domu nawet jak sie nie jest w ciąży a jak sie jest i leków zakaz to juz w ogóle. Wiec proponuje pozostanie w łóżkach kilka dni i porządne wygrzanie
Mamo4 sąsiadami sie nie przejmuj, każdy dziala wtedy kiedy moze, byle nie po 22
Co do pomponów ja nie pomogę, bo
dwie lewe, do tego ja nie przepadam za zbieraczami kurzu [emoji6]
Joasia jakbym moja tesciowa słyszała, aczkolwiek ona ma docinki do swojego synka, niech by mi cos powiedziała (ja nie z tych chudych), moja jest psychiczna na tym punkcie, a sama w ogóle nie je. Ostatnio podaje obiad a ona ze jednego dnia ze zjadla drożdżówkę a innego ze zjadła juz jabłko, wiec jej powiedziałam ze to rzeczywiście pożywny obiad i ma tak przy Basi nie mowić bo ona sie ma prawidłowo rozwijać i jeść normalny obiad. A wiecie jak 6 latek wszystko podchwyci i wykorzysta. He he ale z moja to długa historia
To ide spróbować zasnąć
znaczy nie ide bo leżę ale sie wyłączam [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom