reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob, rzeczywiście nieciekawa noc :(
U mnie pobudka o 5, ok. 40 min. leżała sama w łóżeczku, śmiała się, gadała i bujała, a potem już jeeeść... Bo wczoraj wyjątkowo poszła spać ok. 19. Więc jak na nią 10 godz. snu w nocy to i tak dużo :)

Ja po śniadaniu, a tu właśnie znowu o jedzeniu... Sama w domu znowu, bo mój ma szkolenie, za to ma potem kupić jakieś lody, bo już za bardzo mi się chce :D

Noo, Keejti chyba nie dostała, a Iza odzywała sie po usg??

reklama
Wy o jedzeniu a ja nic w siebie wmuszac nie mogę od kilku dni :(

Skarzat
o to tym sposobem wiem co na obiad zrobię fasolkę mam akurat fasolkę w puszce to na szybko będzie , czasem robie z tej w puszce jak czasu niema a dzieci bardzo lubią bo malutka jest ;)

Mój pierworodny prosi się od rana o nową grę na Xbox bo juz przeszedł ostatnio zakupiona niemal siły do tych gier juz , nie mija tydzień a on przechodzi całą dobrze ze parę metrów ode mnie jest komis z grami to zawsze używane kupujemy taniej ;)

Mój 6 latek chciał spać u Zuzi , a siostra mi pisze ze popłakiwal wieczorem , ciężko widzę mój pobyt w szpitalu po porodzie będę ciągle myśleć o moich urwiskach ...

Linka, dadzą sobie radę, to tylko kilka dni, a może Twoja mama by przyjechała do nich?

Doczytała na wizytach, że Iza napisała :) Nie działają mi powiadomienia za każdym razem :(

Aob wspolczuje ale mojemu tez sie kilka razy zdarzylo z tym ze zasypial zaraz . wydaje mi się ze to cos sie przysnilo
A ja nie dostalam faktycznie ale wczorj na szczęście nic sie nie dzialo tylko spac padlam. Dzis od rana do piekarni i warzywniaka a teraz juz leze i odpoczywam bo zaraz zabieram sie za pranie zeby wykorzystać pogodę

Jestem w 31. tygodniu ciąży <3

Skrzat no właśnie może skok albo jeszcze mu żeby idą i też biorę to pod uwagę...
Jaaa fasolka mnnniam[emoji39][emoji39]
Miłego odpoczynku[emoji2]

Milia noo to mój też za rzadko ma taki dobry sen i długi[emoji6]

Linka może w swoim domu będzie chłopakom raźniej [emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Mąż wrócił z pracy :) niespodzianka w postaci muffinek się udała, rano na śniadanie była sałatka z makaronowym ryżem :) muffinki bez cukru, trochę słodkie, ale bezpieczne :) z orzechami włoskimi i żurawina. na pewno zdrowe :) może kiedyś otworzę mufiniarnie? :)
Aob, obyś miała rację i oby marzenia się spełniły.
Właśnie tez mi się wydaje, że Keejti miała odpoczywać.
Fasolka po bretonsku... mniam... może w tygodniu zrobię? :)

Firana ta salatka ziemniaczana to taka leniwa, ziemniaki gotuję w mundurkach, później w kostkę, do tego szczypior pietruszke czy jeszcze czasami koper, ogórki kiszone sos czosnkowy i tyle :) dobre do grilla, czy właśnie kurczaka :)

Dziewczyny to gotowanie to nic, ja mam taki Sajgon w mieszkaniu ze aż się boję cokolwiek ruszyć.

Linka ja też myślę że we własnym domu będzie raźniej chłopcom ? Pamiętam ze jak mama szła rodzić my byłyśmy mega zadowolone bo dostalysmy colę i nocke U babci :D

Aob co do synka wydaje mi się ze to ten brak smoczka czegoś mu brakowało ale może być tak że sam już nie pamięta czego ;)

Jestem w 33 tc :-)

Brakuje mi sprawności sprzed ciąży, umylam z grubsza łazienkę a czuje się jakbym pół maraton zrobiła [emoji23]

Linka w sumie racja, będzie rodzeństwo będzie dobrze :)

Jestem w 33 tc :-)

reklama
Kliska to dawaj przepis na odpowiedni wątek[emoji6] może ktoś skorzysta[emoji2]

Milagros ja też wolałabym gotować niż sprzątać ale jak jedno i drugie to tylko bym posprzatala[emoji2]
Co do smoka to prawie już się zlamalam i mu dałam ale udało się [emoji6] pewnie jeszcze mu brakuje tym bardziej w "gorszych" chwilach bo tak to i tak już mało używał...

A jeśli chodzi o sprawność czy fizyczna czy umysłową to u mnie też ciężko jest [emoji23]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Do góry