reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob, Joasia, no ja też nie słyszałam i chyba to był wymysł akurat dwóch położnych na dyżurze wieczornym... Maltretowały mnie tam i ugniatały jak krowę... Na początku w szoku byłam i się dałam, ale już na obchodzie porannym powiedziałam mojej lekarce i się skończyło, a cierpiałam strasznie, bo i skurcze macicy większe i piersi twarde jak kamienie się zrobiły, a dalej nic nie leciało. No nic, nie chcę nawet do tego wracać, dobrze, że teraz jestem bardziej świadoma, no i mam nadzieję, że malutka zdrowa, to i ja będę w lepszym stanie.

Haha, Emalka, mam nadzieję, że coś z tego, co wymieniłaś masz w domu, a jak nie, to jeszcze do sklepu można :D Za mną chodzą od kilku dni lody czekoladowe z wiśniami, ale nie wiem, kto takie robi, mąż nie widział... Chyba w lodziarni kiedyś jadłam :D

reklama
Diabliczka-moj tez sie rzuca ze za duzo papieru zuzywam :-X

Ja tez wolalbym sn i mam nadzieje ze uda mi sie wypchnac malutkiego. Zawsze posty EmKi napawaja mnie optymizmem na temat porodu sn :-)
mam tylko nadzieje ze strach mnie nie sparalizuje i mimo wszystko bede dzielna od poczatku do konca.

Dzisiaj pojechalam do castoramy , kupilam mezowi zestaw kluczy na dzien chlopaka. Nie wiedzialam jak zaniesc je do domu aby nie widzial to zostawilam na klatce, na szafce z butami i przykrylam kurtka. Pojechalismy na zakupy, wrocilismy, wchodzimy do domu a moj odslania te klucze i pyta mojego taty co to jest. A moj tata wiedzial ze to na prezent dla niego i odpowiedzial jedynie tyle: "yyyyyyyy". Myslalam ze padne ze smiechu i z trudem wydusilam z siebie ze to moj prezent dla niego na dzien chlopaka:-D

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Linka to chyba coś dla Ciebie... [emoji4]
1474049441730.png

Jestem w 33 tygodniu ciąży

Załączniki

• 1474049441730.png
    1474049441730.png
    153,7 KB · Wyświetleń: 195
Dziewczyny miałam dziś problem wysiąść z auta :( wystawilam prawa nogę i próbując wysiąść tak mnie zaklulo podbrzusze ze ledwo do sklepu doszłam :/

Linka mojej mamy brat robił awanturę w szpitalu bo miał być syn a jest córka i ze ktoś mu dziecko podmienil :D

Princeseczka chłop chociaż zadowolony? :)

Jestem w 33 tc :-)

Milagros te podroze autem dla nas chyba beda coraz bardziej niewygodne, ja juz coraz rzadziej prowadze - jako pasazer jeszcze w miare ok.

No i doczekalam sie tych nie szczesnych rozstepow widze tak na boczku ale bardziej z tylu kjakby okolice nerki 4 krotkie kreski czerwone :( tam chyba malo smarowalam i moze dlatego.

Martini no tak te przypadki są różne... strach na wszystko

Millagros ja chyba po ' wszystkim [emoji52] co to kieszonki z filetem?

Milia slyszalam o tym i ostatnio gdzieś czytałam

Aob za mną chodzi sałatka jarzynowa i gyrosowa oraz placek po węgiersku mmm

Emalka zachcianki jakbyś w ciąży była [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Princeseczko to nie jestem sama uffff [emoji6]
No to Ci się udała niespodzianka przed czasem [emoji5]

Joasia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Linka może ten szósty raz? [emoji6][emoji23][emoji6](z przymrużeniem oka oczywiście )

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros ja przy drugim synu miałam mieć do końca córkę jak urodziłam syna było mi wszystko jedno bo urodził się cały siny utknął i dziękował bogu ze żyje i wszystko w pozadku , wynieśli dziecko i moja mama się wnuka wyparla bo ona na wnuczke czeka hahaha 3 razem miała być niespodzianka nie chciałam do końca wiedzieć wiec jak urodziłam i mówią syn to powiedziałam no nie znowu jajka hahaha a przy jasiu wiedziałam od początku ze syn i nawet się cieszyłam bo stwierdziłam ze córci nie potrafiłabym pielęgnować ;) teraz chciałam różu ale cieszę się z tego co mam i ze zdrowy jest :)

Diabliczka, te kieszonki to filet frobno pokrojony, pieczarki, papryka i cebulą. Podsmażam. Z ciasta francuskiego wycinam kwadraty, daje na to trochę sosu z przecieru pomidorowego (doprawiam) później ta mieszkanke podsmażoną i posypuję mozarella, sklejam rogi na krzyż i do piekarnika żeby ciasto się zarumienilo ;)

Martini ja dziś jak pasażer jak S źle chyba się ustawilam do wyjścia :)

Linka najważniejsze ze dzieci zdrowe :) ciągle to powtarzam :) płeć mało istotna ;)

Jestem w 33 tc :-)

reklama
Milagros-no wygladal ba zadowolonego i buziaka dal wiec chyba sie podobal :-)

Moze za szybko chcialas wysiac? Albo mala cos tam zmajstrowala? Ja czesto mam jakis bol dopoki maly nie zmieni pozycji.
Aa i znowu przestalam sie oszczedzac. Czytam pazdziernikowki tam dziewczyny pisza ze bol brzucha jest w porzadku, ze musi bolec. Ostatnio gadalam tez z pazdziernikowa znajoma i tez mowila ze ja brzuch czasem boli i lekarz nie widzi w tym nic groznego.

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Do góry