reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka ja to id razu pomyślałam ze mała coś tak miała i ja ja zacisnelam i czy jej krzywdy nie zrobiłam :-O możliwe to ?

Jestem w 33 tc :-)

reklama
Milagros-nie jest mozliwe :-* ona ma tam mieciusio ze hohoho ale tez sie czasem zastanawiam gdzie np.ta glowka malego jest i co on czuje jak przybiore jakas dziwna pozycje

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Joasia ale trafny post wynalazlas dla Linki [emoji23]

Linka dokładnie jest jak jest i ważne że zdrowe [emoji2]

Milagros też pomyslalam że może to sprawka małej że jak Ty ja jakoś scisnelas to ona Cię gdzieś dźgnęła haha[emoji6] czasem mnie tak w pachwinach zakluje że od razu się zginam i dziś tym sposobem prawie bym rabnela głowa o szafkę hahah[emoji23]

Priinceseczka to uroczystości wręczenia prezentu masz już z głowy [emoji6]

Diabliczka normalnie zabije Cię za robienie mi smaka![emoji13]

Milagros, Emalka Wy zresztą wcale nie lepsze jesteście[emoji12]

Milia mi przy pierwszym dziecka jakby też tak dawały to i ja bym to pewnie pozwoliła ale teraz tak jak piszesz jestem bardziej świadoma...

Nooo i Idę spać po ciężkim wieczorze[emoji6]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Film polecam tez bylismy i nam się fajnie ogladalo, duzo smiechu bylo :)

A ja słuchajcie ide wieczorem ze 3 razy siku przed snem cała noc przespana i na 7.20 budzik bo do przedszkola sie szykujemy to jak juz podniose sie zeby wyłączyć to cisnie na pecherz. Ale w nocy na szczescie raczej nie wstaje. A moj tez mowi ze teraz zamiast na waciki to on pol wyplaty na papier musi wydać:d

Ja sie dziś meega przemeczylam. Pomalowalam lozeczko i wszystkie nasze ciuchy poprasowalam. Bylam na tym swiecie ziemniaka i do prawie 20 na podworku. Nalatalam sie i nanosilam Julka tak ze teraz cala miednica boli i zalwasy w udach okropne. Mam nadzieje jutro chociaz troche odpocząć

Jestem w 31. tygodniu ciąży <3

Zamorduje za zrobienie mi apetytu... :p aż mi brakuje słodyczy. Znalazłam na to sposób. Jutro z mężem mamy rocznicę zaręczyn, już po ślubie, ale będzie jeszcze kościelny, wiec ta jedna rocznicę chce jakoś z nim miło spędzić. Często piekłam muffinki, wiec zrobiłam takie dla dietetyków. Podobno słodkie, zaraz spróbuję i powiem.
Miałam odpoczywać a pichce.
Ja tez mam takie zdanie, że jak cc jest konieczne to niech będzie, a jak nie to SN. Ja wolałabym SN i to liczę na takie lekkie bóle i 15 min II fazy.
Tyle piszecie, że wybaczcie, ale nie dam rady do wszystkiego się odnieść siedząc na komórce.

Aob-dobrze ze jednak sie nie robnelas! Dla mnie uderzenie glowa o kant czegos jest bardziej bolesne od yderzenia malym palyszkiem u stooy w futryne :-D
nie no myslalam zeby czekolade mu kupic moze sie podzieli ;-D

Kejtii chyba beckow nie dostala :p

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Priinceseczka też się zastanawiam co tam dzidzia w środku robi jak nie spi, albo jak się przekrecam z boku na bok :)
Milagros i już mam ochotę na te Twoje kieszonki ;)
I jeszcze salatka ziemniaczana mnie zaintrygowala.

Jestem w 32 tc, Tp 03.11 córcia

Witam się z rana [emoji6]

Raptem 4 posty i znów o jedzeniu a ja znów głodna [emoji23]

Ciężka noc za mną (uwierzcie że dopiero taka druga we wspólnym życiu z moim dzieckiem).. najpierw po 23 obudził się z takim płaczem czy wręcz krzykiem że godzinę go nosilismy na zmianę a on dalej darł się w najlepsze.. udało się uspalam go, koło 5 powtórka tzn krzyczał dużo mniej ale już wiedziałam co robić ale jednak jakbuz myślałam że śpi to on bach i znów zaczyna... teraz już zadowolony biega a ja nie wiem czy to coś mu sie śniło czy jak... obstawiam jeszcze że może przypomniał sobie o smoczki bo od tyg mu nie daje ale i tym razem nie dałam... nie wyglada na chorego...

Keejti a czy ty nie miałaś więcej odpoczywać?? Jak te ataki? Nie było nic po takim dniu?

Kliska marzenia się spełniają więc może będziesz miała szybki poród [emoji6]

Priinceseczka ja nie wiem co mnie by bolało mniej ale cieszę się że ominelam ta szafkę [emoji23] ale by było jakbym sobie limo nabila haha [emoji23]

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Aob to niefajnie, moze jakiś skok rozwojowy lub cos? Czasami dzieci maja akcje i właściwie nie wiadomo skąd, albo jakieś sny?

Jedzenie, jedzenie;) he he ja tam bym sobie zjadła fasolkę polo bretońsku [emoji3] musze mamusie namówić [emoji39][emoji23]
A co do tych francuskich ciastek to ja robię cos takiego ale w smaku orientalnym - kurczak z warzywami chińskimi i po zapieczenia podaje do tego sos czosnkowy a druga wersja z brokułami:) ale mysle ze opisany zestaw tez jest zacny:) mój to bardzo lubi wiec jak wróci moze zrobię :)

Nam sie w ogóle zbliża rocznica ślubu (początek października) bym musiała cos wymyślić a tu głowa pusta:(

Dzisiaj chyba w koncu zrobię te zakupy apteczne, bo to ciagle mi wisi, a byłoby z głowy:)

Basie bierze kuzynostwo przed południem a wróci jutro, wiec mam sobotę spokoju na leżenie i odpoczynek [emoji6]

W ogóle to dziś miałam noc bogata w te sny, aż szok a tu posucha...[emoji18][emoji15][emoji83]

Miłego dzionka :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry