aob66
Moderatorka
Hej hej u mnie sprawa wyjaśniona... powodem zaslabniec jest na pewno pogoda... miałam jechać dziś do dentysty i tak mi słabo się zrobiło że odmówiłam wizytę... pokazałam i ok a teraz znów wyszłam na ta duchote i to samo...
Ale przyszła moja komoda ależ się cieszę [emoji2]
Priinceseczka to bratowa trafiła na lekarza z powołania[emoji6]
Ja na początku tej ciąży jak tak mdlalam to też do kibla chodziła że mną dziewczyna z sali a na kąpanie też mąż.. a jak mnie puścili samą na usg piętro wyżej to zemdlalam heh [emoji6]
Gaga fajna sprawa z tym serduszkiem[emoji6] u mnie na szkole nie było takiej opcji ale z drugiej strony odkąd czuję ruchy to wystarczy mi sluchanie na wizycie [emoji2]
Diabliczka mój od kilku dni też załapał taki rytm a wcześniej było podobnie jak u Milia także ja jestem wprawiona w bojach[emoji6] a no i wstaje do młodego 1-2 razy w nocy.. także tym razem chyba bez problemu przyjdzie mi wstawanie do młodej [emoji6]
Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11
Ale przyszła moja komoda ależ się cieszę [emoji2]
Priinceseczka to bratowa trafiła na lekarza z powołania[emoji6]
Ja na początku tej ciąży jak tak mdlalam to też do kibla chodziła że mną dziewczyna z sali a na kąpanie też mąż.. a jak mnie puścili samą na usg piętro wyżej to zemdlalam heh [emoji6]
Gaga fajna sprawa z tym serduszkiem[emoji6] u mnie na szkole nie było takiej opcji ale z drugiej strony odkąd czuję ruchy to wystarczy mi sluchanie na wizycie [emoji2]
Diabliczka mój od kilku dni też załapał taki rytm a wcześniej było podobnie jak u Milia także ja jestem wprawiona w bojach[emoji6] a no i wstaje do młodego 1-2 razy w nocy.. także tym razem chyba bez problemu przyjdzie mi wstawanie do młodej [emoji6]
Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11