reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Spadlo mu tętno podczas porodu, byl owinety pepowina, ale lekarz powiedzial, ze bez problemu by sie urodzil sam, w tym szptalu co rodzilam uwielbiają robic cesarki

reklama
Witam sie i ja :) mam na imie Agata i mam jeszcze 27 lat :p test wczoraj wyszedl pozytywny, beta 2 razy robiona i przyrost poprawny, wiec mysle ze tu zostane na dluzej :) mam 14-miesiecznego synka i jednego Aniołka w niebie. Ta fasolka była też planowana i w sumie za kazdym razym wyszlo w pierwszym cyklu staran :) z racji, ze niedawno poronilam dzis od razu bylam u gin i oczywiscie na serduszko za szybko, bo tez mam dlugie cykle, ale pecherzyk byl i dostalam luteine na podtrzymanie :) za tydz mam sie pokazac :) a z dolegliwosci to mam tylko uderzenia goraca i zaslabniecia.. aaa i sennosc, ale to nie wiem czy to zasluga ciazy czy starszaka :D takze teraz ide spac.. do jutra :*

@ 29.01 a owu 16.02 :) robialam testy stad wiem.. niby wedlug tego jak nie podam dl cyklu to wychodzi 04.11 termin porodu a jak podam cykl tak zeby owu wyszla wlasnie 16.02 to wychodzi na 08.11 termin :)

Aob66 mój syn to tez Nikuś. Dorota fajne będzie godzenie się z mężem ja 27.01 miałam ostatnia miesiączkę. Tak jak mi doradzacie idę jutro na bete nie ma co żyć w niepewności. Dostałam dzisiaj zwolnienie od lekarza 1 kontaktu. Była bardzo miła chciała mi na 3 tygodnie wypisać hehe. Poprosilam o tydzień, nie Doczytałam o tym ze mam wziąć od niej luteline albo dupka a jak zbadam sobie Progesteron to będę wiedziała po wyniku czy musze brać czy nie? Miałam ciśnienie 160/90 w gabinecie ale to chyba przez to ze mnie taka laska wciskajaca się zdenerwował a. A ja już dość siedzenia tam miałam. Prawie o 21 byłam w domu. Trzymajcie dziewczyny fajnie tu być z wami.

Witam się z rana :-D ją już nie spie od ponad godz... Jestem taka głodna, że szok a wstać mi się nie chce poki mały się świetnie sam sobą zajmuje.. Tak pójdzie za mną heh :-)

jak dziś samopoczucie??

Katerineczka a ile ma Twój Niko? :-)

Cześć dziewczęta :) jak testu nie chciałam robić tak jak go kupiłam wczoraj po pracy to od razu zrobiłam i jak wariatka nawet nie poczekałam do rana by był lepszy wyniki i co....? Jakaś ta druga kresa blada zbyt blada....
albo będzie tak jak z synem że testy się myliły albo nie umiałam ich zrobić hehe :) albo będę musiała Was opuścić czego nie chce :( Jedyna nadzieje że miesiączki dalej nie mam.
Chciałabym urodzić jeszcze w tym roku, i tak różnica między dziećmi by była 5 lat.

Aob66 witamy :D

Grzesznik u mnie w pierwszej ciąży tez była slaba kreseczka :) ale kreska to kreska:D

Mi poza lekkim bolem cyckow nic nie jest i tez jak AOB66 mam mega senność ale tez nie wiem czy to ciąża czy Kornela :p no imega glod rano, wczesniej moglam zjesc cos o 10 o teraz jeszcze dobrze oczu nie otworze a mnie juz ssie :p

Oby ta kreska mnie nie zwiodła, jak do weekendu nie dostane okresu to robię powtórkę testu. U nas starania o drugie dziecko jest bez presji bo się nasłuchałam że nakręcanie gorzej działa :) a tym bardziej że mój mąż żołnierz więcej go w domu nie ma jak jest i owulacje miałam akurat podczas jego nieobecności ale jejku oby to było to:)

Chciałabym mieć tę pewność, pójść do lekarza ale pamiętam jak było z Aleksandrem że poszłam jak ta wariatka w 4 tygodniu to mnie lekarka pogoniła że za wcześnie by coś zobaczyć tylko pęcherzyk był.

U mnie bez zmian brak ochoty na słodycze, piersi na okres nie bolą brzuch też boli ale inaczej :)

Dziś nocka zarwana od 23 do 3 nad ranem, syna bolało ucho :( biedaczysko

PS wrócił mój najlepszy przyjaciel - chory pęcherz ohhhh zwariuje..... ponoć nie wolno brać w I trymestrze furaginy ale ja wzięłam jedna tabletkę bo po prostu mnie aż skręca a resztę dnia będę się faszerować cytryną i dużą ilością płynów

reklama
Witam i ja :D

Nie bylam w stanie przeczytac tych 11 stron :p

Mam na imie Ewa mam 24 lata :) Studiuje pedagogike :) Jestem od 5 lat szczesliwa zona i mama 4,5 letniego synka :) W tej chwili mam termin na 3 listopada :) Poki co robilam dwie Bety i bylam u ginekologa na ogolnej wizycie w przyszlym tygodniu mam USG:)

Mam nadzieje ze mogę tu dołączyć :D

Do góry