reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Spadlo mu tętno podczas porodu, byl owinety pepowina, ale lekarz powiedzial, ze bez problemu by sie urodzil sam, w tym szptalu co rodzilam uwielbiają robic cesarki

reklama
Witam sie i ja :) mam na imie Agata i mam jeszcze 27 lat :p test wczoraj wyszedl pozytywny, beta 2 razy robiona i przyrost poprawny, wiec mysle ze tu zostane na dluzej :) mam 14-miesiecznego synka i jednego Aniołka w niebie. Ta fasolka była też planowana i w sumie za kazdym razym wyszlo w pierwszym cyklu staran :) z racji, ze niedawno poronilam dzis od razu bylam u gin i oczywiscie na serduszko za szybko, bo tez mam dlugie cykle, ale pecherzyk byl i dostalam luteine na podtrzymanie :) za tydz mam sie pokazac :) a z dolegliwosci to mam tylko uderzenia goraca i zaslabniecia.. aaa i sennosc, ale to nie wiem czy to zasluga ciazy czy starszaka :D takze teraz ide spac.. do jutra :*

@ 29.01 a owu 16.02 :) robialam testy stad wiem.. niby wedlug tego jak nie podam dl cyklu to wychodzi 04.11 termin porodu a jak podam cykl tak zeby owu wyszla wlasnie 16.02 to wychodzi na 08.11 termin :)

Aob66 mój syn to tez Nikuś. Dorota fajne będzie godzenie się z mężem ja 27.01 miałam ostatnia miesiączkę. Tak jak mi doradzacie idę jutro na bete nie ma co żyć w niepewności. Dostałam dzisiaj zwolnienie od lekarza 1 kontaktu. Była bardzo miła chciała mi na 3 tygodnie wypisać hehe. Poprosilam o tydzień, nie Doczytałam o tym ze mam wziąć od niej luteline albo dupka a jak zbadam sobie Progesteron to będę wiedziała po wyniku czy musze brać czy nie? Miałam ciśnienie 160/90 w gabinecie ale to chyba przez to ze mnie taka laska wciskajaca się zdenerwował a. A ja już dość siedzenia tam miałam. Prawie o 21 byłam w domu. Trzymajcie dziewczyny fajnie tu być z wami.

Witam się z rana :-D ją już nie spie od ponad godz... Jestem taka głodna, że szok a wstać mi się nie chce poki mały się świetnie sam sobą zajmuje.. Tak pójdzie za mną heh :-)

jak dziś samopoczucie??

Katerineczka a ile ma Twój Niko? :-)

Cześć dziewczęta :) jak testu nie chciałam robić tak jak go kupiłam wczoraj po pracy to od razu zrobiłam i jak wariatka nawet nie poczekałam do rana by był lepszy wyniki i co....? Jakaś ta druga kresa blada zbyt blada....
albo będzie tak jak z synem że testy się myliły albo nie umiałam ich zrobić hehe :) albo będę musiała Was opuścić czego nie chce :( Jedyna nadzieje że miesiączki dalej nie mam.
Chciałabym urodzić jeszcze w tym roku, i tak różnica między dziećmi by była 5 lat.

Aob66 witamy :D

Grzesznik u mnie w pierwszej ciąży tez była slaba kreseczka :) ale kreska to kreska:D

Mi poza lekkim bolem cyckow nic nie jest i tez jak AOB66 mam mega senność ale tez nie wiem czy to ciąża czy Kornela :p no imega glod rano, wczesniej moglam zjesc cos o 10 o teraz jeszcze dobrze oczu nie otworze a mnie juz ssie :p

Oby ta kreska mnie nie zwiodła, jak do weekendu nie dostane okresu to robię powtórkę testu. U nas starania o drugie dziecko jest bez presji bo się nasłuchałam że nakręcanie gorzej działa :) a tym bardziej że mój mąż żołnierz więcej go w domu nie ma jak jest i owulacje miałam akurat podczas jego nieobecności ale jejku oby to było to:)

Chciałabym mieć tę pewność, pójść do lekarza ale pamiętam jak było z Aleksandrem że poszłam jak ta wariatka w 4 tygodniu to mnie lekarka pogoniła że za wcześnie by coś zobaczyć tylko pęcherzyk był.

U mnie bez zmian brak ochoty na słodycze, piersi na okres nie bolą brzuch też boli ale inaczej :)

Dziś nocka zarwana od 23 do 3 nad ranem, syna bolało ucho :( biedaczysko

PS wrócił mój najlepszy przyjaciel - chory pęcherz ohhhh zwariuje..... ponoć nie wolno brać w I trymestrze furaginy ale ja wzięłam jedna tabletkę bo po prostu mnie aż skręca a resztę dnia będę się faszerować cytryną i dużą ilością płynów

reklama
Witam i ja :D

Nie bylam w stanie przeczytac tych 11 stron :p

Mam na imie Ewa mam 24 lata :) Studiuje pedagogike :) Jestem od 5 lat szczesliwa zona i mama 4,5 letniego synka :) W tej chwili mam termin na 3 listopada :) Poki co robilam dwie Bety i bylam u ginekologa na ogolnej wizycie w przyszlym tygodniu mam USG:)

Mam nadzieje ze mogę tu dołączyć :D

Do góry